Adjál pénzt remynek mixre, húzza végig hogy kiesik mindkettőfüst írta: Srácok, hogy volt régen ez a lélek-eladósdi pár évvel ezelőtt a Bl-ért?
Mit kell tennem a horvát-portugál döntőért?

VB - 2022
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: VB - 2022
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok, hogy volt régen ez a lélek-eladósdi pár évvel ezelőtt a Bl-ért?
- ikarus93
Carvajal + AsensioR. Carlos írta: Egy kérdésem lenne, ugye jól tudom, hogy kedvenc csapatunk érintett játékosai közül csak Rodrygo-Vinícius-Militao(Brazília), Camavinga-Tchouaméni (Franciaország) és Modric (Horvátország) érdekeltek csak ezen a tornán?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Egy kérdésem lenne, ugye jól tudom, hogy kedvenc csapatunk érintett játékosai közül csak Rodrygo-Vinícius-Militao(Brazília), Camavinga-Tchouaméni (Franciaország) és Modric (Horvátország) érdekeltek csak ezen a tornán?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi sajnos.ziro4vr írta:Na ezzel a fake hírrel mi a helyzet?Realista24 írta: Eddig egy helyen, de olyan hírt láttam, hogy Karim Katarban landolt éppen.
Nem tudom elhinni. Nem merem elhinni.![]()
Eddig csak Pavard kiutálását olvastam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ezzel a fake hírrel mi a helyzet?Realista24 írta: Eddig egy helyen, de olyan hírt láttam, hogy Karim Katarban landolt éppen.
Nem tudom elhinni. Nem merem elhinni.

Eddig csak Pavard kiutálását olvastam.
Nem illik.
- nzooli93
4-ig dolgozok, az 5 órás kezdés pont jó volt, szidtam is őket miért kellet 4re visszatenni, de gondoltam én is ,hogy ha egy kieséses meccs elhúzódik, akkor ráadásokkal együtt tényleg egy fél délután lesz kb

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az a vicces, hogy amely delutani meccseken dontetlen lesz, ott kb 2x45p + 2x6p + 2x15p + 2x3p jatekido varhato a hosszabbitasi elvek szerint, ami mar kb 140 perc, hozzadva a 15p szunetet es a tiziparbaj elotti tokolest + magat a szetlovest...hat epp oda tudnak majd kapcsolni a kovetkezo meccsre a himnuszokra.

Sanszos hogy meg lesz az első büntető párbaj ezen a holland usan, kb egy szint a kettő
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elmondom hogy lesz, itt hallottatok eloszordzsi91 írta: Akkor a 8 között
Usa-argentína
Horvát-brazil
Angol-francia
Marokko-portugália
4 között
Argentín-brazil
Portugál-francia
Onnantól nemtudom de sztem összefrankensteinozzák a portugál argentín döntőt![]()

Usa, brazil, angol es marokko megy tovabb

Talan portugal, ott barmi lehet sztem.
Usa fizikálisan megeszi argentinat, brazilianak illene ezt a gyengecske horvatokat, de akar ott is lehet meglepetes, ha ezt a produktumot teszik le, amit a csoportkorben, alibi, totyogos lofasz volt ez kedves brazil barataim, es kurvanagy szégyen, hogy egy braziliabol! ezek a legjobb focistak manapsag...
Angolok meglepik a francakokat, belingem legjobb jatekos, kylewalker leradirozza kiskocsogot.
Felteve ha mind bejut a 8addontobol

thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hollandok nekem nagyon szürkének tűnnek ez az usa meg egész jó. Angol szenegál szerintem is necces de az afrikaiak mindig fgy-k. Ha lenne esélyük is a meglepire elbasznák valamivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mibol gondolod, hogy a hollandok kiesnek ?
teny s valo, hogy tul szep lenne, ha nem lenne semmi meglepi es a 8 nagyobb csapat alkotna az elodontot, de miert a hollandokat erzed a gyenge lancszemnek ?
a spanyolokat en is veszelyben erzem egyebkent, ha nem kapcsolnak magasabb fokozatba, a marokkoiak lerohanjak oket.
ha nekem kellene pickelni valami meglepit, en huznek egy varatlan angol szenvedest, szerintem borzaszto meccs lesz, de szenegal fizikalisan birni fogja a tempot es az angoloknak tul nagy lesz az arca.
ha tovabb is mennek, abszolut nem lepne meg a hosszabbitas vagy tizik.
teny s valo, hogy tul szep lenne, ha nem lenne semmi meglepi es a 8 nagyobb csapat alkotna az elodontot, de miert a hollandokat erzed a gyenge lancszemnek ?
a spanyolokat en is veszelyben erzem egyebkent, ha nem kapcsolnak magasabb fokozatba, a marokkoiak lerohanjak oket.
ha nekem kellene pickelni valami meglepit, en huznek egy varatlan angol szenvedest, szerintem borzaszto meccs lesz, de szenegal fizikalisan birni fogja a tempot es az angoloknak tul nagy lesz az arca.
ha tovabb is mennek, abszolut nem lepne meg a hosszabbitas vagy tizik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor a 8 között
Usa-argentína
Horvát-brazil
Angol-francia
Marokko-portugália
4 között
Argentín-brazil
Portugál-francia
Onnantól nemtudom de sztem összefrankensteinozzák a portugál argentín döntőt
Usa-argentína
Horvát-brazil
Angol-francia
Marokko-portugália
4 között
Argentín-brazil
Portugál-francia
Onnantól nemtudom de sztem összefrankensteinozzák a portugál argentín döntőt

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://telex.hu/sport/2022/12/02/foci- ... g-fifa-gol
Megvolt a tuti videó ami a FIFA szerint igazolja hogy nem volt kint a labda a japánok góljánál?
Ezek szerint már annak sem hihetünk amit látunk .
Itt már a szemműtét sem segít...
Megvolt a tuti videó ami a FIFA szerint igazolja hogy nem volt kint a labda a japánok góljánál?
Ezek szerint már annak sem hihetünk amit látunk .
Itt már a szemműtét sem segít...
nagyon remélem hogy elődöntőben a brazilok kivégzik messikét mert kölönben necces , döntőben összemákolhatják. de az lenne a legjobb ha az argentínok már meg sem szagolják az elődöntőt.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

hagyjál is…ziro4vr írta: Brazília a c csapattal majdnem beszopatta magát a szarabbik ágra, gg.![]()
egy svájci vagy egy kameruni gól és lett volna egy veretes holland usa ausztrália japán horvát dél-korea svájc az ágán az argentinoknak
Gondolom a srac felmenoi is sok generaciora visszamenoleg sziriuszi magyarok, semmi tatar/szlav/nemetkatona/oroszkatona/hasonlo huncutsag nincs az arany vereben.Bencze írta:Jaja, Gyor miert is nem egy kelta varos ma, vagy legalabb tartozna olaszorszaghoz, mint a romai birodalom utodja. Almos is csak bevandorolt a karpat medencebe valahonnan, bar gondolom az nem szamit.ironic írta: Tudja valaki, hogy a szerbek most kik ellen játszanak? Akanji, Elvedi, Jashari, Shaqiri, Omlin Xhaka, Seferovic, Omlin, Embolo .......csupa szőke, kékszemű migráns.![]()
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2022. december 2., péntek 22:06-kor.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nézel pár ‘Castle meccset és a kérdés választ nyerpetiamadridista írta: Ez a Bruno Giumares valkinek a valakije h befért a brazil csapatba ??

halálomig madridista leszek
ez a rigobert song nagyfigura

valamelyik univerzumban: