Az gáz, ha én sem tudok?ziro4vr írta: De volt akinek egy kv főzés is gondot okozott, nem tudta hogy kell.![]()

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. december 8., csütörtök 14:54
Az gáz, ha én sem tudok?ziro4vr írta: De volt akinek egy kv főzés is gondot okozott, nem tudta hogy kell.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. december 8., csütörtök 14:33
Meg egyetemista voltam, nyaranta lenyomtunk az itteni "ercével" szezonokat a vidamparkban gepkezelokent orankent 450ft-ert. Napi 10 ora melo, egy 20perces meg egy 10 perces szunettel. Az volt am az elet, ha fosba dolgoztam magam, megkerestem akar havi 100at is. De kurvara utaltam. Meg is osztottam mindenkivel, hogy na ez peldaul kurvaszar. Mondjuk a 10 oras napon szopas utan nem volt energiam elkolteni a penzem (akkor vettem egy doboz cigit meg reggelit, azt ledolgoztam 4 ora alatt, a tobbi mar profit volt!), szoval tudtam sporolni!Halfkey írta:Igazából ez a szokásos torzítás az embereknek. Látják a 10% nagyon jót, mert ez van megosztva haverok által, social mediaban, madridomon (:D) és nekik is ez kell, a kevesebb már nem is jó. Mert lehet pályakezdõként 800kt is kapni - csak az az emberek kis százaléka.hehetheoriginal írta: persze, mert palyakezdokent a 800bruttot akarjak es varjak el, alomvilag meg gecipor jósághabbal
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 8., csütörtök 14:25
Az nalam abszolut pozitiv, ha valaki eleteben sosem itta azt a fullegeszsegtelen drog szartziro4vr írta: De volt akinek egy kv főzés is gondot okozott, nem tudta hogy kell.![]()
Attol fugg, mi a cél, melyiket akarod megenni, megbaszni es felesegul venniszar kaja, ronda nők és shutter, jó dealnek tűnt.![]()
meg is erkeztunk, mar mennek is az antiszemita beszolasokEgy jó Spurs mez kell még rád Kane névvel és állampolgárságit is kapsz.![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. december 8., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 8., csütörtök 14:23
Profilképed alapján (mert ugye valszeg az te vagyziro4vr írta: pedig nagyon vártam, szar kaja, ronda nők és shutter, jó dealnek tűnt.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 8., csütörtök 14:21
Azt nem tudom, de hogy több hülyeséget beszél az biztos.rikko írta: Meg fogsz lepődni, de shutter így látatlanban jobb party ,.mint az angol nők 99% -a![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 8., csütörtök 14:20
ziro4vr írta: Igazából nem csak a fizu igény más, a hozzáállás is. Multi, BP, jönnek a friss pályakezdők, odaültetem magam mellé betanításkor, jön laptop, toll, füzet nélkül, merthogy ő csak nézi meg megjegyzi. Közben azért pár üzi megy messengeren meg megnézi a tinder értesítést.De volt akinek egy kv főzés is gondot okozott, nem tudta hogy kell.
![]()
Nyilván van kivétel, de annyira gyakorlatlan, életképtelen emberek másznak ki a felsőoktatásból, hogy elépesztő. És ez még nem a legalja, 5 év múlva mi lesz.
Btw én úgy volt megyek ki Londonba, aztán a válság meg a lokális cég helyzete miatt maradok még, pedig nagyon vártam, szar kaja, ronda nők és shutter, jó dealnek tűnt.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 8., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 8., csütörtök 13:49
Igazából ez a szokásos torzítás az embereknek. Látják a 10% nagyon jót, mert ez van megosztva haverok által, social mediaban, madridomon (:D) és nekik is ez kell, a kevesebb már nem is jó. Mert lehet pályakezdõként 800kt is kapni - csak az az emberek kis százaléka.hehetheoriginal írta:persze, mert palyakezdokent a 800bruttot akarjak es varjak el, alomvilag meg gecipor jósághabbalSokszor nem is értem a mai fiatalokat. Sírnak, hogy nincs megfelelő munka..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 8., csütörtök 13:38
persze, mert palyakezdokent a 800bruttot akarjak es varjak el, alomvilag meg gecipor jósághabbalSokszor nem is értem a mai fiatalokat. Sírnak, hogy nincs megfelelő munka..
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 8., csütörtök 13:36
Halfkey írta:Ez lehet 2003-ban így volt, de ma nincs így egyébként - ami persze világgazdasági jelenség, nem Magyarország érdeme.Anno még 2003-ban otthon kerestem munkát, eszem ágában sem volt külföldön élni, dolgozni. Aztán pofán vert a magyar realitás, hogy friss diplomásoknak nincs jövője...
