Sami Khedira - 6

Archívum
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Sami Khedira - 6

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 17:27

Abban a pillanatban kötném fel magam a kertben az almafára :lol: :lol: 
Balenél is ezt mondtad...hangember... :lol: :lol: :lol:

Géci:Az általad fesorolt játékosok,Pogba,Matuidi,de a francia vonulatból idevéve még Fofanat vagy Kondogbiat,valóban ilyen kéttüdős játékosok.Mondjuk játékban Pogba azért kiemelkedik ezek közül.
Akik nekem tetszenek,inkább játékosabb kp-k,mint pl Ramires,Paulinho,vagy Fernandinho,de hogy ne csak brazilt mondjak,akkor Banega vagy Gundogan.Stílusra ezek jobban tetszenek,dehogy ide hasznosabbak lennének e,mint a francia vonulat,azt nemtom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 11., hétfő 16:34

Én nem szopkodom Paulinhot... Nem hülyeségből a tömegbe raktam. Khedira egy sima átlag, de nem tudja megteremteni a különbséget. A PL viszont tuti jobban feküdne neki, mert taktikailag erős és fegyelmezett. Plusz ott elmegy, ha kőbuta vagy a játékhoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 16:31

peti_madrid írta:Én meg elhoznám Dembelét a Spursből.
Abban a pillanatban kötném fel magam a kertben az almafára :lol: :lol:

Modric és Bale nem volt elég? :mrgreen: Viccet félretéve, remek játékos a belga, de egyrészt Levy nem adná oda olcsón, az biztos, másrészt meg szerintem ő nem illene a Realba, illetve a La Ligába. Neki a PL a tökéletes terep.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 11., hétfő 16:26

Morientes végig olvastad azt amit írtam!?:D
Írtam, hogy olyan pitbull kell mint Ő volt, de Pogbát preferálom vagy Matuidit mert technikailag is képzettek... Ezzel céloztam arra amit kiemeltél :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 12:50

Én egy Makalele 2.0-át akarok aki odalép, gülizik. 
Az,amit ő művelt 10 éve,ma már sajnos kevés.Ma már nem elég ha megszerzem a labdát,és azonnal tovább gurítom a legkozelebbi játszótársnek.Ma már egy modern középpályásnak,azon túl hogy meg kell szerezni a labdát,osztogatni kell,tudni kell koordinálni a játékot,gyorsítani,lassítani,ahogy éppen a játék kívánja.Valamint nem árt veszélyesnek lenni a kapura...ezért nem jó Khedira sem...
Akit én szivesen látnék az Ramires,Pogba...ők passzolnának a csapathoz.Vidal nem biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 11., hétfő 12:00

peti_madrid írta:Én meg elhoznám Dembelét a Spursből. Úgyis jó viszonyt ápolunk az angolokkal
Meg csak az hianyzik, hogy jovo nyaron is a Spursbol igazoljunk.. Szeptember elsejere meg is erkezne a jatekos :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. november 11., hétfő 12:01-kor.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 11., hétfő 11:34

peti_madrid írta: a Spursből
A faszommegaz, aki a Spursből igazoljon.. Két nyáron egymás után a legnagyobb görények módjára viselkedtek velünk, nem hiányzik még egy ilyen huzavona...

Bár tény, mindkét játékossal bitang jól jártunk (illetve még Bale kérdőjeles azért, de úgy gondolom, hogy idővel fasza lesz.), lehet megint megérne, ha őt is csak tavaszra lehetne normális formába/állapotba hozni, - a kimaradt nyár miatt - , ha hasonló lenne a vége. (Bár én nem követem a Spurst, szóval konkrétan Dembeléről nem kívánnék nyilatkozni.)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 11., hétfő 11:19

