Btw szerintem nem létezik hogy midn a 8 meccsen papírforma eredmény szülessen, valamelyik kiesik ma, remélem a spanyolok akkor már.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 6., kedd 9:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 9:09
Legalabb most mar mindenki tudja mi a twitter profilod. Szep bujtatott reklam, az ilyenert vegleges jar, csak szolokRemy írta:Tessék itt is van, pont a hétvégén találtam meg a szekrényben otthon. Jó piacos "eredeti" mez.hehetheoriginal írta:
kiesik a csontváz a szekrényből bazmeg, azt a vébét is miattad bukták akkor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 9:08
Azt a Pato mezt volt szerencsem latnihehetheoriginal írta: jó azert nalam sem habból van a kerités, nálam is van dhgate-es meg ali-s ghánai essien mez, sőt még madrid essien mez is, nade a rózsaszin szélű hazai madridmez pato 9-essel se kutya
![]()
nyilvan mind hamis, mint a baba
fox sportsos kommentátor mondta tennap, hogy a brazilok edzesen / edzes helyett 10 kulonbozo tancot gyakoroltak beA jatekosoktol meg el is tudom viselni (mondjuk negyszer mar toluk is ciki...mert ezek szerint nyolcszor is megcsinaltak volna), mert osszesen nincs annyi eszuk, mint neked![]()
, de edzo ne paradezzon mar ott, nekem kellemetlen kategoria
![]()
![]()
ebbol a repertoarbol lathattunk parat![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 6., kedd 9:06
barcas a tacsi?nmate írta:
Első mezem Figo 10-es volt, aztán azt letépte a szárítóról a tacskó. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor majdnem megöltem azt a kurva kutyát![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 6., kedd 9:04
fox sportsos kommentátor mondta tennap, hogy a brazilok edzesen / edzes helyett 10 kulonbozo tancot gyakoroltak beA jatekosoktol meg el is tudom viselni (mondjuk negyszer mar toluk is ciki...mert ezek szerint nyolcszor is megcsinaltak volna), mert osszesen nincs annyi eszuk, mint neked![]()
, de edzo ne paradezzon mar ott, nekem kellemetlen kategoria
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 9:02
A jatekosoktol meg el is tudom viselni (mondjuk negyszer mar toluk is ciki...mert ezek szerint nyolcszor is megcsinaltak volna), mert osszesen nincs annyi eszuk, mint nekedhehetheoriginal írta:az egy barcás eb volt, de hát tudtuk, hogy azok tényleg kutyáknmate írta:
Szekunder szégyenérzet beindult nálam is![]()
Első mezem Figo 10-es volt, aztán azt letépte a szárítóról a tacskó. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor majdnem megöltem azt a kurva kutyát![]()
Pont múltkor pakoltam szüleimnél, a 17-es Arbeloa mezem még megvan![]()
![]()
![]()
tánchoz: más kultúra, ugyanaz, mint pl az afrikaiak nem is a meccsért mennek ki, hanem jammelni egy 2 órát![]()
fogadjatok el, rasszista diszkriminativ brigád![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 6., kedd 9:00
Szintén, lengyelpiaci jó kis műszálas borzalom, rávarrt címerrel, 2002-es brazil R9 mez btw.Yazid írta: Nekem valami piaci ultragagyi chelseas crespo mez, erre varrjal gombot burzsuj gyerek
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 6., kedd 8:59
az egy barcás eb volt, de hát tudtuk, hogy azok tényleg kutyáknmate írta:Szekunder szégyenérzet beindult nálam isRealista24 írta: Most nezem, hogy mar az edzo is tancra perdult...ez mar tenyleg gaz, legalabbis nalam.![]()
Pont múltkor pakoltam szüleimnél, a 17-es Arbeloa mezem még megvan![]()
![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 6., kedd 8:59
A horvát csapat meccsei szar altatók idén.ziro4vr írta: Sok volt, pláne 4x egy vb nyolcaddöntőben.
A vége szimpatikus volt a pelés molinóval, de a meccsen nagyon ment a flegmázás már a második gól után. A horvát csapat egy ilyen után szétrúgja Neymart és vége a dalnak. Nélküle szerintem nem esélyesek.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 6., kedd 8:57
Nekem is az volt eszemben, hogy ha Uruguay jut tovább, tuti, hogy megaprítják őket, és teszem hozzá sokkal élvezetesebb is lett volna, mint egy ennyire egyoldalú meccs.ziro4vr írta: Sok volt, pláne 4x egy vb nyolcaddöntőben.
A vége szimpatikus volt a pelés molinóval, de a meccsen nagyon ment a flegmázás már a második gól után. A horvát csapat egy ilyen után szétrúgja Neymart és vége a dalnak. Nélküle szerintem nem esélyesek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 6., kedd 8:56
Szekunder szégyenérzet beindult nálam isRealista24 írta: Most nezem, hogy mar az edzo is tancra perdult...ez mar tenyleg gaz, legalabbis nalam.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 6., kedd 8:53
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 6., kedd 8:48
Adom, én sem tudom mire jó ez a majomkodás. Van pár korrektebb arc köztük, de pont az ilyen pojácáskodások miatt is képtelen vagyok velük azonosulni.Realista24 írta: Most nezem, hogy mar az edzo is tancra perdult...ez mar tenyleg gaz, legalabbis nalam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 8:32
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. december 5., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. december 5., hétfő 22:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 5., hétfő 22:15
Tessék itt is van, pont a hétvégén találtam meg a szekrényben otthon. Jó piacos "eredeti" mez.hehetheoriginal írta:kiesik a csontváz a szekrényből bazmeg, azt a vébét is miattad bukták akkorRemy írta: Mindenki tudja, hogy minden normális embernek Zidane meze volt elsőnek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 5., hétfő 22:01
kiesik a csontváz a szekrényből bazmeg, azt a vébét is miattad bukták akkorRemy írta: Mindenki tudja, hogy minden normális embernek Zidane meze volt elsőnek.![]()
![]()
nem csalodtamNekem valami piaci ultragagyi chelseas crespo mez, erre varrjal gombot burzsuj gyerek
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 5., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 5., hétfő 21:53
hehetheoriginal írta: még a végén kiderül, hogy értelmes normális emberek vagytok![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem