* " vagy bármilyen bűncselekmény elkövetésének a kérdése" ... Szóval igen ez probléma de ne legyünk alszentek minden nemzetnek megvan a söpredéke a magyart is beleértve. A rendvédelmi szervek dolga hogy fellépjenek és ezt 1000% támogatom. Viszont az a helyzet hogy sajnos schengen ide vagy oda ez létezik és nagyságrendekkel nem változna ha azokat az országokat amelyek évek óta teljesítik az EU feltételeket csak úgy szubjektív módon nem szivatnák.Realista24 írta:Igy van, ezert is kell fenntartani a kontrollt, ameddig csak lehet.rikko írta:
Nem csipem a románokat , de azt azért leírom, hogy rengeteg moldáv, albán rendelkezik román útlevéllel na ők a legalja "románok".
Nekem az egyik legjobb baratom a melohelyen egy roman srac, csaladja is imadnivalo.
Itt a forumon is regetegen erintettek a temaban, de ettol meg a jelenseg valos es problemas.
Persze értem én hogy ha már az ember benne van a buliba akkor könnyű véleményt formálni és a kirekesztést támogatni csak ez nem fair. Arról kellene beszélni inkább hogy mennyire jogszerű egy vetó aminek semmi objektív alapja nincsen. Arról hogy ha az EU felállít az egy normarendszert valamire akkor a döntésnél miért más "érvek" (valójában érdekek) döntenek? Az mi hogy Ausztria támogatja a folyamatot majd pár nappal a döntés előtt 180fokos fordulat jön....mert januárban választások lészenek náluk? Csak az nem látja aki nem akarja hogy ez miről szól és nincs ez rendjén. Vagy hogy a szavazás után az osztrák miniszter szóba se áll a román/bulgár sajtóval csak az osztrákkal? Legalább lenne töke ha már gerinc az nincs.
Arra mondjuk kíváncsi lennék hogy ha tegyük fel 2050-ben arról kellene dönteni hogy Magyarország az euróövezet tagja legyen-e úgy hogy minden feltételt teljesít de mondjuk egy Portugália benyom egy vétót valami bulshit "érvre" alapozva akkor is ekkor a lenne a fórumon a jókedv. Kötve hiszem.