VB - 2022
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
Hát annyi szól a franciák mellett hogy az angol védelemben ott van Maguire.
De az angolok sokkal nagyobb intenzitással játszanak, a franciák eddig végig csak lötyögtek, fel kell pörögjenek a következő meccsen.
De az angolok sokkal nagyobb intenzitással játszanak, a franciák eddig végig csak lötyögtek, fel kell pörögjenek a következő meccsen.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Southgate nagy kókler, megint rajta megy majd el a végső siker
a franciák elleni meccs viszont jó móka lesz
a franciák elleni meccs viszont jó móka lesz
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Lehet...de másrészt komolyabb csapattal még nem találkoztak eddig az a helyzet. Francia meccs jó erőfelmérő lesz. Dösamp faktor befigyelhet de nálam a franciák az esélyesebbek. Pláne hogy most majd elhiszik ismét hogy it's coming home...Babinho írta:Lehet, de kevés lesz. Az angolok döntőzni fognak, de nem nyerik a vbtRealista24 írta:
Beforgatja és megfutja ezeket a sutakat könnyedén.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Musiala, Saka, Bellingham, Gvardiol jojjon aztan ebben az evtizedben is triplazunk a BL-ben. Fiatalok kozul nagyon kiemelkednek Tchouamenihez hasonloan. Vini, Rodrygo es a barcelonai kettos egy szinttel lejjebb vannak az elobb emlitetteknel eddig a tornan szerintem.
Caraway, asensio cickojarol pattant a labda a kezere egy bajnokin, jott is a tizi. Az mar mas kerdes, hogy szerintem egyik sem 11-es, de iteljenek mar kovetkezetesen ezek a nyomorekok
Caraway, asensio cickojarol pattant a labda a kezere egy bajnokin, jott is a tizi. Az mar mas kerdes, hogy szerintem egyik sem 11-es, de iteljenek mar kovetkezetesen ezek a nyomorekok
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem meg nem volt tizi. En ugy tudom, hogy az a hivatalos szabaly, hogy ha valamelyik testreszedre pattan a labda eloszor, es csak utana onnan a kezedre, akkor az nem tizenegyes. Marpedig itt ez tortent Stones eseteben. De javitsatok ki, ha tevedek.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Érdekes lehetett volna, ha a meccs egyenlő feltételekkel indul.
Ha Szenegál megkapja a jogos 11-est, utána a rohadt gyors emberkéivel a támadás kényszer alatt játszó angoloknak eltehetett volna még. Közben az anholok is rúgtak volna.
Szóval egy jó meccs lehett volna.
Így csak simán el lettek szépen kaszálva. 3-4 olyan eset volt, hogy a szenegáli lefutotta az angolokat, az angol meg csak felrúgni tudta. Semmi lap, semmi következmény. Ezekkel az apró kis megtolással, be lett tolva a döcögő szekér és be lettek gyalulva a szenegáliak.
Ha kitámadnak kapnak majd még, mert az látszik, hogy a védelmük és a kapusuk nem világ legjobbja szint..
Mindegy érdekes meccs is lehetett volna, de el kellett ezt intézni.
Ha Szenegál megkapja a jogos 11-est, utána a rohadt gyors emberkéivel a támadás kényszer alatt játszó angoloknak eltehetett volna még. Közben az anholok is rúgtak volna.
Szóval egy jó meccs lehett volna.
Így csak simán el lettek szépen kaszálva. 3-4 olyan eset volt, hogy a szenegáli lefutotta az angolokat, az angol meg csak felrúgni tudta. Semmi lap, semmi következmény. Ezekkel az apró kis megtolással, be lett tolva a döcögő szekér és be lettek gyalulva a szenegáliak.
Ha kitámadnak kapnak majd még, mert az látszik, hogy a védelmük és a kapusuk nem világ legjobbja szint..
Mindegy érdekes meccs is lehetett volna, de el kellett ezt intézni.
Lehet, de kevés lesz. Az angolok döntőzni fognak, de nem nyerik a vbtRealista24 írta:Beforgatja és megfutja ezeket a sutakat könnyedén.nmate írta: Nézhetetlen ez a foci, meg angolok, meg minden, de azért az náluk csak max a franciák voltak meggyőzőbbek nekem. Minden kis sutaságukkal együtt erőből / fizikumból meg futómennyiségből hozni tudják a meccseket, ezek mellett meg annyira nem számít, hogy nincs labdazsonglőr / kreatív játékos.
Franciák azért meg fognak izzadni rendesen. Majd megnézem Bappe mit csinál ezek ellen![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bellingham továbbra is elég jó focista azért.
Felső ág papírforma, szerintem az alsón lesz meglepi, egyik bolond ázsiai csapat továbbmegy, Brazília/Portugália közül az egyik kiesik.
Felső ág papírforma, szerintem az alsón lesz meglepi, egyik bolond ázsiai csapat továbbmegy, Brazília/Portugália közül az egyik kiesik.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Beforgatja és megfutja ezeket a sutakat könnyedén.nmate írta: Nézhetetlen ez a foci, meg angolok, meg minden, de azért az náluk csak max a franciák voltak meggyőzőbbek nekem. Minden kis sutaságukkal együtt erőből / fizikumból meg futómennyiségből hozni tudják a meccseket, ezek mellett meg annyira nem számít, hogy nincs labdazsonglőr / kreatív játékos.
Franciák azért meg fognak izzadni rendesen. Majd megnézem Bappe mit csinál ezek ellen![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bellingham Valverdével elég durva kombó lenne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nézhetetlen ez a foci, meg angolok, meg minden, de azért az náluk csak max a franciák voltak meggyőzőbbek nekem. Minden kis sutaságukkal együtt erőből / fizikumból meg futómennyiségből hozni tudják a meccseket, ezek mellett meg annyira nem számít, hogy nincs labdazsonglőr / kreatív játékos.
Franciák azért meg fognak izzadni rendesen. Majd megnézem Bappe mit csinál ezek ellen
Franciák azért meg fognak izzadni rendesen. Majd megnézem Bappe mit csinál ezek ellen

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jinxom.hu

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Se lap, se semmi az angoloknak. 11-es nem befújva Senegalnak..
Nem tudom, nem tartom ezt korrektnek.
Nem elég, hogy a ”világ legjobb bajnoksága”, a “világ legjobb csapataival” és a világ minden pénzével az övék, nem lehetett volna ezt normálisan?
Nem tudom, nem tartom ezt korrektnek.
Nem elég, hogy a ”világ legjobb bajnoksága”, a “világ legjobb csapataival” és a világ minden pénzével az övék, nem lehetett volna ezt normálisan?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2022. december 4., vasárnap 20:43-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nesztek

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csak nem egy Hendo gól? 

- hehetheoriginal
Szenegal amugy a legösszeszedetebben jatszo afrikai csapat, ahogy nezem, persze lemehet a redony ugyanugy barmelyik pillanatban

thereisonly1ronaldo
Olyan mint ezek a meccsek

Kezd szint alatti lenni ez a topic.
- hehetheoriginal
De amugy ilyet mondana nekem a jatekvezeto hogy shut up, abban a pillanatban tornem kette a gerincenel fogva mint egy ropit.
De ugy latszik itt ez a szinvonal
De ugy latszik itt ez a szinvonal
thereisonly1ronaldo