Igazából én azt a felállást nézném meg a kp-n jövőre, hogy Illarra a védelem előtt van, onnan osztogat és előtte Modric és Gündogan. Két hasonló felfogású, típusú játékos, akik nagyon labdabiztosak, tehát támadásnál nagyon fasza lenne. Viszont védekezés tényleg kérdéses, bár szerintem jól működhetne. Viszont, ha Pogba vagy Vidal jön, akkor is örülni fogok, de én is inkább Pogbának örülnék.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. november 11., hétfő 11:18

Én meg elhoznám Dembelét a Spursből. Úgyis jó viszonyt ápolunk az angolokkal (bár a Bale-üzlet után nem tudom, hogy mi is a helyzet), szerintem még el is lehetne csábítani egy 20 millió körüli ajánlattal. Ott van Sandro is, akit imádnak a szurkolók és folyton a kezdőbe követelnek, ott van Paulinho, és idén igazolták a Capoue gyereket is, aki szintén vkp, tehát nem mondhatjuk, hogy hiány van náluk romboló vkp-ból.

Néztem Spurs-meccseket, rengetegszer fellép a támadásokkal a faszi, és ráadásul nem is ügyetlen a befejezésekkel. Szerintem telitalálat lenne, ha el tudnánk hozni, bár attól félek, hogy a vezetőség inkább kiad 3x annyi pénzt valami agyonárazott és agyonsztárolt játékosért, minthogy elhoznánk ezt a faszit "apróért".

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 11., hétfő 11:15

btb
gündogannal sem a poszt lenne igazából a probléma, csak az, hogy nem a védekezésben a legjobb, olyanból meg már van kettő a pályán
wilshere meg fingom sincs, hogy a kp-n belül mit játszik, róla nem tudok véleményt mondani, de szerintem mindenképp a pogba/vidal vmelyikét kell megszerezni a nyáron
nálam pogba a testfelépítése miatt élvez prioritást vidallal szemben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 11., hétfő 11:05

Amúgy szerintetek milyen poszton játszik Khedira? Csomó játékosra mondtátok, hogy nem az a poszt, pedig egy Gündogan tökéletes lenne a helyére. Sami nagyon sokat lófrál elől, ő érkezik sokszor a második hullámban, persze a kapura nem igazán veszélyes és itt jönne a nagy erősítés Gündogan, Pogba, Vidal, Wilshere stb. személyében, hogy a kapu előtt sem töketlenek, de védekezésben is odateszik magukat. Pogba nagyon tanár, de tényleg eléggé támadó szerepet kapott ellenünk és gondolom a Juve többi meccsén is, de eredetileg ő védekezőbb felfogású, szóval én őt vagy Gündogant hoznám.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 11., hétfő 11:02

én még gustavot sem arra a posztra sorolnám, amit khedira képvisel
ő is inkább szeret a védelem előtt játszani, nem fel-alá rohangálni a pályán

de ez a pogba gyerek annyira passzolna ebbe a rendszerbe, hogy hihetetlen
rá kell szállni a nyáron
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 11., hétfő 10:40

Én copkodom Paulinhot, de gondolom nem nekem szólt... Én egy Makalele 2.0-át akarok aki odalép, gülizik. A többi játszik és veri a gólokat... Ezért vagyok belehavarodva a franciákba mert ezek technikásabbak mint Makalele volt, főleg Pogba... Ezért, ha eladnánk Khedirát simán fizetnék érte 60 millát...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 11., hétfő 9:55

Géci írta:Modric sem az a poszt ugyebár, de amikor idejött meg főleg nem az a poszt volt, de Isco se... Aztán most Modric sorra MoM. Akkor, hogy is van ez...
Modric MoM, de Khedira is játszik, és nem Khedira helyett. A második körös felsorolás fele is inkább Modric poszt, mint Khedira poszt. Meg ilyen Paulinhok... Hát az a gyerek semmi extra, csak fel van szopva, mert brazil válogatott volt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 11., hétfő 8:56

örülök, hogy dannent és TheBull6-t sikerült megnevettetnem, de arról nem én tehetek, hogy az érvekkel alátámasztott dolgokat nem tudjátok értelmezni vagy felfogni. Khedira se a pályán, se a statisztikai adatokban nem mutat kiemelkedőt. Az általam felsorolt játékosok mindegyike belső kp és vagy támadásban vagy védekezésben vagy mindkettőben jobbak, mint isteni Samitok. Nektek tényleg csak azt tudom ajánlani, ha ezt nem látjátok, hogy váltsatok sportot. Remélem most is jót nevettek, de normális érvelnek is örülnék...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 11., hétfő 8:13

Van egy jó Juvés barátom, és a Pogba Vidal duó közül előbb adná el Vidalt, mint a másikat, benne több van, és több is lehet, ha elkerülik az új-generációs franciákra jellemző dolgok. Az olaszoknál ez nem hinném, hogy ki fog jönni, de egy esetleges eligazolás esetén lesz érdekes a sorsa.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 11., hétfő 7:38

Géci írta:kkor egy komolyabb lóvéért (50-60milla) lehetne hozni Pogbát,
Ne vicceljünk már 60 millát? Nem nézek sok Juve meccset, bár a tegnapi gólját pont láttam, de a két Real elleni meccsen nekem az jött le, hogy inkább a támadásokból veszi ki a részét, mint a védekezésből(aztán ha valaki bedob egy statot a szerzett labdákról, akkor visszavonom) de nekem az jött le, hogy Vidal melózott hátul ő meg főleg Ramos oldalán kevergetett. Khedirához nyilván előrelépés, de az a 60 abszolút irreális. Azt meg szerintem ne gondolja senki komolyan, hogy 40-t letesznek a hercegért.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 11., hétfő 6:55

Modric sem az a poszt ugyebár, de amikor idejött meg főleg nem az a poszt volt, de Isco se... Aztán most Modric sorra MoM. Akkor, hogy is van ez...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 11., hétfő 0:21

dannen írta:
Kerlon írta:nem lesz egyszerű őt pótolni? na ne szórakozzunk. Kapásból csak a németektől a két Bender, Gündogan, Kroos és maradjunk a Bundesben, de Gustavo is jobb. Aztán (bár én nem bírom és nem tartanám komoly előrelépésnek) Ramires, Pogba, Vidal, Ramsey... És ők csak a nevesek még lehet sorolni pár "tucatot", akik valószínűleg le tudnák hozni, amit Khedira.
ebből a fele nem az a poszt (direkt aláhúztam, hogy a posztjára), a másik felét meg nem tudnánk elhozni. és nem szórakozok.. amúgy meg, gustavo, komolyan? :lol:
Gustavo lazán jobb mint a tunéziai. Tavalyelőtt még bőven alapember volt a bajoroknál, ellenünk se kis meccseket tolt. Múlt szezon elején szintén jól kezdett, majd megsérült, közben Javi Martinez bejátszotta magát a kezdőbe és ott is maradt. Nyilván azért LG játékán meglátszik az egyéves padozás.

Amúgy meg, hogy ki hozható meg ki nem... Bayernből, Barcából szinte lehetetlen igazolni, máshonnan megoldható, csak baromi sok pénz kell hozzá. Vidalt is el lehet hozni. Pogbát is. Mármint valamelyiket a kettő közül. Bale sem volt eladó, most itt van. Mondjuk igaz, egy pöppet sokba került. :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2013. november 11., hétfő 0:19

Kerlon, jót nevetgéltem rajtad így késő este,kora másnap :) :) :) :)
*mosolyhétfő*
dannen írta:ebből a fele nem az a poszt (direkt aláhúztam, hogy a posztjára), a másik felét meg nem tudnánk elhozni. és nem szórakozok.. amúgy meg, gustavo, komolyan? :lol:
+1
ha enni lehetne a szavaidat már megettem volna őket
jah és Gustavo-t elnöknek :zoldsalas: :zoldsalas: :zoldsalas:

:mrgreen:

Vissza: