MVPP írta:
Minek kellene nyomtatott térképet meg kéziszótárt használni, ha vannak egyszerűbb megoldások is?
Senki nem írta, hogy azt kéne használni. Csak feltettem a költői kérdést, én is tudom hogy senki nem használ már ilyeneket amikor mindenre ott a mobil.
h.csabi írta:
Ahogy gondolom te sem logarlécen állsz neki számolgatni, vagy ha valamilyen infóra van szükséged, akkor nem a Révait csapod fel.
Mivel ma már mindenkinek a zsebében végtelen információ lapul, magától értetődően az iskolákban is jóval több mindent kell elsajátítani, viszont az ember kapacitása véges. A megoldás pedig az, hogy a techonlógiához alkalmazkodva és azt kihasználva, a lehető legtöbb releváns képességet begyűjtsön az ember.
Ahogy korábban említett IT piacnál is mondják: hamarosan nem azok a munkavállalók lesznek a legkeresettebbek, akik effektíve kódolni vagy pl. egy kubernetes rendszer felépíteni tudnak, hanem azok, akik a kész technológiákat egymással összhangban használni tudják.
Persze hogy nem.

Én csak arra írtam az egészet hogy 20 évvel ezelőtt ugyanezt gondolták róla/rólunk az emberek, bár nem tudom hány éves aki írta, magamból indultam ki. Szóval amikor én gyerek voltam tv volt meg vhs, még számítógép se nagyon, nem hogy tablet meg okostelefon.