Vidéken nagyon sokan. Hiába vannak bizonyos települések relatíve közel nagyvárosokhoz, vagy ritkán jár a busz, vagy nincsenek is közvetlen járatok, mert kevesen használják. Ahonnan származok pl. busz / vonat kicsivel több mint egy óra alatt ér be a megyeszékhelyre (ez csak nettó) - ugyanez autóval 35 max 40 perc. Vonatbérlet: 32200HUF, autóval napi 4...5 liter üzemanyag ez mondjuk max 5-6 litert kajáló dízellel, az max 40k havonta a jelenlegi üzemanyagárral számolva. Ha ügyes vagy, összeálltok még valakivel és már olcsóbb is, mint a bérlet - csinálják azért viszonylag sokan. Továbbá még nem is említettem, hogy reggel csak másfél óránként van busz / vonat, ráadásul azok is fedik egymást... szopás, magyar valóság. Szerencsére legalább az Audiba faszán mennek buszok az ott dolgozók számára, igaz az 1,5 órát megy, de ingyé'.69erssam írta: Van egyébként más is olyan helyzetben, hogy a munkahelyén nuku homeoffice(akár munkájából adódóan) és tömegközlekedéssel sose érne be a munkahelyre?
Kivi vagyok, hogy más is van hasonló szituban.
Budapesten belül viszont biztos vagyok benne, hogy az emberek legalább fele megengedhetné, hogy ne autóval járjon be, csak hát jaj fel kell kelni fél órával korábban, jaj a buszon nincs ülésfűtés, jaj emberek, jaj cukorból vagyok, elázok.