mi sosem jatszunk x-re öcskőYazid írta: Ez jó mert ha leikszeltek volna brazil svajc kenyelmesre vehette volna nem? Így most már ott is fontos a 3pont talan

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 28., hétfő 12:24
mi sosem jatszunk x-re öcskőYazid írta: Ez jó mert ha leikszeltek volna brazil svajc kenyelmesre vehette volna nem? Így most már ott is fontos a 3pont talan
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 28., hétfő 12:24
csoportelsosegnek lehet szerepe, portugalokat szerintem szivesen elkerulne mindenki.Ez jó mert ha leikszeltek volna brazil svajc kenyelmesre vehette volna nem? Így most már ott is fontos a 3pont talan
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. november 28., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. november 28., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 28., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 28., hétfő 11:28
LajkolomMester77 írta:Mexican boxer Canelo Alvarez had some strong words for lionel messi, after seeing a video of his celebrations:Realista24 írta: Messi a meccs után mexikói mezt rugdalt majd használt szőnyegnek. Kiváncsi vagyok mennyire kapják fel mert amikor valaki nem lép rá egy klub emblemara egy meccs után vagy előtt, kb hőst csinálnak belőle.
Ez meg ajándék
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... pOPLRlNsLQ
"I saw messi cleaning the floor with our jersey and flag?! He should ask God that i dont find him! "
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. november 28., hétfő 11:21
Mexican boxer Canelo Alvarez had some strong words for lionel messi, after seeing a video of his celebrations:Realista24 írta: Messi a meccs után mexikói mezt rugdalt majd használt szőnyegnek. Kiváncsi vagyok mennyire kapják fel mert amikor valaki nem lép rá egy klub emblemara egy meccs után vagy előtt, kb hőst csinálnak belőle.
Ez meg ajándék
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... pOPLRlNsLQ
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 28., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. november 28., hétfő 11:07
Sérült volt kb. 1 hónapig, VB előtt nem is játszott az olaszoknál.'shutterisland írta: vlahovic ma sem kezd.
ugye multkor is csak a vegefele allt be, erdekes, hogy a papiron legdragabb es legnagyobb szerb sztart mellozik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 28., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 28., hétfő 9:12
Ugy hogy negykor keltem es marhara osszemixeltem a csapat neveket, es szaudiakat akartam irni.Halfkey írta: Ha Japán kikap akkor kitakarítják az argentín öltözōt és az segít nyerni, vagy hogy jött ez ki?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 28., hétfő 9:10
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 28., hétfő 9:06
"I want to thank the coach of Canada for the motivation," In the end Croatia demonstrated who f*cked whom." KramaricPad'em írta: Canada's coach John Herdman: we're going to "f*ck Croatia"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 28., hétfő 9:01
Egyebkent kivetelesen megertem az örömöt, szemben egy Osasuna elleni paradezassal. Megiscsak egy VBrol van szo, ahol azert itt ket hiba es game over van jo esellyel, es egy papiron nehezebb ellenfelet gyoztek le, eletben tartva az eselyeiket. Sot, ugye Japan veresegevel akar meg csoportelsok is lehetnek.lestat írta:ugyanez jutott eszembe.Toti írta: mondjuk az is megérne egy misét, h egy szaud arábiai vereség (wtf??) után nyertek egy meccset egy lőtt gól nélküli mexikó ellen és milyen parádé megy az öltözőben. hát valszeg ez a minimum isten fiának csapatától és verik az asztalt. legalább ha a továbbjutást ünnepelnék, aztmondom oké, dehát még az sincs meg..
Szánalmas mentalitás![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 28., hétfő 8:57
Mint a múltkor a barca az Osasuna elleni fordítás után az öltözőben.Toti írta: mondjuk az is megérne egy misét, h egy szaud arábiai vereség (wtf??) után nyertek egy meccset egy lőtt gól nélküli mexikó ellen és milyen parádé megy az öltözőben. hát valszeg ez a minimum isten fiának csapatától és verik az asztalt. legalább ha a továbbjutást ünnepelnék, aztmondom oké, dehát még az sincs meg..
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 28., hétfő 8:55
ugyanez jutott eszembe.Toti írta: mondjuk az is megérne egy misét, h egy szaud arábiai vereség (wtf??) után nyertek egy meccset egy lőtt gól nélküli mexikó ellen és milyen parádé megy az öltözőben. hát valszeg ez a minimum isten fiának csapatától és verik az asztalt. legalább ha a továbbjutást ünnepelnék, aztmondom oké, dehát még az sincs meg..
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 28., hétfő 8:54
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. november 28., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 28., hétfő 8:19
ellen leköpéséről ne feledkezzünk megferni írta:Ha jól láttam csak vette le a cipőjét mikor ez történt vagyis így emlékszem abból amit linkeltemRealista24 írta:
Az sem vészes ha átsétálsz egy emblémán ami elfoglalja a folyosó 80%at.
Én leszarom, csak kiváncsi vagyok.
Ezt sérelmezik sokan
https://twitter.com/jesuscareagaa/statu ... pOPLRlNsLQ![]()
De hát úgyse lesz belőle semmi, tudjuk ki a kiskedvenc.
Ő Messi, bármi rosszat csinálhat, leszarják![]()
Emlékszem mikor kcsgtörpe üzemmódba tolta azt bebikàzta közelről a nézők közé izomból a labdàt…
Még Pepe mutogatott hogy normális-e![]()
Volt mikor kiKOzta Maicont telibe még a foga is repült a brazilnak…
És volt még pàr finomság, de nála ezek mindig el voltak felejtve meg sose voltak felfújva![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 28., hétfő 7:07
Ha jól láttam csak vette le a cipőjét mikor ez történt vagyis így emlékszem abból amit linkeltemRealista24 írta:
Az sem vészes ha átsétálsz egy emblémán ami elfoglalja a folyosó 80%at.
Én leszarom, csak kiváncsi vagyok.
Ezt sérelmezik sokan
https://twitter.com/jesuscareagaa/statu ... pOPLRlNsLQ
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem