VB - 2022
Re: VB - 2022
Le a kalappal a horvátok előtt.
Dalic nagy edző.
Kivoltak elemezve a brazilok tudatosan lassították egész meccsen a tempót.
Ami a brazilokat illeti nagyon nagy hibát követtek el,mert legalább 3 normális szélső hátvédet vinni kellett volna a VB-re.
Militao meg lett volna vészmegoldás ha valaki kiesik ő betudott volna oda is szállni.
Így a szélsők magukra voltak hagyva nem nyitott nekik senki területet stb.
A horvátok brutálisak ami tartás van bennük.
Hozzáteszem sajnálom a brazilokat.
Dalic nagy edző.
Kivoltak elemezve a brazilok tudatosan lassították egész meccsen a tempót.
Ami a brazilokat illeti nagyon nagy hibát követtek el,mert legalább 3 normális szélső hátvédet vinni kellett volna a VB-re.
Militao meg lett volna vészmegoldás ha valaki kiesik ő betudott volna oda is szállni.
Így a szélsők magukra voltak hagyva nem nyitott nekik senki területet stb.
A horvátok brutálisak ami tartás van bennük.
Hozzáteszem sajnálom a brazilokat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Innentol all in ceronaldoeknak, nyilvan nem fogjak megnyerni, de a tobbit annyira ruhellem, hogy cseppet sem tudnek orulni barmelyik nyeri
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2022. december 9., péntek 19:17-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hát bocsánat de a mai két válogatott minőségileg ég és föld.nmate írta:Tjacks írta: a fullos brazilkommentátor írta: a vébé egyik fő esélyese a brazil válogatottItt is korábban írtátok, hogy A tier franciák mellett. Sok helyen olvastam.Steve írta:Ezt hol olvastad?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hű te, ez a kettő nagyon legalja nálam.ELSiete írta:Felkészül Antony és Raphina.Realista24 írta:
Már 4 év múlvaNeymar szerepet átveszi Vini, kicsik meg lesznek az új Vini és kedvenced Rodrygo.
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Csak a hosszabbitas 2.félidejére értem haza, de tenyleg nagyon amatőrök voltak a brazilok. Neymar, Antony, Rodrygo, Pedro fenn, pad meg tele verőemberrel. Szét kellett volna tördelni az utolsó perceket. A 116.percben vezetésnél kitámadnak, totál érthetetlen. Edzőn ment el a vége, és így a továbbjutás is. Ilyen mentális lökettel a végén, pláne a horvátoknak, biztos volt, hogy ők nyerik a tiziket.poronty írta: Livakovic simán MoTM.
Helyzetek alapján a brazilok nyilván jobbak voltak, de van ugye mentális része a sportnak abba meg a horvátok kurva jók megint. Nem véletlen mennek tovább mindig az ilyen meccseken. Az edzőtől, azért megérdeklődném, hogy az Extra Time második felére miért hozta be pl Alex Sandrot, akinél Militao 13 km-el a lábában is jobb játékos, pláne, ha védeni kell az eredményt. Meg azt is, hogy miért nem hozta le a még nem teljesen egészséges Neymart, aki alapból nem szeret védekezni, és miért nem hozta be Fabinhot vagy Brunot mondjuk Frédi bohóc helyett, akik védekezésben sokkal jobbak és fegyelmezettebbek.
Mindenesetre kapunk vissza 3 játékost egy picit korábban, ami nem olyan nagy baj. Majd Lukita kiejti Messit a VB-ről.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
De ez igaz is. Nyilván a franciák kerete a legbaszóbb meg a legmélyebb, de a braziloké meg az angoloké ott van mögöttük. Meg azért hiába nem volt olyan örömfoci, meg dominancia, mint Dél-Korea ellen, ha Livakovic nem tolja úgy, mint Körte a legszebb napjain, akkor itt egy kényelmes győzelem is lehetett volna.Itt is korábban írtátok, hogy A tier franciák mellett. Sok helyen olvastam.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Felkészül Antony és Raphina.Realista24 írta:Már 4 év múlvahehetheoriginal írta: Na majd 12 ev mulva endre es esteváró vilmos![]()
Neymar szerepet átveszi Vini, kicsik meg lesznek az új Vini és kedvenced Rodrygo.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Tisztelet a horvátoknak, de innentől nekem sokkal érdektelenebb a VB. Meglepve mondjuk nem vagyok.
A focinézők közül meg sokan elsősorban annak örülnek most annyira, hogy veszített az általuk utált Brazília és Neymar, mert "táncolótetováltfestetthajúbohócok". Hányinger.
