várom mikor lesz először téma, hogy ki milyen koporsót akar majd magának es milyen aláfestő zenét
OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
amugy imádom bazzeg, pár éve még kercsó utcaközepéreszarok történetei meg az aberrált trollkodás volt a téma, a tipik tinitopik milyendezodorthasználszon át ma már eljutott oda a brigád, hogy a gyereknemvállalás kérdése, házépítés es hasonló felnőtt témák után meg most már a vénségükre minden ízületükben fájó óbégató vénemberek kérik ki egymás tanácsát a ház előli kis priccsről, hogy milyen módszerekkel lehet enyhíteni a korral járó fájdalmakat.
várom mikor lesz először téma, hogy ki milyen koporsót akar majd magának es milyen aláfestő zenét
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyilván attól függ mi a gond és mit hogyan kell orvosolni.kiserik írta:Steve írta: Voltarennel kentem a nyakamat azt akartam írni. Alvedon itt a fájdalomcsillapító.
Amúgy itt betiltották a Voltarent, csak recepre lehet venni.![]()
Pedig az jó cucc volt ha fájt valami.
Ezekkel a szarokkal és a nyugati orvoslás egyik részével pont ez a baj: tünetet kezel és nem a kiváltó okot szünteti meg. Voltarennel bekened és nem érzed, hogy baj van. Naprapat meg megszünteti a becsípődést és nincs tovább baj.
De abszolút, ahogy írtam nekem a kenőcs szart sem ért egy idő után, a fájdalomcsillapító sem. Kis zúzódásokra, húzódásokra szerintem jó a Voltaren, nekem segített mindig. Egy dolgot bánok, hogy nem mentem el előbb a naprapathoz anno.
Mindegy R24 nagyfiú, eldönti majd hogy mit csinál. A codidos sztori szerintem nem annyira hihető, amivel meg akarták győzni.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Ezekkel a szarokkal és a nyugati orvoslás egyik részével pont ez a baj: tünetet kezel és nem a kiváltó okot szünteti meg. Voltarennel bekened és nem érzed, hogy baj van. Naprapat meg megszünteti a becsípődést és nincs tovább baj.Steve írta: Voltarennel kentem a nyakamat azt akartam írni. Alvedon itt a fájdalomcsillapító.
Amúgy itt betiltották a Voltarent, csak recepre lehet venni.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Steve
Voltarennel kentem a nyakamat azt akartam írni. Alvedon itt a fájdalomcsillapító.
Amúgy itt betiltották a Voltarent, csak recepre lehet venni.
Amúgy itt betiltották a Voltarent, csak recepre lehet venni.
- Steve
Nika, Samy. Én nem tudom ti milyen sámánokról, vagy lódoktorokról beszéltek én másról.
Szerintem ti valami önjelölt gyógyítókról beszélhettek, vagy én nem tudom.
Itt a csontkovács (svédül naprapat) főiskolai képzés, lényegében gyógytornász.
Nekem lényegében kimaszírozta azokat a pontokat amiket kellett. Az meg hogy mit ér és mit nem..Kb egy hónapig kentem a nyakamat Alvedonnal, szedtem gyógyszert nem múlt el. Ez után meg igen.
Élő gyógytornászt is láttam már egyébként, mert a testvérem az.
Itt a csontkovács (svédül naprapat) főiskolai képzés, lényegében gyógytornász.
Nekem lényegében kimaszírozta azokat a pontokat amiket kellett. Az meg hogy mit ér és mit nem..Kb egy hónapig kentem a nyakamat Alvedonnal, szedtem gyógyszert nem múlt el. Ez után meg igen.
Élő gyógytornászt is láttam már egyébként, mert a testvérem az.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet szarul adtam vissza a dolgot, de hogy nem kamu dumaja volt, az fix.Nika91127 írta:Összehúzza?Realista24 írta:
Igen, az enyem zsenialis, es ker vagy 6e Ftottalan emelt, mert korabban 5ezer volt.
De baszki...menni alig tudtam, egy alkalommal voltam, mondta, hogy a kovetkezo ket nap szarabb lesz mert amit csinalt, jobban osszehuzza a dolgokat, de ket nap utan erezni fogom, ahogy "kienged" a testem.
Mondtam jol van, megint valami samanhoz kuldtek a haverok. Es minden ugy volt, ahogy mondta...
Es aztan semmi presszio a reszerol, hogy gyere meg vissza negyszer, hogy biztos, ami tuti legyen.
Hát, nem tudom ez milyen probléma volt, de ilyen kamudumát...
A nyaki-háti panaszok jellemzően gyöki tünetek, kezdődő sérv miatt. Ezek kezelhetőek konzervatívan, különböző gyógytorna gyakorlatokkal. Ez a "kiroppantalak, szar lesz aztán jobb"... Hát, biztosan nem oki terápia. Vagy ha erre múlik, akkor valami minimális probélma volt, ami magátll javult volna egy nyujtas-relaxalas kombora.
Semmifele roppantas es tarsai nem voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Összehúzza?Realista24 írta:Igen, az enyem zsenialis, es ker vagy 6e FtotNika91127 írta:
Jajj. Gyerekek. Ez a csontkovács dolog.
Nem tud semmit "visszakattintani". Az összes izületed egy tok veszi körül, nem tud azon "nagyot mozdítani". Inkább manuálterapeutához kell járni, egyetemi végzett gyógytornász, aki tényleg tudja mit csinál.talan emelt, mert korabban 5ezer volt.
De baszki...menni alig tudtam, egy alkalommal voltam, mondta, hogy a kovetkezo ket nap szarabb lesz mert amit csinalt, jobban osszehuzza a dolgokat, de ket nap utan erezni fogom, ahogy "kienged" a testem.
Mondtam jol van, megint valami samanhoz kuldtek a haverok. Es minden ugy volt, ahogy mondta...
Es aztan semmi presszio a reszerol, hogy gyere meg vissza negyszer, hogy biztos, ami tuti legyen.
Hát, nem tudom ez milyen probléma volt, de ilyen kamudumát...
A nyaki-háti panaszok jellemzően gyöki tünetek, kezdődő sérv miatt. Ezek kezelhetőek konzervatívan, különböző gyógytorna gyakorlatokkal. Ez a "kiroppantalak, szar lesz aztán jobb"... Hát, biztosan nem oki terápia. Vagy ha erre múlik, akkor valami minimális probélma volt, ami magátll javult volna egy nyujtas-relaxalas kombora.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, az enyem zsenialis, es ker vagy 6e FtotNika91127 írta:Jajj. Gyerekek. Ez a csontkovács dolog.Realista24 írta:
De, pont ez van. Csak próbálják a “covidistak” belemagyarázni hogy ez nem attól van, hanem utohatas.
Van egy jó manualterapeutam, megyek majd hozza.
Nem tud semmit "visszakattintani". Az összes izületed egy tok veszi körül, nem tud azon "nagyot mozdítani". Inkább manuálterapeutához kell járni, egyetemi végzett gyógytornász, aki tényleg tudja mit csinál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Csontkovacshoz en nem mernek elmenni. Volt jo multkoraban, hogy belefutottam ket cikkbe. Elmentek csontkovacshoz, aztan tobbe nem tudtak jarni.
Egyszer haverom is elment, a butyokujjat ugy kiropogtatga, hogy hetekig ketszer akkorara volt dagadva, mint amilyen alapbol.
Kosz, nem.
Egyszer haverom is elment, a butyokujjat ugy kiropogtatga, hogy hetekig ketszer akkorara volt dagadva, mint amilyen alapbol.
Kosz, nem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jajj. Gyerekek. Ez a csontkovács dolog.Realista24 írta:De, pont ez van. Csak próbálják a “covidistak” belemagyarázni hogy ez nem attól van, hanem utohatas.Steve írta:
Nekem is hasonló volt, csak nekem a gép előtti szar üléstől.
Hiába van jó irodai székem itthon is, de ha nem figyel az ember az ülésre ez lesz..
Nekem egy csontkovács segített. Visszakattintott valamit, másnap olyan “izomlázam” bolt a masszázs után majd elmúlt és azóta is jól vagyok.
Nem lehet, hogy hasonló, “mechanikus” gond van a hátadban/nyakadban?
Nem ülsz szarul sokat a munkahelyen/kocsiban?
Van egy jó manualterapeutam, megyek majd hozza.
Nem tud semmit "visszakattintani". Az összes izületed egy tok veszi körül, nem tud azon "nagyot mozdítani". Inkább manuálterapeutához kell járni, egyetemi végzett gyógytornász, aki tényleg tudja mit csinál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor kivaltok muternal egy berletet, veszek ilyen fuzot, amit hehe hord.