Egyik ügyfél világ egyik legnagyobb cége, annyira nem találnak gazdasági poziba való juniort, a még nem végzett hallgatókat kell megkörnyékezni. Múlt héten hívtak meg vendégelőadónak egyetemre HR képzés. Megkérdeztem a 20 srácot, ki kapott már proaktívan (jelentkezés nélkül) üzenetet álláslehetőségről. Mindegyik feltette a kezét. Nem feltétlen mindenki a szakmában helyezkedik el (pl bölcsész ember nyelv szakon szinte biztos SSC-be megy és nem bölcsészkedni), de a végzettségek nagyon nagy részéért most iszonyat a harc a céges oldalon azért hogy értelmes, dolgozni képes pályakezdőket fel tudjanak venni.
Bruttó 5-700 körüli pályakezdő fizukról beszélünk egyébként, hozzátenném, és nem IT-ról van szó vagy hiperszuper mérnökről.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 8., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 8., csütörtök 12:36
Ez lehet 2003-ban így volt, de ma nincs így egyébként - ami persze világgazdasági jelenség, nem Magyarország érdeme.Anno még 2003-ban otthon kerestem munkát, eszem ágában sem volt külföldön élni, dolgozni. Aztán pofán vert a magyar realitás, hogy friss diplomásoknak nincs jövője...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 8., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 8., csütörtök 12:28
Nyilvan attol fugg mi az a fix munka/hely, ha Mikimouse Bt. es tarsai, akkor nyilvan az itt leirtak ervenyesek lehetnek, de aki multihoz, vagy akar csak nemzetkozileg vagy lokalisan, regionalisan ismert, stabil ceghez megy ki, annak semmi ilyen baja varhatoan nem lesz.'shutterisland írta:allitolag fix meloval mentem ki, ami kiderult, hogy igazabol csak egy interju, teszttel meg mindennel.Akik külföldön élnek azoktól kérdezném. Fix állásajánlattal a zsebben mentetek ki vagy lesz, ami lesz alapon meló nélkül?
szerencsere sikerult.
aztan par honap mulva az az exem, aki igazabol ezt az egeszet kitalalta, es kozben talalt melot, le is lepett a 3 szobas lakasbol, kezdhettem elorol egy koltozessel es melohely valtassal.
nagyjabol a kulfoldon dolgozo ismeroseim 90%-nak hasonloan vagy szarabbul indult, ismerek olyat, aki egy autoban lakott, de olyat is, aki megerkezett 3 boronddel all-in tolva es ott derult ki, se a kifizetett haz, se a beigert munka nem letezett.
szinte mindenkinek docogosen indul, talan ezert is erositi meg az embert.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 8., csütörtök 12:19
allitolag fix meloval mentem ki, ami kiderult, hogy igazabol csak egy interju, teszttel meg mindennel.Akik külföldön élnek azoktól kérdezném. Fix állásajánlattal a zsebben mentetek ki vagy lesz, ami lesz alapon meló nélkül?
HozzászólásSzerző: mila » 2022. december 8., csütörtök 11:56
én pl most januárban megyek ki hollandiába fix ajánlattalDupla D írta: Akik külföldön élnek azoktól kérdezném. Fix állásajánlattal a zsebben mentetek ki vagy lesz, ami lesz alapon meló nélkül?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 8., csütörtök 11:42
Anno még 2003-ban otthon kerestem munkát, eszem ágában sem volt külföldön élni, dolgozni. Aztán pofán vert a magyar realitás, hogy friss diplomásoknak nincs jövője... Felhúztam magam és felültem az első Cork-ba induló járatra, hogy szerencsét próbáljak. 200 juró volt a zsebemben.Dupla D írta: Akik külföldön élnek azoktól kérdezném. Fix állásajánlattal a zsebben mentetek ki vagy lesz, ami lesz alapon meló nélkül?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 8., csütörtök 11:31
De Londonban nem is 3k a tanári fizu. Ahogy otthon is és sokmindenhol a világban a nagyvárosok drágábbak és ennek megfelelően többet is keresel.Halfkey írta: Alapvetõen teljesen egyetértek sokmindennel amit írtok, de túlzásba esés is van. Itt van ez a tanárfizu Angliában kérdés. Almát almával hasonlítsunk már, egy kis walesi faluban persze meg lehet élni jól ebbõl a pénzbõl, de nálunk sem Borsodban van a tanárfizuval baj. Londonban mit ér ez a pénz? 3000 fontot el is vitt a lakhatás meg a rezsi.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. december 8., csütörtök 11:28
Covidnak köszönhetően kb minden digitálisan megy.Dupla D írta: Akik külföldön élnek azoktól kérdezném. Fix állásajánlattal a zsebben mentetek ki vagy lesz, ami lesz alapon meló nélkül?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem