Összehúzza?Realista24 írta:Igen, az enyem zsenialis, es ker vagy 6e FtotNika91127 írta:
Jajj. Gyerekek. Ez a csontkovács dolog.
Nem tud semmit "visszakattintani". Az összes izületed egy tok veszi körül, nem tud azon "nagyot mozdítani". Inkább manuálterapeutához kell járni, egyetemi végzett gyógytornász, aki tényleg tudja mit csinál.talan emelt, mert korabban 5ezer volt.
De baszki...menni alig tudtam, egy alkalommal voltam, mondta, hogy a kovetkezo ket nap szarabb lesz mert amit csinalt, jobban osszehuzza a dolgokat, de ket nap utan erezni fogom, ahogy "kienged" a testem.
Mondtam jol van, megint valami samanhoz kuldtek a haverok. Es minden ugy volt, ahogy mondta...
Es aztan semmi presszio a reszerol, hogy gyere meg vissza negyszer, hogy biztos, ami tuti legyen.
Hát, nem tudom ez milyen probléma volt, de ilyen kamudumát...
A nyaki-háti panaszok jellemzően gyöki tünetek, kezdődő sérv miatt. Ezek kezelhetőek konzervatívan, különböző gyógytorna gyakorlatokkal. Ez a "kiroppantalak, szar lesz aztán jobb"... Hát, biztosan nem oki terápia. Vagy ha erre múlik, akkor valami minimális probélma volt, ami magátll javult volna egy nyujtas-relaxalas kombora.