Nyilvan attol fugg mi az a fix munka/hely, ha Mikimouse Bt. es tarsai, akkor nyilvan az itt leirtak ervenyesek lehetnek, de aki multihoz, vagy akar csak nemzetkozileg vagy lokalisan, regionalisan ismert, stabil ceghez megy ki, annak semmi ilyen baja varhatoan nem lesz.'shutterisland írta:allitolag fix meloval mentem ki, ami kiderult, hogy igazabol csak egy interju, teszttel meg mindennel.Akik külföldön élnek azoktól kérdezném. Fix állásajánlattal a zsebben mentetek ki vagy lesz, ami lesz alapon meló nélkül?
szerencsere sikerult.
aztan par honap mulva az az exem, aki igazabol ezt az egeszet kitalalta, es kozben talalt melot, le is lepett a 3 szobas lakasbol, kezdhettem elorol egy koltozessel es melohely valtassal.
nagyjabol a kulfoldon dolgozo ismeroseim 90%-nak hasonloan vagy szarabbul indult, ismerek olyat, aki egy autoban lakott, de olyat is, aki megerkezett 3 boronddel all-in tolva es ott derult ki, se a kifizetett haz, se a beigert munka nem letezett.
szinte mindenkinek docogosen indul, talan ezert is erositi meg az embert.
Szoval ne rettentsuk el az embereket, sztem sokak, szinte mindenki kepes ra, nem atomfizika a dolog. Ma meg mar van whatsapp, viber, teams, repulo, barmi, szoval hogy nem latod a csaladot, haverokat is csak egy szokasos, de mar elavult kifogas.