Nem azok, elhiszik hogy így volt.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. december 7., szerda 8:25
Nem azok, elhiszik hogy így volt.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 7., szerda 8:21
Mondjuk ugyesen elertek, hogy a normal ar is jo legyen. Kifogyott a 480 mindenhol, igy mar jo volt a premium. Ahhoz kepest olcso lesz a normal, ha lesz.nmate írta: Dehogy késtek, MOL előző hónapban rekord nyereséggel zárt, kis kutak ellenben megfojtva.
Egyébként nyilván épeszű kormányzás alatt szó sem lett volna ársapkáról.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 7., szerda 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 7., szerda 7:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 6., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. december 6., kedd 23:14
21’ novembere óta van árstop, vagy rosszul emlékszem? Lényegen nem változtat csak jöttem kötekedniPad'em írta:Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 6., kedd 23:13
tavaly november óta van ársapka az üzemanyagonPad'em írta:Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 6., kedd 23:13
2021 nov. 15. óta volt fixálva az üzemanyag.Pad'em írta:
Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 6., kedd 23:05
Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 6., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 6., kedd 22:54
hogy megtanítatták hernádi "hotvátoknál körözött" zsolttal hogy mit kell mondanicart írta: Ja azt mondjak a brusszeli olaj szankciok miatt nem lehet fenntartani tovabb az arstoppot
![]()
nem nekünk mondják ezeket hanem a szavazóiknak, ők benyalják simánEzek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. december 6., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 6., kedd 22:43
A tegnap bevezetett szankcio okozta a mult hettol fennallo hianyt, teljesen egyertelmu.cart írta: Ja azt mondjak a brusszeli olaj szankciok miatt nem lehet fenntartani tovabb az arstoppot
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 6., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 6., kedd 22:34
Nincs benzin mert brusszel?Caraway írta: Igy a semmibol 22;30kor kormanyinfo Gulyassal es Hernadival.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. december 6., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. december 6., kedd 21:56
Blowfish írta:Valakinek pofonból is kettő kell, vagy egy nagy...Realista24 írta:
Nem értelek. Mi az hogy nem ment bele csak fránya 34 liter. Azert nem ment bele, mert fullon voltal. Korábban az volt a baj, hogy csak 10 meg 20 litert kaptál. Utána meg hogy nem tudtál 50ez tankolni mert már tele volt a tank.
Mi többet akartál ennél?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 6., kedd 20:39
Kizárólag vele együtt, értjük mi.BlancoMark írta: En hehe utan be nem megyek ezekre a helyekre![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 6., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 20:31
Jajajaja, te is hehetol hallottadBlancoMark írta:Ja, Hollandiaban konkretan torveny, hogy mindenhol kotelezo elerhetove tenni a kartyas fizetost. Sot, rengeteg helyen mar kp-val nem is lehet fizetni. Ez igy egy eleg random komment volt.Halfkey írta: Én évente 4-5x jártam Amszterdamba 10 éven keresztül, gyakorlatilag soha nem használtam kpt. Kurvák nem fogadják el, vagy hol nem tudtál azzal fizetni?![]()
![]()
Szerk.: es igen, a kurvak az egyetlen kivetelek, csak cash. Nem sajat info.![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem