jól látod a helyzetetcronaldoforever írta:Ez ugyanolyan harc a valóság ellen a részetekről, mint a betegesen nárcisztikus, bl csapat után síró, kiégett Ronaldo áldozatnak beállítása.ELSiete írta:Deschamps confirms Benzema will NOT return for the World Cup.
Gondolom örömmel erősítette meg.
Jelentősen jobb lett nélküle a francia csapat. Jobban működnek labda nélkül, hogy Giroud van helyette. Dembele és Mbappe is jobban tudnak így érvényesülni támadásban. Így persze,hogy nem fogják erőltetni, ha tudna is később játszani. Teljesen érthető a dolog.
De nyilván én leszek megint a nagypofájú megmondóember![]()

VB - 2022
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
Re: VB - 2022
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én mondtam, szóljatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ettől most jobban alszol, hogy ezt ide írtad egy Realos fórumra?cronaldoforever írta:Ez ugyanolyan harc a valóság ellen a részetekről, mint a betegesen nárcisztikus, bl csapat után síró, kiégett Ronaldo áldozatnak beállítása.ELSiete írta:Deschamps confirms Benzema will NOT return for the World Cup.
Jelentősen jobb lett nélküle a francia csapat. Jobban működnek labda nélkül, hogy Giroud van helyette. Dembele és Mbappe is jobban tudnak így érvényesülni támadásban. Így persze,hogy nem fogják erőltetni, ha tudna is később játszani. Teljesen érthető a dolog.
De nyilván én leszek megint a nagypofájú megmondóember![]()
Azt miből szűrted le, hogy -ráadásul jelentősen?

Ziro tömörenziro4vr írta:Hirtelen azt hittem rólad van szó.cronaldoforever írta: mint a betegesen nárcisztikus,![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hirtelen azt hittem rólad van szó.cronaldoforever írta: mint a betegesen nárcisztikus,

Nem illik.
-
Ez ugyanolyan harc a valóság ellen a részetekről, mint a betegesen nárcisztikus, bl csapat után síró, kiégett Ronaldo áldozatnak beállítása.ELSiete írta:Deschamps confirms Benzema will NOT return for the World Cup.
De nyilván én leszek megint a nagypofájú megmondóember

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Pedig reménykedtem amikor megláttam az insta storyjában feltett utazós képet, hogy talán a VB felé..Pad'em írta: Deschamps confirms Benzema will NOT play again with France in the World Cup: "It's not something I think about now. I spoke with Benzema after leaving." @AndiOnrubia
Gondolom akkor kamu volt a csodával határos felépülése.

Egész VB kb Karim miatt érdekelt volna.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amúgy sem hívná vissza, egy pöffeszkedő makacs fazon, aki szerintem most abban van, hogy minden működik, nem kell ide egy "probléma". Aztán majd ha az egyik meccsen hátrányban lesznek lehet megbánja.
Pedig eléggé adná egy teknős, bigbenz, dembele sor.
Pedig eléggé adná egy teknős, bigbenz, dembele sor.
Nem illik.
- Pad'em
Deschamps confirms Benzema will NOT play again with France in the World Cup: "It's not something I think about now. I spoke with Benzema after leaving." @AndiOnrubia
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Dösamp úgy van vele, szarik a farmra, tavaly engedett a nyomásnak, visszahívta, de most utolsó meccsei a válogatott padján, nem hazudtolja meg magát, az ürügye megvan, mi baj lehet.
Majd Zidanenál megkapja az utolsó lehetőséget, még egy EB benne van talán...de minimum egy szép búcsúztatás.
Majd Zidanenál megkapja az utolsó lehetőséget, még egy EB benne van talán...de minimum egy szép búcsúztatás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valahogy levette a bokajarol a nyomkovetot.hehetheoriginal írta: az amugy elfogadhatatlan, hogy nem tudod orankenti lebontasban, hogy hol tartozkodik, merre jar es mit csinal, hat milyen szurkolo vagy te?![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az amugy elfogadhatatlan, hogy nem tudod orankenti lebontasban, hogy hol tartozkodik, merre jar es mit csinal, hat milyen szurkolo vagy te?

