plusz újabban a vodafone tv ha nem az előfizetés vodafone netét használod nem műküdik, splíer 2 pedig amúgy sincs rajta, talán egyik ilyen online tv-n sincs ha jól tudom, de a voda-nál biztos nincsportillo írta: Azabaj, mindenki telekomos. A tv go, vagy most telekom TV vagy mi, meg tudtommal nem megy, csak telekomos okos TV-n, vagy telón vagy tableten, de TV-re kirakni nem tudom.

Elektronika
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
aptoid tv appot szedd le. utana azon keresztul leszedheted a tv go appot.portillo írta: Azabaj, mindenki telekomos. A tv go, vagy most telekom TV vagy mi, meg tudtommal nem megy, csak telekomos okos TV-n, vagy telón vagy tableten, de TV-re kirakni nem tudom.
vagy laptop + hdmi kabel es kesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Azabaj, mindenki telekomos. A tv go, vagy most telekom TV vagy mi, meg tudtommal nem megy, csak telekomos okos TV-n, vagy telón vagy tableten, de TV-re kirakni nem tudom.
Szégyen a kukás, de hasznos.
keress egy baratot aki real meccsek idejere felenged mondjuk digionlinera vagy telekom tv appra vagy upc stb. valaki ismerosod csak vanportillo írta: Sziasztok!
Le akarom mondani a tv szolgáltatást (telekom), mert kizárólag a real meccseket nézem rajta, azért meg túlzásnak itélem.
Tudtok esetleg olyan megoldást, ahol a Real meccseket tudnám nézni Chromecast vagy Android TV segítségével, és normális árban van? Lehet akár angol nyelvű is, de még a spanyoltól sem zárkózom el.
Nézegettem MinDigTV -t, Direct One-t, ESPN Plust, stb. de egyik sem győzött meg.
Persze ha ingyenes stream megoldás van, az még jobb, csak ott nagyon idegesít a rengeteg bezárhatatlan reklám.
Tehát röviden egy kizárólag Real meccsekkel foglalkozó Netflix utánzat kéne nekem, jó áron. Létezik egyáltalán ilyen?
valamelyik univerzumban:

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Le akarom mondani a tv szolgáltatást (telekom), mert kizárólag a real meccseket nézem rajta, azért meg túlzásnak itélem.
Tudtok esetleg olyan megoldást, ahol a Real meccseket tudnám nézni Chromecast vagy Android TV segítségével, és normális árban van? Lehet akár angol nyelvű is, de még a spanyoltól sem zárkózom el.
Nézegettem MinDigTV -t, Direct One-t, ESPN Plust, stb. de egyik sem győzött meg.
Persze ha ingyenes stream megoldás van, az még jobb, csak ott nagyon idegesít a rengeteg bezárhatatlan reklám.
Tehát röviden egy kizárólag Real meccsekkel foglalkozó Netflix utánzat kéne nekem, jó áron. Létezik egyáltalán ilyen?
Szégyen a kukás, de hasznos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Javítok: megkapta most az A51 a One UI 5-t (Android 13), ég és föld az előző verzióhoz képest. Apró laggok megszűntek, kamera sem akadt még be komolyabban, érezhetően gyorsabb a telefon. Ilyet sem láttam még. Kíváncsi leszek az akksi hogyan bírja, de azt hiszem egy darabig megvan még a telefonomnmate írta: A51-em van, igazából teljesen használható telefon még, a kamera cold start néha lassú, nem jöttem rá mikor, tök random. Én 36-ért vettem még másfél éve, kis szerencsével, annyit biztosan megért. Persze, nem azt mondom, hogy vegyél ilyet, csak kb. 2-3 év múlva ilyenre lesz elég a mostani A5_ széria.

Pont mai: https://www.youtube.com/watch?v=sgtsocG ... l=Tech2.hu
Relevans lehet annak, aki telefont keres.
Relevans lehet annak, aki telefont keres.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A51-em van, igazából teljesen használható telefon még, a kamera cold start néha lassú, nem jöttem rá mikor, tök random. Én 36-ért vettem még másfél éve, kis szerencsével, annyit biztosan megért. Persze, nem azt mondom, hogy vegyél ilyet, csak kb. 2-3 év múlva ilyenre lesz elég a mostani A5_ széria.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Na akkor a google kerdes is tiszta, szoval xiaomit vagy hasonlo arkategorias samsungot vegyel sztem

thereisonly1ronaldo
- h3x0r
A szankciok csak a huaweire vonatkoznak, talan a p40 volt az elso ilyen telefon, a xiaomikkal nincs gond, minden mukodik rajtuk rendesen. Amugy rootolas utan is lehet ra telepiteni, ha van hozza egy kis erzeked meg kb 1 orad. (egy forumon olyan 40 lepesbol allt az egesz)hehetheoriginal írta:aztan lehet, hogy a xiaomi kinai reven mar most a legujabb teloknal nem ad official google appokat, hanem mokolni kell hozza picit, ezt nem tudom, meg kell kerdezni/nezni vasarlas elott. atlag felhasznalokent a google elegge alap dolog sztem manapsag, a gmail, chrome, youtube es mindennel egyutt, lehet hogy fontos szempont.
Nekem is redmi note 8pro-m van, ha Karacsony utan latok egy jo akciot, talan lecserelem egy 11pro-ra. (8gb ram az alap)
Köszi hehe, igen, én is egy note prot használok három éve, 8ast, full rendben van még most is.
- hehetheoriginal
meg annyi, hogy fontos az osszehasonlitasnal, hogy milyen a proci (qualcomm, exynos altalaban jobb, mint a mediatek pl), aztan a RAM mennyisege is talan nem mindegy, hogy 4 vagy 8 Gb a jovore nezve, illetve asszem a samsungra tovabb erkeznek majd az OS update-ek, es jobb a tamogatas, mint a xiaominal. aztan lehet, hogy a xiaomi kinai reven mar most a legujabb teloknal nem ad official google appokat, hanem mokolni kell hozza picit, ezt nem tudom, meg kell kerdezni/nezni vasarlas elott. atlag felhasznalokent a google elegge alap dolog sztem manapsag, a gmail, chrome, youtube es mindennel egyutt, lehet hogy fontos szempont.
de amugy hardverileg barmelyik jo lesz 3-4 evig biztosan.
de amugy hardverileg barmelyik jo lesz 3-4 evig biztosan.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
xiaomi redmi note 10, 11, pro vagy sima verziok, attol függ melyiket hogy adjak, igazabol felhasznalas szempontjabol mindegy. lehet kari utan lesz majd learazas. stabil, jo telefonok.TheBull6 írta: Tudom volt már téma ezerszer, de mivel az árak is változnak megállás nélkül, ezért most aktualizálnám a témát.![]()
Asszony végre beadta a derekát és 4 év után végre úgy látja hogy kellene egy új telefon. Egy Huawei P Smart-ot gyűr jelenleg. Mondanám hogy a határ a csillagos ég, de ilyen 60-70 ezer környéke igazából. Sok mindenre nem használja a telefont, kb annyira mint amire én gyűrom a 60 ezres 3 éves Xiaomimat. Netezés, e-mailek, telefonos fizetés, egy-két fotó készítés a kutyáról.![]()
Ő a Poco C40 meg a Honor X6-ot nézegette én meg mondtam még neki a Xiaomi Redmi 10-et (arról egész jókat hallottam).
Esetleg valakinek valamelyikkel van tapasztalata, vagy van más ajánlása?Teszt videókat persze megnéztük, de azért mégis csak inkább Nektek hiszek.
![]()
Köszönöm!![]()
esetleg vmi samsung A szeria, de azokat nem ismizem.
thereisonly1ronaldo
Tudom volt már téma ezerszer, de mivel az árak is változnak megállás nélkül, ezért most aktualizálnám a témát.
Asszony végre beadta a derekát és 4 év után végre úgy látja hogy kellene egy új telefon. Egy Huawei P Smart-ot gyűr jelenleg. Mondanám hogy a határ a csillagos ég, de ilyen 60-70 ezer környéke igazából. Sok mindenre nem használja a telefont, kb annyira mint amire én gyűrom a 60 ezres 3 éves Xiaomimat. Netezés, e-mailek, telefonos fizetés, egy-két fotó készítés a kutyáról.
Ő a Poco C40 meg a Honor X6-ot nézegette én meg mondtam még neki a Xiaomi Redmi 10-et (arról egész jókat hallottam).
Esetleg valakinek valamelyikkel van tapasztalata, vagy van más ajánlása?
Teszt videókat persze megnéztük, de azért mégis csak inkább Nektek hiszek.
Köszönöm!

Asszony végre beadta a derekát és 4 év után végre úgy látja hogy kellene egy új telefon. Egy Huawei P Smart-ot gyűr jelenleg. Mondanám hogy a határ a csillagos ég, de ilyen 60-70 ezer környéke igazából. Sok mindenre nem használja a telefont, kb annyira mint amire én gyűrom a 60 ezres 3 éves Xiaomimat. Netezés, e-mailek, telefonos fizetés, egy-két fotó készítés a kutyáról.

Esetleg valakinek valamelyikkel van tapasztalata, vagy van más ajánlása?

Köszönöm!

Tisztelt Madridom mindenttudó népe!
Szárítógép téma.
Van egy Indesit mosógépünk, erre szeretnék egy összeépítő keretet és egy hőszivattyús szárítógépet, mivel nem túl sokat használnánk ezért nem kéne nagyon extra szárítógép, viszont tegnap voltam a Media Markt-ban, hát ott nem voltak túl segítőkészek finoman fogalmazva.
Ugye egymásra szeretném Őket elhelyezni,milyen összeépítő keretet kell nézzek, illetve ezt a szárítógépet néztem ki, ez kompatibilis lehet a Mi mosógépünkkel egymásra helyezésben?:
CANDY CSO4 H7A1DE-S
Szárítógép téma.
Van egy Indesit mosógépünk, erre szeretnék egy összeépítő keretet és egy hőszivattyús szárítógépet, mivel nem túl sokat használnánk ezért nem kéne nagyon extra szárítógép, viszont tegnap voltam a Media Markt-ban, hát ott nem voltak túl segítőkészek finoman fogalmazva.

Ugye egymásra szeretném Őket elhelyezni,milyen összeépítő keretet kell nézzek, illetve ezt a szárítógépet néztem ki, ez kompatibilis lehet a Mi mosógépünkkel egymásra helyezésben?:
CANDY CSO4 H7A1DE-S
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
a neve lehet zöld, de jogokat nem kapFaust írta:Mondjuk ha ezt megoldja, megszavaznek neki egy het moderatori cimet na.hehetheoriginal írta: az egesz kinai kormany bedől, gg remy![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
Mondjuk ha ezt megoldja, megszavaznek neki egy het moderatori cimet na.hehetheoriginal írta: az egesz kinai kormany bedől, gg remy![]()

- hehetheoriginal
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Közben a Bloomberg azt írja, hogy a kínai demonstrációk miatt az Apple-nek gyártási problémái vannak és közel 6millióval kevesebb Iphone várható…Remy

Mi ebben a bolondsag? A fogyasztoi kultura mar reg atalakult, a havi bevasarlas honap elejenrol a koltom a penzem amikor tudomma.Faust írta:Teljesen bolondok az emberek, honap utolso napjain is szazmeteres sorok a lidlben, akarmikor mesz be. Orulet.Realista24 írta: Emag BF forgalma 10,5mrd forint volt elvileg.
Ez baj?