A focinézők közül meg sokan elsősorban annak örülnek most annyira, hogy veszített az általuk utált Brazília és Neymar, mert "táncolótetováltfestetthajúbohócok". Hányinger.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már 4 év múlvahehetheoriginal írta: Na majd 12 ev mulva endre es esteváró vilmos![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mivel mi magyarok nem vagyunk kint így én szórakozni akarok egy ilyen 1 hónapos vilagversenyen.
Ez a 120 perces lófasz védekezős verekedés megpattanó góllal meg tizipárbajjal meg minden csak nem szórakoztató.
A Realos párhuzan nem jó.
Ezek nem 3-2es meg 5-4es párharcok tizipárbaj nélkül.
Hanem 120 perc 0-0 meg 1-1.
Szerintem a hirvátok nrm érdemelnek lófaszt se.
Modric ide vagy oda, szal tudom h szentségtörés de inkább hajrá Messi.
És legyen egy CR7-LM10 döntő.
Az azért valamit érne.
Ez a 120 perces lófasz védekezős verekedés megpattanó góllal meg tizipárbajjal meg minden csak nem szórakoztató.
A Realos párhuzan nem jó.
Ezek nem 3-2es meg 5-4es párharcok tizipárbaj nélkül.
Hanem 120 perc 0-0 meg 1-1.
Szerintem a hirvátok nrm érdemelnek lófaszt se.
Modric ide vagy oda, szal tudom h szentségtörés de inkább hajrá Messi.
És legyen egy CR7-LM10 döntő.
Az azért valamit érne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tjacks írta: a fullos brazil
kommentátor írta: a vébé egyik fő esélyese a brazil válogatott
Itt is korábban írtátok, hogy A tier franciák mellett. Sok helyen olvastam.Steve írta:Ezt hol olvastad?
-
Egyébként én is jobban örültem volna ha a tesók mennek tovább, horvátok következő körben viszonylag kizúgnak, de így is ember feletti megint amit lenyomtak.
Ha a birok nem tolnak oket.hehetheoriginal írta: Amugy nem ertem argentina hogy lehet barmilyen eselyes, hat mindenhol a leggyengebbek azok kozul, akik maradtak
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Amugy nem ertem argentina hogy lehet barmilyen eselyes, hat mindenhol a leggyengebbek azok kozul, akik maradtak
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Örülök Modricnak.
Ha tovább mennének a hollandok ezzel a csapatukkal, az álom lenne..
Viszont kicsit tartok attól, hogy sima argentínok és a good boy-ék simázzák a horvátokat is. Ez a max volt a horvátoktól szerintem.
Ha tovább mennének a hollandok ezzel a csapatukkal, az álom lenne..
Viszont kicsit tartok attól, hogy sima argentínok és a good boy-ék simázzák a horvátokat is. Ez a max volt a horvátoktól szerintem.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kicsit felül értékeli magát a srác aztán jó szarul lőtte.lestat írta:wZoLee7 írta: Neymar meg minek maradt utolsónak? Remek taktika![]()
Az utolsot is be kell rugni.
Nemlett volna baj a sorrenddel de rutinosabb jatekost tettem volna elosonek. Pl Case.
Rodrygonak jo a laba. Most megremegett. Koran ment szerintem. Nem mindenki lehet Vasquez.
Egy Vini 11-est megnéztem volna

-
Horvátokhoz képest, tetszik érteni?nmate írta: Várjatok, én lemaradtam ott, hogy ez egy fullos brazil csapat.
Segítsetek, hol is?Ez most a fullos? Francia tarcsi csapat fele beférne a kezdőbe ide szemre. Mondjuk, máshova is.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Livakovic simán MoTM.
Helyzetek alapján a brazilok nyilván jobbak voltak, de van ugye mentális része a sportnak abba meg a horvátok kurva jók megint. Nem véletlen mennek tovább mindig az ilyen meccseken. Az edzőtől, azért megérdeklődném, hogy az Extra Time második felére miért hozta be pl Alex Sandrot, akinél Militao 13 km-el a lábában is jobb játékos, pláne, ha védeni kell az eredményt. Meg azt is, hogy miért nem hozta le a még nem teljesen egészséges Neymart, aki alapból nem szeret védekezni, és miért nem hozta be Fabinhot vagy Brunot mondjuk Frédi bohóc helyett, akik védekezésben sokkal jobbak és fegyelmezettebbek.
Mindenesetre kapunk vissza 3 játékost egy picit korábban, ami nem olyan nagy baj. Majd Lukita kiejti Messit a VB-ről.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- füst