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
R24 egyetert. Bytheway tegnap meg azt irtak, hogy csutortokon a csapattal fog edzeni, ma meg mar nyaral?hehetheoriginal írta:valami hivatalos közlemény vagy vmi csak kéne, nem?Yazid írta: Honnan tudod lehet dösamp mondta maradjal otthon karimka ne kockaztass előtted van még egy fel szezon ugyis itt van nekem girud
nem vmi noname emberről beszelunk, hanem az aktuális aranylabdasrol, aki ket hete vette át a dijat.
mondom itt vmi nem 100

Eselyes, hogy tovabbra is a tegnapi hir volt fakenews. Legalabbis nalam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
valami hivatalos közlemény vagy vmi csak kéne, nem?Yazid írta: Honnan tudod lehet dösamp mondta maradjal otthon karimka ne kockaztass előtted van még egy fel szezon ugyis itt van nekem girud
nem vmi noname emberről beszelunk, hanem az aktuális aranylabdasrol, aki ket hete vette át a dijat.
mondom itt vmi nem 100
thereisonly1ronaldo
Honnan tudod lehet dösamp mondta maradjal otthon karimka ne kockaztass előtted van még egy fel szezon ugyis itt van nekem girud
- hehetheoriginal
darwin dij 2022
nem tudom, csak nekem logikus ilyen esetben visszamenni akarni/visszahivni akarni, legyen az bármelyik oldal is? en jatekoskent, ha annyira fontos lenne a vb, kb tutajjal lemennék abba a porfeszekbe.
edzokent meg, ha nincs kirakva, nem tiltja a szabaly, nincs behivva a helyere senki, akkor alap, hogy varom vissza, honapok ota a csapat tagja, friss aranylabdás jatekos....
valami itt nem stimmel, vagy csak ennyire ostobák/woke-ok ezek manapság

nem tudom, csak nekem logikus ilyen esetben visszamenni akarni/visszahivni akarni, legyen az bármelyik oldal is? en jatekoskent, ha annyira fontos lenne a vb, kb tutajjal lemennék abba a porfeszekbe.
edzokent meg, ha nincs kirakva, nem tiltja a szabaly, nincs behivva a helyere senki, akkor alap, hogy varom vissza, honapok ota a csapat tagja, friss aranylabdás jatekos....
valami itt nem stimmel, vagy csak ennyire ostobák/woke-ok ezek manapság

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Javitanom kell magam, eppen most landolt kb. Réunion szigeten, nem lesz visszateres.Realista24 írta:Sztem úgy gondolja a költő, hogy nem is gondoltak hogy ez opció lehet, mert nem épül fel. Sztem behívjak.hehetheoriginal írta:
Meglepodtem![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztem úgy gondolja a költő, hogy nem is gondoltak hogy ez opció lehet, mert nem épül fel. Sztem behívjak.hehetheoriginal írta:MeglepodtemRealista24 írta: Azt irjak a francia valogatottnal nem merult fel sosem, hogy Karimot visszahivjak.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
MeglepodtemRealista24 írta: Azt irjak a francia valogatottnal nem merult fel sosem, hogy Karimot visszahivjak.

thereisonly1ronaldo
tomi_b írta:
Ugye Courtois korábban elszerette De Bruyne csaját…
Szóval valahol érthető.![]()
„Kevin megcsalt engem. Hónapokig nem mondtam semmit, mert egyszerűen nem tehettem meg. A szülei azzal fenyegettek, hogy jogi lépéseket tesznek, ha kitálalok. Nagy nyomás alatt voltam, és még Kevinnel sem tudtam kapcsolatba lépni. Én mindent maximálisan tiszteletben tartok, de Kevin önéletrajzi könyvében (Keep it simple, Vedd lazán – a szerk.), megemlíti a Thibaut-val való afféromat. Ezért úgy döntöttem, megtöröm a csendet.De Bruyne és Caroline Lijnen azóta már szakítottak, most azonban a 21 éves lány egy belga sportmagazinban őszintén vallott a félrelépésről és annak mozgatórugójáról.
2012 nyarán Kevin bevallotta, hogy az egyik legjobb barátnőmmel volt viszonya. Akkor választás elé állítottam: ő vagy én. Hajlandó voltam még egy esélyt adni neki, de ezek után a kapcsolatunk már nem volt a régi. Aztán Madridba utaztam, Kevin is azt gondolta, hogy ez jó ötlet. Ott azonban olyan dolog történt, amelynek sohasem lett volna szabad megtörténnie. Aznap este olyan dolgot kaptam Thibaut-tól, amit Kevintől három év alatt egyáltalán nem. Thibaut-val mindenről tudtam beszélgetni, és mindig finom ételeket készített nekem. Kevin sohasem csinált ilyet. Mivel ő már megcsalt engem korábban, arra gondoltam, hogy én miért ne tehetném meg."