A mozgas rendben van/lesz.
Ha ez sem segit, akkor elkezdek hinni a covidistaknak
A mozgas rendben van/lesz.
Ha ez sem segit, akkor elkezdek hinni a covidistaknak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Teljesen jól működő használtat 100.000 körül kapni.hehetheoriginal írta:Beirsz egy masfel millios megoldast, i love itkiserik írta:
Van egy nagyon jó cucc erre és sok más mindenre. Sokan sokfélét mondanak róla, én csak annyit, hogy működik. A neve Ceragem.![]()
El kene inkbb menni mozogni egy kicsit, nem egesz nap csipszet zabalni a monitor elott![]()
Hallgass rá! Tényleg működik és sok mindent rendbe rak, viszont rendszeresen kell használni.Realista24 írta:Muternak van olyanhehetheoriginal írta: Beirsz egy masfel millios megoldast, i love it![]()
El kene inkbb menni mozogni egy kicsit, nem egesz nap csipszet zabalni a monitor elott![]()
es nyaggat is hogy menjek aztan hasznaljam.
- hehetheoriginal
imádlakRealista24 írta:Neztem olyat is, azt gondoltam buzis. Most mar tudom, hogy azhehetheoriginal írta: Akkor meg céges kisteher, ágy becsúsztat, anya keresi, de hiába, gyerek boldog
Amugy van parezerert ilyen testtartast javito gumis vallpant vagy mi a faszom, en abban szoktam nyomni, ha a gep elott kell gornyedni, rendesen jo erzes![]()
![]()
nyilvan nem munkahelyen viselem ing alatt, pedig lehetne
de akkor nem marad hely a pisztolytáskának meg a viperának
de erted, kis sport, mozgas, max egy ilyen gumiheveder HO-ba 8ezerért, vagy egy full ágy masfél millerért, hááát én személy szerint máshova tenném azt a feles kis pénzecskét
kivéve persze, ha meglovasítod anyától a motyót
melyik vagy te a videnyóban fütykő?Pedig működő modell.
Speciálba neked.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig működő modell.hehetheoriginal írta: El kene inkbb menni mozogni egy kicsit, nem egesz nap csipszet zabalni a monitor elott![]()
Speciálba neked.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neztem olyat is, azt gondoltam buzis. Most mar tudom, hogy azhehetheoriginal írta: Akkor meg céges kisteher, ágy becsúsztat, anya keresi, de hiába, gyerek boldog
Amugy van parezerert ilyen testtartast javito gumis vallpant vagy mi a faszom, en abban szoktam nyomni, ha a gep elott kell gornyedni, rendesen jo erzes
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Akkor meg céges kisteher, ágy becsúsztat, anya keresi, de hiába, gyerek boldog 
Amugy van parezerert ilyen testtartast javito gumis vallpant vagy mi a faszom, en abban szoktam nyomni, ha a gep elott kell gornyedni, rendesen jo erzes
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Muternak van olyanhehetheoriginal írta:Beirsz egy masfel millios megoldast, i love itkiserik írta:
Van egy nagyon jó cucc erre és sok más mindenre. Sokan sokfélét mondanak róla, én csak annyit, hogy működik. A neve Ceragem.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Beirsz egy masfel millios megoldast, i love itkiserik írta:Van egy nagyon jó cucc erre és sok más mindenre. Sokan sokfélét mondanak róla, én csak annyit, hogy működik. A neve Ceragem.Realista24 írta: Hátam szarakodik, de nagyon, meg a nyakam.
Egyelőre betudom a szar alvásnak, parnanak, stb, de nyilván azt akarjak bemagyarázni hogy covid miatt van.
Pár hete voltam covidos.
El kene inkbb menni mozogni egy kicsit, nem egesz nap csipszet zabalni a monitor elott
thereisonly1ronaldo
Van egy nagyon jó cucc erre és sok más mindenre. Sokan sokfélét mondanak róla, én csak annyit, hogy működik. A neve Ceragem.Realista24 írta: Hátam szarakodik, de nagyon, meg a nyakam.
Egyelőre betudom a szar alvásnak, parnanak, stb, de nyilván azt akarjak bemagyarázni hogy covid miatt van.
Pár hete voltam covidos.