VB - 2022
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
Bolond.hehetheoriginal írta:hehetheoriginal írta:
![]()
![]()
![]()
![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ahj de bevarta.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Air France járat indul

Épp elkezdtem írni hogy:
A meccs lassan azon szakaszába lépünk hogy ha az angolok egyenlítenek, elmondhatjuk ez járt a franciáknak. Visszavettek mintha már pörgetnék le az órát...
1-1
A meccs lassan azon szakaszába lépünk hogy ha az angolok egyenlítenek, elmondhatjuk ez járt a franciáknak. Visszavettek mintha már pörgetnék le az órát...
1-1
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hehetheoriginal írta:hehetheoriginal írta: tucsi lotyogesen, es pogbaskodasan fog elmenni, megeszik a kp-t az angolok, ok mennek tovabb, itt hallottatok eloszor.![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Most kezd bejönniRemy írta:BL-ben is így szokták, aztán nekiállnak sírni.dzsi91 írta: Xg alapján anglia vezet ugyhogy nagy baj nincs![]()
![]()

-
Na Tchu elkésett.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
majdnem jott a clutch maguire ezzel az ocsifrizuval.
remelem hosszabbitasban dol el valamelyik iranyba, ritka az ilyen jo utemu valogatott meccs.

remelem hosszabbitasban dol el valamelyik iranyba, ritka az ilyen jo utemu valogatott meccs.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BL-ben is így szokták, aztán nekiállnak sírni.dzsi91 írta: Xg alapján anglia vezet ugyhogy nagy baj nincs

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Xg alapján anglia vezet ugyhogy nagy baj nincs
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Előfordult,hogy nem érzi magát jól valaki ,valahol és ez rányomja a bélyegét a teljesítményére is.Elég fiatal is volt még akkor túl nagy falat lett neki a Real.kecsu10 írta:Rég nem láttam ilyen jól játszani. Upemacano a gyenge pont náluk amúgy, eléggé vakon van. Theot rég nem láttam, nagyon sokat fejlődött, sajnos akkor mikor nálunk volt még nem volt ezen a szinten és volt Marci is. Most már más lenne a helyzet, de hát van és lesz is ilyen még az életben.'shutterisland írta: deschampsnak vannak rossz huzasai, de az atletibe is csak 12. emberkent full beleszurkulo grizest visszatolni a kozeppalyara pobga poziciojaba azert eddig elegge ul.
mondjuk ma kicsit tulporgi, szoval helyeben nem hagynam fenn vegig, de sokat robotol es jol osztogat az egesz vb-n.
Tchouameni nagyon elnök, a haja is baró.
Perez meg idegroncs
arcod amikor a vb felfedezettjét már megvetted
Perez meg idegroncs

Na akkor visszatér a nagy Grizou megnevezés?

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hajdú B. ezt a "láncaitól megszabadult Kounde" mondatot nem gondolta át 2x...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem Varane sem tetszik. Mintha a grundon lenne, rugja amerre all, tobbnyire gyertyat.kecsu10 írta:Rég nem láttam ilyen jól játszani. Upemacano a gyenge pont náluk amúgy, eléggé vakon van. Theot rég nem láttam, nagyon sokat fejlődött, sajnos akkor mikor nálunk volt még nem volt ezen a szinten és volt Marci is. Most már más lenne a helyzet, de hát van és lesz is ilyen még az életben.'shutterisland írta: deschampsnak vannak rossz huzasai, de az atletibe is csak 12. emberkent full beleszurkulo grizest visszatolni a kozeppalyara pobga poziciojaba azert eddig elegge ul.
mondjuk ma kicsit tulporgi, szoval helyeben nem hagynam fenn vegig, de sokat robotol es jol osztogat az egesz vb-n.
GR7 nagyot megy, Csucsuval egyutt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Maguire már tolja a taktikát szögletnél.

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Rég nem láttam ilyen jól játszani. Upemacano a gyenge pont náluk amúgy, eléggé vakon van. Theot rég nem láttam, nagyon sokat fejlődött, sajnos akkor mikor nálunk volt még nem volt ezen a szinten és volt Marci is. Most már más lenne a helyzet, de hát van és lesz is ilyen még az életben.'shutterisland írta: deschampsnak vannak rossz huzasai, de az atletibe is csak 12. emberkent full beleszurkulo grizest visszatolni a kozeppalyara pobga poziciojaba azert eddig elegge ul.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Sejk ket legertekesebb rabszolgaja, akarom mondani gladiatora, majd a finaleban eldonti melyik maradhat ParizsbanRemy írta: Ez a bíró mondjuk, hogy mondjam. Csal vagy mizu?Utálom az angolokat, de brutál miket kapnak és megy tovább minden.
Mondjuk most állt össze a kép.
Korrupt katari VB rendezés, Bappé nyáron marad, Messi és Bappé külön ágon. Jaj, Istenem.![]()
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tudom, de hathaRealista24 írta:De kis naiv vagy, hogy hiszel abban, hogy nem Messi kapjaRealAsensio írta: Tchouameni jol muzsikal a vb-n, tobb mint 350 percnel jar, milyen statja van, tudja valaki? Azert erdekel, mert megtettem, hogy o lesz a torna legjobb jatekosa, es nem gondoltam volna, hogy lesz eselyem ezzel nyerni![]()
![]()