Cenek is megtanította hogyan kell golt lőniFaust írta:
Modric hogy kiviragzott par videokazettaja utan!Csak keson ero tipus.
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 13., kedd 4:39
Cenek is megtanította hogyan kell golt lőniFaust írta:
Modric hogy kiviragzott par videokazettaja utan!Csak keson ero tipus.
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 13., kedd 0:45
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. december 12., hétfő 22:53
Ha igaz a Fernandezes hir, szerintem valoszinubb, hogy Bellingham visszautasitotta oketRealista24 írta:+Bellingham is vajon? Ujabb 150-200 millio...realmadrid95 írta:Liverpool FC have reportedly secured a 'pre-contract agreement' to sign Argentina wonderkid Enzo Fernandez in 2023 from Benfica.
Interest was reported by Manchester's United & City which meant Liverpool sped up their pursuit. Fernandez is 21-years-old and been a star of Argentina's run to the semi-finals.
Jurgen Klopp's midfielder![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. december 12., hétfő 22:07
Egy futballrajongótól talán elvárható, hogy minden idők egyik legnagyobb játékosának a nevét tanulja meg helyesen leírni.rikko írta: Ansu Fati a neve.
Annyi különbséggel, hogy ő fiatalabban pengette nem is rosszul, aztán jött a sérülés. Mindkét lábbal jól lő, jol fejel, nem esik orra a labdában és gyors is volt.
Az más kérdés , hogy mi lesz vele a sérülés után.
Igen , emlékszem Pato-ra és a Milan korszakra. Abszolút jól tolta , de a karrierje egészét nézve sehol sincs Ronaldo szintjén, még a Christiano féle Ronaldo szintjén se, az igazirol már nem is beszélve.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 12., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 12., hétfő 21:37
Modric hogy kiviragzott par videokazettaja utan!Realista24 írta:Most mi a baj? Csak egy újabb, más által irt gondolat copypasteje.Faust írta:![]()
![]()
![]()
Megvilagosodtam!
Amúgy is Benitez volt minden megalapozója.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 21:21
Most mi a baj? Csak egy újabb, más által irt gondolat copypasteje.Faust írta:![]()
![]()
![]()
Megvilagosodtam!
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 12., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 12., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 20:43
+Bellingham is vajon? Ujabb 150-200 millio...realmadrid95 írta:Liverpool FC have reportedly secured a 'pre-contract agreement' to sign Argentina wonderkid Enzo Fernandez in 2023 from Benfica.
Interest was reported by Manchester's United & City which meant Liverpool sped up their pursuit. Fernandez is 21-years-old and been a star of Argentina's run to the semi-finals.
Jurgen Klopp's midfielder![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 12., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 12., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 12., hétfő 19:30
magyar nyelv nehéz, tudom.rikko írta:Én is így röhögök amikor Ronaldo és Pato nevét egy szintre hozva meglátomhehetheoriginal írta: ansu fati![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 19:24
Fuss neki újra.rikko írta:Én is így röhögök amikor Ronaldo és Pato nevét egy szintre hozva meglátomhehetheoriginal írta: ansu fati![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 12., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 12., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 12., hétfő 18:11
Én is így röhögök amikor Ronaldo és Pato nevét egy szintre hozva meglátomhehetheoriginal írta: ansu fati![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 12., hétfő 17:47
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. december 12., hétfő 17:44
Tiszta szerencse, hogy nem karrierrol volt szo.rikko írta: Ansu Fati a neve.
Annyi különbséggel, hogy ő fiatalabban pengette nem is rosszul, aztán jött a sérülés. Mindkét lábbal jól lő, jol fejel, nem esik orra a labdában és gyors is volt.
Az más kérdés , hogy mi lesz vele a sérülés után.
Igen , emlékszem Pato-ra és a Milan korszakra. Abszolút jól tolta , de a karrierje egészét nézve sehol sincs Ronaldo szintjén, még a Christiano féle Ronaldo szintjén se, az igazirol már nem is beszélve.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 12., hétfő 17:23
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem