A szentéletű muzulmán

Képben van

Szegénykém
A pályán jobban megy neki. A paparazzók mindent látnak.ericco írta:
bujkál

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 11:13
A pályán jobban megy neki. A paparazzók mindent látnak.ericco írta:
bujkál
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 11., hétfő 21:43
Pontosan.......özil remek focista,de amíg itt volt,nem volt harmad ekkora ász sem,az eligazolásától számítottan nőtt meg az ázsiója,amiben szerintem bale kompenzációja is benne van,őt meg lehúzták nagyon.A másik dolog meg az, hogy azért van mindenki kiakadva ezen az Ozil teman, mert Aranylabdás magasságokba van emelve, holott mikor nalunk volt, kb. 5-od annyi magasztalast sem kapott, és a média a Madridot baszogatja ez miatt, hogy mekkora luzer egy csapat, hogy eladta. Es ezt a sok tudatlan be is veszi. Es megint a Madrid a szar.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 11., hétfő 19:05
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 10., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 10., vasárnap 23:33
pheco írta:Szerintem meg az a röhejes, hogy még mindig őt csesztetitek páran. Örüljetek, hogy nincs itt. Ha annyira utáljátok minek foglalkoztok vele? Főleg nem kéne teljesen hülyeségeket írni. Nem bevédtem, csak megcáfoltam a hamis állításod, hogy komolyabb csapatok ellen gyenge.. Ma meg egész Arsenal gyenge volt, ő is beleszürkült az egészbe, van ez így. De ha jól esik akkor folytasd csak, csak szerintem szánalmas.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 10., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. november 10., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 10., vasárnap 19:46
az illető se sok madrid meccset nézettschranzer írta:Ez egy Facebookos Arsenal fan kommentje: "Özilt még sose láttam ilyen gyengén."Galacticos írta:ma hogy muzsikált minden idők legjobb labda nélküli irányítója?
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 10., vasárnap 19:32
Én isGT37 írta:1. Arsenal 25
2. Liverpool 23
3. Southampton 22
4. Chelsea 21
5. United 20
6. Everton 20
7. Spurs 20
8. City 19
PL, én így szeretlek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 10., vasárnap 19:26
Akkor a Barca, Bayern, Dortmund ellen itt is véletlenül adta a gólpasszokat, sőt 2 gól is becsúszott neki...ericco írta:Özil már Londonban is sztárnak érzi magát, ugyanott folytatja, ahol nálunk abbahagyta: kocog, bujkál, egy picivel erősebb csapat ellen nulla. Elmúlt 50 év legjobb középpályása
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 10., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 10., vasárnap 19:16
Ez egy Facebookos Arsenal fan kommentje: "Özilt még sose láttam ilyen gyengén."Galacticos írta:ma hogy muzsikált minden idők legjobb labda nélküli irányítója?
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. november 10., vasárnap 19:15
0Galacticos írta:ma hogy muzsikált minden idők legjobb labda nélküli irányítója?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 10., vasárnap 19:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 10., vasárnap 19:01
Igazi angol rangadó...mozgalnas meccs,mondjuk azért sok hibával.Tipikus xes meccs,mondom ezt akkor is ha marad az eredmény...2 hete van digim szal még szokom ezeket az angolokat :D... Szerintem rém gyenge meccs...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. november 10., vasárnap 18:59
hagyjuk már ezt a hülyeségedet. már az arsenal szurkolók is megmondják, hogy az utóbbi 3-4 meccsen lóf*szt se csinál.Mike írta:kicsit figyelmesebben kéne nézni a meccseketericco írta:bujkál
folyamatosan mozog üres területre, a társak viszont általában túl extrát akarnak húzni, ahelyett h az egyszerűt választanák és szépen végigvinnének egy akciót.
Főleg Ramsey vállalja magát túl sokszor.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 10., vasárnap 18:18
2 hete van digim szal még szokom ezeket az angolokatmorientes írta:Persie...Géci írta:Harmat a az Arsenal... Ezeket is leszívta a BL... Peerse fejes 1-0 ....
Egyébkènt kiegyensülyozott a meccs,de a gól szép volt.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 10., vasárnap 18:09
kicsit figyelmesebben kéne nézni a meccseketericco írta:bujkál
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem