Igen, kell nekünk egy KH aki balost játszikkiserik írta: Csak egy kis kiegészítés: ez a Gvardiol fiú nem keveset játszott balhátvédet is...

Erre van egy Mendynk, valami támadóbb kéne

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 6., kedd 22:36
Igen, kell nekünk egy KH aki balost játszikkiserik írta: Csak egy kis kiegészítés: ez a Gvardiol fiú nem keveset játszott balhátvédet is...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. december 6., kedd 22:13
this.Dupla D írta: Meglepődhetünk ezen, de évek óta oda igazolunk, ahova tudunk. Két dolog számít jelenleg: vagy elérheti vagy már elérte a top szintet, illetve hogy fiatal legyen, vagy jóárasított.
Sajnos azokra a posztokra nem tudunk top játékost szerezni, amik hiányposztok. Jó-e, hogy nem is próbáljuk be a top alatti szintet azt nem tudom. Úgy vannak szerintem vele Perezék, hogy ehhez nem kell igazolni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 6., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 6., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 6., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. december 6., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 6., kedd 21:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 6., kedd 21:18
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 6., kedd 21:16
Ja biztos eladjuk a 24 eves top vedo tehetségünket a két 30as nemetajku meg maradBabinho írta: Sztem Militao jóárasítható, a klub így gondolkodhat, ha jobbnak véli a horvátot. Nem lenne nagy deficit. PLbe lenne rá kereslet.
Rüdigerrel párba rakva, Alaba meg kap még ezen kívül két évet jolly joker pozícióban, kp, kh, bekk.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 6., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 6., kedd 20:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. december 6., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 20:14
Darabra megvagyunk, csak minosegre nem, foleg nem Vallejoval.chronic írta:Alaba,Mili,Rüdi hármas elit , negyedik számúnak Vallejo több mint jó.Realista24 írta: Nacho lelep, Vallejo nem szint, meg amugy is kell a csapatba egy horvat mindenkeppen, hatulra meg amugy is rafer a feherites. Semmi rasszizmus.
Előre kell költeni a pénzt.
Támadó kp, csatár, jobb szél.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 6., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. december 6., kedd 20:11
Folyamat nyeljük a gólokat, Alaba, Rüdiger amúgysem gyerekek már, Militao az egyetlen igazán hosszú távon használható védőnk. Azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire jó ez a gyerek, egy mecsen láttam, az godmode volt, amúgy nem tudom mit tud.chronic írta:Alaba,Mili,Rüdi hármas elit , negyedik számúnak Vallejo több mint jó.Realista24 írta: Nacho lelep, Vallejo nem szint, meg amugy is kell a csapatba egy horvat mindenkeppen, hatulra meg amugy is rafer a feherites. Semmi rasszizmus.
Előre kell költeni a pénzt.
Támadó kp, csatár, jobb szél.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 6., kedd 20:11
inkább mondjuk azt hogy nem számolunk vele, mert tavaly nem kicsit mutatta a fuckot mikor játszania kellett. nagyon is jó volt. főleg hogy 0 perccel a lábában kellett produkálniVallejo nem szint
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. december 6., kedd 20:07
Alaba,Mili,Rüdi hármas elit , negyedik számúnak Vallejo több mint jó.Realista24 írta: Nacho lelep, Vallejo nem szint, meg amugy is kell a csapatba egy horvat mindenkeppen, hatulra meg amugy is rafer a feherites. Semmi rasszizmus.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 20:00
Nacho lelep, Vallejo nem szint, meg amugy is kell a csapatba egy horvat mindenkeppen, hatulra meg amugy is rafer a feherites. Semmi rasszizmus.Yazid írta:Nem tudom hova, de mindegyRealista24 írta: BREAKING: Real Madrid are going ALL-IN on Josko Gvardiol. He's a priority. They're planning to make a bid of 90 million euros to Leipzig. @AlfredoPedulla
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 6., kedd 19:57
Az igen. Más forrás is hozta ma amúgy. Plusz 2 napja benyalt nekünk alaposan, álom klub blabla.Realista24 írta: BREAKING: Real Madrid are going ALL-IN on Josko Gvardiol. He's a priority. They're planning to make a bid of 90 million euros to Leipzig. @AlfredoPedulla
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 6., kedd 19:56
Nem tudom hova, de mindegyRealista24 írta: BREAKING: Real Madrid are going ALL-IN on Josko Gvardiol. He's a priority. They're planning to make a bid of 90 million euros to Leipzig. @AlfredoPedulla
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem