En azonnal.rashidm írta:Nekem így elsőre az jön le róla, hogy eléggé önző. Döntéseinek 75%-a hát hogy is mondjam, megoldhatta volna jobban is... Jelen szintjén nekem nem biztos, hogy kéne, legalábbis most kezdőbe én nem tenném.Pad'em írta: Musi
Ez a srác elég komolyan tolja azért 19 évesen. Mondjuk egymaga lőhetett volna kb hetet Costa Ricának, helyzet kihasználásuk botrány volt a németeknek. Sajnálom azért, hogy kiestek, spanyoloknál ezerszer nézhetőbb a focijuk.
Szépek ezek a meglepik, Marokkó, Ausztrália, Japán, Szenegál, holnap sanszosan Ghána is továbbjut, de a knock outban jókat fogunk aludni a meccseiken.

VB - 2022
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2022
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem így elsőre az jön le róla, hogy eléggé önző. Döntéseinek 75%-a hát hogy is mondjam, megoldhatta volna jobban is... Jelen szintjén nekem nem biztos, hogy kéne, legalábbis most kezdőbe én nem tenném.Pad'em írta: Musi
Ez a srác elég komolyan tolja azért 19 évesen. Mondjuk egymaga lőhetett volna kb hetet Costa Ricának, helyzet kihasználásuk botrány volt a németeknek. Sajnálom azért, hogy kiestek, spanyoloknál ezerszer nézhetőbb a focijuk.
Szépek ezek a meglepik, Marokkó, Ausztrália, Japán, Szenegál, holnap sanszosan Ghána is továbbjut, de a knock outban jókat fogunk aludni a meccseiken.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es nem mintha a spanyolok vagy nemetek olyan jo focit toltak volna, foleg Marokkohoz kepest mondjuk, de mondhatnam a horvatokat is pl.
Az elvezetes meccseket a csoportkorben sem a kiemelteknek koszonhetjuk.
Az elvezetes meccseket a csoportkorben sem a kiemelteknek koszonhetjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Igazabol szerintem jo focit jatszik Marokko, Japan es Szenegal is, megerdemlik a tovabbjutast. Akik szerintem sem illenek ide az Ausztralia es Lengyelorszag, de mindig varhato 1-2 ilyen csapat is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pontosan, ezek a csapatok jól játszanak és akarnak is focizni. Pár alibiző csapat megégett , kár hogy a spanyolok nincsenek közöttük.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miert gondolod?Pad'em írta: Musi
Pl. Japan, Marokko olyan csapatok, akik ugy mennek (legalabbis eddig ugy mentek ki), hogy toltak ami a csovon kifer. Sokszor szervezetten, szep tamadasokat vezetve. Marokkoiaknal raadasul van par magasan jegyzett jatekos is, akitol akar extra is johet.
Ausztralia valoban verszegeny, de az afrikaiak sem hiszem, hogy nagyon bunkerezni fognak. Es akkor ott a masik oldal, a "nagyok", akik feldobhatjak a meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem meg Japántól nem illett volna vb-n kikapni egy német válogatottnak.

- Pad'em
Musi
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Felulnezetbol nincs zold csik a labda es a vonal kozott, de persze kerdeses, hogy amit latunk az valoban az utolso kepkocka vagy sem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a golvonaltecnologia mukodik az oldalvonal/alapvonal eseten is ?
ha igen, akkor en sem ertem, miert nem adta meg a golt a biro, ha nem rezgett az oraja.
de egyebkent tobb kepet latva azt mondom en is, hogy eppen csipte, tehat a dontes jo, barhogy is szuletett, es barmennyire kellemetlen is, hogy 1mm-en mulik egy valogatott sorsa.
nyilvan ha nem adjak meg, ugyanez igaz lenne a kieso japanokra.
ha igen, akkor en sem ertem, miert nem adta meg a golt a biro, ha nem rezgett az oraja.
de egyebkent tobb kepet latva azt mondom en is, hogy eppen csipte, tehat a dontes jo, barhogy is szuletett, es barmennyire kellemetlen is, hogy 1mm-en mulik egy valogatott sorsa.
nyilvan ha nem adjak meg, ugyanez igaz lenne a kieso japanokra.
A protokollt nem tudom, az érdekes, amit írtál, hogy a vár alapján bírálták felül az eredeti ítéletet. Alapból nyilván szerintem a támadó foci támogatása elvaras kell, hogy legyen, tehát ha nem eldönthető egyértelműen, akkor a támadó foci felé döntsenek. Csak kérdés, hogy volt biztos fotojuk, vagy a nem eldönthető alapján, a támadó focit segítve bírálták felül.
Szerintem is fél milliméterrel talán, de ez már annyira a határeset, hogy szemmérték alapján nem lehet pontosan megállapítani. Ezt számítógépnek kéne megmondani, ahogy a gólvonaltechnológiánál van, ráadásul ez pont góllal végződő támadás volt, tehát ugyanolyan fontosságú döntés, mint maga a gólnak a megítélése.CS0ki írta: Nem láttam eloben az esetet, de ami képek eddig ide bekerultek, azok alapján bent volt a labda.
Nem láttam eloben az esetet, de ami képek eddig ide bekerultek, azok alapján bent volt a labda.
Én azt nem értem, hogy mi alapján állapították meg, hogy nincs kint a labda. Mert ha jól hallottam, az eredeti döntés az volt, hogy kint volt a labda, ezért nem adták meg a gólt. Ezt szemmértékre nem lehet eldönteni, nekem ezek a fotók nem meggyőzőek, lehet, hogy teljesen kint volt a labda, de az is lehet, hogy nem. Tehát az eredeti döntést kellett volna meghagyni, és akkor nincs gól. De ha az lesz az indokolás, hogy a stúdióban megnézték ezt a fotót, és ez alapján ők úgy látják, hogy kint volt a labda, az a vicc kategóriája lenne. Nem, ezt szabad szemmel abszolút nem lehet így eldönteni, ezért nem lehetett volna megváltoztatni az eredeti döntést.hehetheoriginal írta: Ilyenkor nemetek helyeben azonnal óvás, amennyiben nincs eredmenye a fifabol valo kilepessel fenyegetes.
Korabban ott volt, hogy a biro teved, elfogadta mindenki, o is ember.
De direkt behoztak millio technologiat meg fiszfaszt, hogy ezt kikuszoboljek, es ennek ellenere el lett csalva a meccs.
Ez nem olyan, mint egy tizi, hogy biro eldonti, hogy vagy megadja vagy nem, pl messi esete tegnap, vegulis hozzaert a kapus az emberhez.
Itt feketen feheren latni kell/ene, hogy kint volt vagy nem volt kint.
Van golvonal technologia, hol van ez akkor? Miert nem latunk semmi hivatalos kepet errol? Miert hallgat a fifa, mint a sir?
Kurva szanalmas, nemetek helyeben futballhaborut inditanek, mert oke, hogy nem politikazunk a sportagban, de akkor legalább a sportagat csinaljuk rendesen, ha mar milliardokat beleoltek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyebkent mar ment nehany helyen kommentekben az osszeeskuveselmelet, hogy a spanyolok direkt csinaltak igy, mert tudtak, hogy ottel nem nyernek a nemetek, es igy a horvatok helyett marokkoval jatszanak plusz egy papiron top rivalist kiejtenek.
annyiban bukik csak meg, hogy igy talan az also ag mar nehezebb is lett es nem tudhattak elore, hogy a nemetek nem benazzak e el es ejtik ki magukat ezaltal egy 3. hellyel.
amugy szerintem vagy benn volt 1-2 mm-el vagy csak szimplan nem mukodott jol a technologia, ami viszont nagyobb baj.
holnapra azert nagy slusszpoen lenne egy kameruni gyozelem megkavarna az allovizet.
annyiban bukik csak meg, hogy igy talan az also ag mar nehezebb is lett es nem tudhattak elore, hogy a nemetek nem benazzak e el es ejtik ki magukat ezaltal egy 3. hellyel.

amugy szerintem vagy benn volt 1-2 mm-el vagy csak szimplan nem mukodott jol a technologia, ami viszont nagyobb baj.
holnapra azert nagy slusszpoen lenne egy kameruni gyozelem megkavarna az allovizet.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ilyenkor nemetek helyeben azonnal óvás, amennyiben nincs eredmenye a fifabol valo kilepessel fenyegetes.
De direkt behoztak millio technologiat meg fiszfaszt, hogy ezt kikuszoboljek, es ennek ellenere el lett csalva a meccs.
Ez nem olyan, mint egy tizi, hogy biro eldonti, hogy vagy megadja vagy nem, pl messi esete tegnap, vegulis hozzaert a kapus az emberhez.
Van golvonal technologia, hol van ez akkor? Miert nem latunk semmi hivatalos kepet errol? Miert hallgat a fifa, mint a sir?
Kurva szanalmas, nemetek helyeben futballhaborut inditanek, mert oke, hogy nem politikazunk a sportagban, de akkor legalább a sportagat csinaljuk rendesen, ha mar milliardokat beleoltek.
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Teniszben meccsenként van ilyen szitu. Szerintem csípte amúgy, felülnézetes képek alapján.Kercsó írta: ez elég necces szitu. de gondolom a vonal technológia is segít ilyenkor... de tényleg van olyan kép, amikor úgyfest teljes terjedelemmel kint van a labda.
https://twitter.com/TheSharpeEnd/status ... wZhpg&s=19
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2022. december 1., csütörtök 23:48-kor.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Kedvenc unibetes elemzőnk Twitteren hüledezik, hogy hát a 32 csapatból a legjobb xG-vel rendelkező németek kiestek, viszont a leggyengébb xG-jű Ausztrália ott van a 16 között. Ő ezt a világbajnokság formátumának a csodájának tudja be. Nem lehet, hogy végre be lehetne látni, hogy az xG is annyira "sokatmondó" statisztikai elem, mint a labdabirtoklás vagy a kaput eltaláló lövések stb?
Szerintem túldimenzionálják nagyon ezt a mutatót ezek az újhullámos elemzők

Szerintem túldimenzionálják nagyon ezt a mutatót ezek az újhullámos elemzők

Mondjuk a németek javítottak 4 évvel ezelőtthöz képest, ott egy gyengébb csoportban lettek utolsók

- Pad'em
Kinn hát, ott az eredeti posztban az oldalsó kameraállásból a kép. Vicc, hogy ezt megadták még ha a labda széle a vonal felett is van. A labda 99%-a már pályán kívül.hehetheoriginal írta:aztan bizonyitsa már be, hogy ez pont az a pillanat, amikor elhagyja a labda a japper lábát....Pad'em írta: https://twitter.com/muchwilder/status/1 ... k_lwQ&s=19
Végülis csípte a vonalat![]()
Egy meccset se tudtam nézni ma, gondoltam lecsekkolom azért az eredményeket, hát wtf![]()
![]()
én szabad szemmel láttam, hogy kinn volt, szemműtét után meg a hiba totál ki van zárva az én rendszeremben![]()
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2022. december 1., csütörtök 23:41-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"