Ez amúgy zseniális, Hegyi úr jól leosztja a magyar klubokat'shutterisland írta:ezt a videót pedig mellette találtam, hegyi beszél az atv-ben a magyar fociról valami pizsama felsőben.![]()

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. november 12., kedd 22:40
Ez amúgy zseniális, Hegyi úr jól leosztja a magyar klubokat'shutterisland írta:ezt a videót pedig mellette találtam, hegyi beszél az atv-ben a magyar fociról valami pizsama felsőben.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 12., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 12., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 12., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 12., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 12., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 12., kedd 14:16
– Visszatérve a népszerűségedre, mi volt a legextrémebb kérés feléd?
– Talán az, hogy a pláza közepén kellett egy cipőt aláírnom úgy, hogy Tipszmiksz Csabi. Engem egyébként nem zavar. Aki figyeli a Trollfocit, látja, mennyi fotót készítenek velem. Én mindenkivel összeállok egy képre, ha azt szeretné, egyáltalán nem zavar.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 11., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 11., hétfő 15:58
Ha ilyen egyszerű lenne... az egész csapat hibája, hogy szar a védelem. Lásd Real Madrid. Nálunk van egy Ramos meg Varane meg Pepe, aztán mégis kettesével kapjuk a gólokat. Amíg a csapat (Fradi) képtelen gólt lőni, és együtt mozogni, addig a védelemnek sokkal több munkája van, és 2-3-4 ember nem fog tudni levédekezni egy egész csapatot.
Igen, de nem a játékban!Moniz a hibás.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 11., hétfő 15:24
Ha ilyen egyszerű lenne... az egész csapat hibája, hogy szar a védelem. Lásd Real Madrid. Nálunk van egy Ramos meg Varane meg Pepe, aztán mégis kettesével kapjuk a gólokat. Amíg a csapat (Fradi) képtelen gólt lőni, és együtt mozogni, addig a védelemnek sokkal több munkája van, és 2-3-4 ember nem fog tudni levédekezni egy egész csapatot.Anis írta: De ahogy te is, én sem gondoltam volna, hogy egy szinttel lejjebb nem emelkedik ki és néha simán befűzik a magyar csapatok tagjai. Azt hittem, hogy Besic-el párban egy áthatolhatatlan falat alkotva simán rendbe lesz a védelem,
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 11., hétfő 15:09
Castillában korábban inkább Nacho volt a védelem vezére. Tavaly több castilla meccset láttam, akkor is inkább Nacho emelkedett ki a higgadtságával a védelemből, Mateos meg hozta amit kellett, sztem átlagosan. (tavaly 42 meccsből 31-en játszott Mateos)BBarni írta:Nem vártam, hogy extra klasszis lesz mint Besic, de azért azt nem vártam, hogy 20 éves magyar zseléhuszárok szopatják ott ahol tudják...ha valaki azt mondja, hogy ez a srác végigcsinált egy felkészülést a Real felnőttcsapatával pofán röhögöm!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 11., hétfő 12:40
Utóbbi(Valpoort)Tuyjp vagy Vaalport?
Igen.Az első percben lévő Böde(?) buktatásra gondolsz?
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 11., hétfő 10:10
Az első percben lévő Böde(?) buktatásra gondolsz?BBarni írta:viszont ma is volt egy tizi amit nem kaptunk meg
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. november 11., hétfő 8:02
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 11., hétfő 0:43
Tuyjp vagy Vaalport?BBarni írta: sőt az egyik játékos "pihentetése" sem véletlen...(gondolom értitek)
sztem a Vidinél sincsen minden rendben. Sousaval azokat a meccseket is általában megnyerték amiken alig ment nekik a játék, mert az edző tudott húzni váratlant. Ez az új edző szerintem nem szint, holott ő is a Malaga, Olympiakos, Porto triónál szedte fel a tudását. Ez a csapat nagyon nem az ami volt. Pontatlanok, ötlettelenek és sokszor csak úgy "kényszerből" mennek előre, lelketlenül játszanak. A kapusuk nagyon jó, védelemmel sincsen probléma (talán az új gyerek is beépíthető [neve: Tar Zsolt a B csapat CSéKája, 20 éves belső védő]). Sanyi is játszott kemény 66 percet eddig a több millás fizujáért. Vagy adják el vagy játszassák! Aztán van egy Lupeta-Enete párost (afro mindkettő) páros akik nem is játszottak egy percet sem. Van ott is fejetlenség sztem.Remy írta: Vidi is a Kaposvár ellen kikap..
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 10., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 10., vasárnap 19:46
az kemény lehet.Somália sztem pedig egy nagyon lebutított DM.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 10., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 10., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 10., vasárnap 18:40
ezen meccsen ez a mondat biztos ül.Nem sokára kezdődik az KTE - Újpest. Hajrá Lilák!
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem