VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 28., hétfő 6:59

ferni írta:
Realista24 írta: Messi a meccs után mexikói mezt rugdalt majd használt szőnyegnek. Kiváncsi vagyok mennyire kapják fel mert amikor valaki nem lép rá egy klub emblemara egy meccs után vagy előtt, kb hőst csinálnak belőle.

https://www.smh.com.au/sport/soccer/mes ... 5c1vs.html

Videó alapján nem volt olyan vészes
Az sem vészes ha átsétálsz egy emblémán ami elfoglalja a folyosó 80%at.
Én leszarom, csak kiváncsi vagyok.

Ezt sérelmezik sokan
https://twitter.com/jesuscareagaa/statu ... pOPLRlNsLQ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 28., hétfő 6:54

Realista24 írta: Messi a meccs után mexikói mezt rugdalt majd használt szőnyegnek. Kiváncsi vagyok mennyire kapják fel mert amikor valaki nem lép rá egy klub emblemara egy meccs után vagy előtt, kb hőst csinálnak belőle.

https://www.smh.com.au/sport/soccer/mes ... 5c1vs.html

Videó alapján nem volt olyan vészes

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 28., hétfő 5:53

Messi a meccs után mexikói mezt rugdalt majd használt szőnyegnek. Kiváncsi vagyok mennyire kapják fel mert amikor valaki nem lép rá egy klub emblemara egy meccs után vagy előtt, kb hőst csinálnak belőle.

Ez meg ajándék
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... pOPLRlNsLQ
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 28., hétfő 5:01

h3x0r írta:
Pad'em írta: Az első meccsünk után nem nyomok be egy ilyen nyilatkozatot
Csak a pontossag kedveert, a VB elott nyilatkozta. A cikk igy kezdodik: "We meet a few weeks before the start of the World Cup."

His management team are also here today and he’s talking to them in a quiet, flat voice. It’s so understated you almost tune out. Then you hear what he’s saying. Asked if Belgium can win the World Cup, he says, “No chance, we’re too old.”
(kicsit kesobb)
I ask about Belgium’s chances in Qatar, wondering if he’ll be more diplomatic this time. But he’s not. “I think our chance was 2018. We have a good team, but it is ageing. We lost some key players. We have some good new players coming, but they are not at the level other players were in 2018. I see us more as outsiders.
Jogos. Semmikor nem mondunk ilyet. Mert ahogy írtam akkor szépen vissza lehet adni a mezt ha öregnek érzed magad.
Mondja ezt amúgy 31 évesen :lol:

A Realnal azokra a kritikákra hogy öregszik a mag évről évre és nem igazolunk az volt a válasz, hogy rutinosabb és meg összeszokottabb a csapat, ami előny és nem hátrány.

De ahogy írtam, megértem hogy jobban szeret pályára lépni a Cityben ahol vaktában is rughatja a labdát, mert ott van a Haaland, és fő esélyesek mindenre mert ott a kedvének megfelelő játékosok vannak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 28., hétfő 3:36

Pad'em írta: Az első meccsünk után nem nyomok be egy ilyen nyilatkozatot
Csak a pontossag kedveert, a VB elott nyilatkozta. A cikk igy kezdodik: "We meet a few weeks before the start of the World Cup."

His management team are also here today and he’s talking to them in a quiet, flat voice. It’s so understated you almost tune out. Then you hear what he’s saying. Asked if Belgium can win the World Cup, he says, “No chance, we’re too old.”
(kicsit kesobb)
I ask about Belgium’s chances in Qatar, wondering if he’ll be more diplomatic this time. But he’s not. “I think our chance was 2018. We have a good team, but it is ageing. We lost some key players. We have some good new players coming, but they are not at the level other players were in 2018. I see us more as outsiders.

cronaldoforever

HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 28., hétfő 2:40

Ezzel megint nem tudok mit csinálni, hogy fogadási irodák oddszaival jössz nekem megint a Reallal miközben nem akarod felfogni vagy leszarod, hogy teljesen más szint a két keret.
Pad'em írta: hogy kdB-nek nem kéne ilyen demotiváló dolgokat nyilatkoznia. Igen kiöregedett az aranygeneraciójuk, de attól még megfelelő mentalitással simán mehetnének döntőig is akár. Lásd 4 éve a horvátok, jóval gyengébb kerettel, szível lélekkel
Ne mondja, hogy nem esélyesek a tornagyőzelemre, mert ezüstérmre még lehetnek
Na jó :lol: :lol: :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 28., hétfő 2:12

cronaldoforever írta: De milyen miértet írjak le az esélytelenségre? :lol:
Ez volt a téma, hogy azért nem vb esélyesek, mert az aranygenerációjuk kifutott. :lol:
Azzal nem tudok mit csinálni, hogy ezt lesöpröd azzal, hogy a bl győztes Realban voltak 30 évesek.

Az aranygenerációs kezdőcsapatból ő és Courtois tartják a szintet, az összes többi elöregedett, visszaesett mostanra, vagy visszavonult.
Az újabb emberek között kevesebb a minőség.
Leszakadtak a top válogatottaktól a második vonalba.
Pad'em írta: Horvátok pl fele olyan nevekkel hozzák magukat mindig, ennyit számit ha valaki rendben van fejben, Modrictól nem láttam hasonló nyilatkozatot, pedig ők se fiatalok.
Ez arcoskodás Modriccal, mert Real játékos, nem több.
A következő körben horvát-belga, a két csapatot elnézve meggondolatlan ez az arcoskodás. A horvátok sem jók.
Fu te totál vakon vagy :fpalm: onnan indult a csodás beszélgetésünk, hogy kdB-nek nem kéne ilyen demotiváló dolgokat nyilatkoznia. Igen kiöregedett az aranygeneraciójuk, de attól még megfelelő mentalitással simán mehetnének döntőig is akár. Lásd 4 éve a horvátok, jóval gyengébb kerettel, szível lélekkel. Ezért említettem Modricekat, semmi arcoskodás nem volt, nem értem miről beszélsz.

Az első meccsünk után nem nyomok be egy ilyen nyilatkozatot, ha jót akarok a válogatottamnak, ennek simán lehetett hatása a mai meccsre pl. A Realt csak azért hoztam ide, mert mi se voltunk esélyesek tavaly, talán vhol 7-8. helyen vettek minket a fogadóirodák a BL győzelemre. Érthetetlen minek kevered ide Militaot, Alabát mintha hasonlítottam volna a belgák védelméhez őket :lol: Lukaku nyilván sérült volt, és? Attól még kerettag, ma már jatszott is, fog is ha továbbjutnak. A keretük erőssége meg esélyessegük elemzésekor sztem megemlíthetem. EZ erre gondolt.

Jócakát, utoljára írtam neked, remélem sokáig nem húzod le az oldal színvonalát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

cronaldoforever

HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 28., hétfő 1:24

Nem reális célokat tűzünk ki magunknak a selejtezőkre, nincs esélye a válogatottnak ki jutni nagy tornára. Az a nyilatkozat arról szólt.
Kapta is érte a szurkolóktól, hogy mekkora idióta.
CS0ki írta: Jan Vertonghen már be is nyomta, hogy a támadó játékuk azért volt gyenge, mert biztos öregek ott elől... Talán ezért sem kéne ilyeneket mondani egy játékosnak.
Mert egy vereség után az egyik játékos a többire mutogat?
Elöregedett az is. Hazard kiégett, Mertens már itt sincs. Még Lukaku lehetne az aranygenerációból, aki hozhatná magát, de ő sérült. Ez meg úgy mondja mintha nem így lenne.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. november 28., hétfő 0:38

Jan Vertonghen már be is nyomta, hogy a támadó játékuk azért volt gyenge, mert biztos öregek ott elől... Talán ezért sem kéne ilyeneket mondani egy játékosnak.

cronaldoforever

HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 27., vasárnap 23:58

De milyen miértet írjak le az esélytelenségre? :lol:
Ez volt a téma, hogy azért nem vb esélyesek, mert az aranygenerációjuk kifutott. :lol:
Azzal nem tudok mit csinálni, hogy ezt lesöpröd azzal, hogy a bl győztes Realban voltak 30 évesek.

Az aranygenerációs kezdőcsapatból ő és Courtois tartják a szintet, az összes többi elöregedett, visszaesett mostanra, vagy visszavonult.
Az újabb emberek között kevesebb a minőség.
Leszakadtak a top válogatottaktól a második vonalba.
Pad'em írta: Horvátok pl fele olyan nevekkel hozzák magukat mindig, ennyit számit ha valaki rendben van fejben, Modrictól nem láttam hasonló nyilatkozatot, pedig ők se fiatalok.
Ez arcoskodás Modriccal, mert Real játékos, nem több.
A következő körben horvát-belga, a két csapatot elnézve meggondolatlan ez az arcoskodás. A horvátok sem jók.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 27., vasárnap 23:02

Ez a Musiala hatalmas tehetség, zseni ahogy kavargat. Na ő tényleg goldenboy. Costa Ricát azért gondolom bedarálják, viszont a Japán Spanyolon érzek lehetőséget a japcsiknak. Lehet itt dráma az utolsó körben. Mondjuk ha a németek kitömik Navasékat akkor már győzelem kell nekik.

Azért hihetetlen, hogy Klose óta nem tudnak a németek kinevelni egy épkézláb csatárt. Aztán ő se volt egy extraklasszis.
cronaldoforever írta: Igen, személyeskedj akkor :lol:
Nem lehet máshogy reagálni a mindent jobban tudó, kötekedő stílusodra. A lényegre meg egyszer sem tudtál válaszolni, hogy miért olyan gyenge a belga keret, hogy esélytelennek kell leírnia magukat a sajtóban a legnagyobb sztárfocistájuknak. Keretük kb 6.legerősebb, egyedül a brazil, francia, német, portugál meg angolt mondanám egyértelműen jobbnak, meg még talán a spanyolt. Két meccsük is mutatja hogy fejben van ott a baj, Marokkótól kikapni, meg Kanada is lejátszotta őket.

Horvátok pl fele olyan nevekkel hozzák magukat mindig, ennyit számit ha valaki rendben van fejben, Modrictól nem láttam hasonló nyilatkozatot, pedig ők se fiatalok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. november 27., vasárnap 22:50

'shutterisland írta: golarany szamit, aztan a lott gol, aztan majd az egymas elleni.

ezert kenyelmesebb a szitu a spanyoloknak a 7 costa ricanak eltett gomboc miatt.
Ahh oké, köszi! :agree:

Érdekes lehet még ez a csoport. :)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 27., vasárnap 22:41

golarany szamit, aztan a lott gol, aztan majd az egymas elleni.

ezert kenyelmesebb a szitu a spanyoloknak a 7 costa ricanak eltett gomboc miatt.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. november 27., vasárnap 22:39

Ha a japánok döntetleneznek a spanyolokkal és a németek nyernek akkor a japánok a másodikok a japán-német egymás elleni miatt? Vagy hogy van ez?

Amúgy gondolom a spanyolok is és a németek is megnyerik a soron következőt.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 27., vasárnap 22:12

kb a morata gol utan feljavultak a nemetek, ultek a cserek, a spanyolok meg lathatoan leeresztettek a vegere es naluk pont, hogy nem voltak jok a cserek moratan kivul.

niconak konkretan szerintem egy jo megoldasa sem volt, es alba kivalasaval is gyengultek. (pedig baldet birom)
en busquetset vittem volna le gavi helyett, llorentet hoztam volna be koke helyett, asensiot pedig vagy fennhagyom, vagy akkor fatival/sarabiaval frissitek.
ileltve pedrinek sem volt jo meccse, az utolso huszasra siman mehetett volna helyette is egy friss arc.

szerintem nem meccselt jol enrique, de egyebkent igazsagos x.
mondanam, hogy a spanyoloknak oda kell figyelni japan ellen, hogy nehogy veletlen bukjak az elso helyet, de egyelore rohadtul nem tudni, hogy azzal jarnak e jobban.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 27., vasárnap 22:01

Túl sok a noname középszer mind a két csapatnál.

A spanyolok szerintem döntetlenre mentek, náluk az a baj hogy nem bírják a nyomást, 90 percig nem tudnak ugyanazon a szinten focizni és szép lassan elvesztik a fonalat. Így fognak búcsúzni az egyenes kieséses szakaszban is.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 27., vasárnap 21:59

Egy kicsit haragszok a németekre, ezért nem döntöttem el egyelőre, hogy a legnagyobb Navas-fan leszek-e a következő fordulóban. De azért alakul ez, valami mocorog ott.

Ettől függetlenül az eddig látottak alapján portugál, horvát, ecuador a sorrend nálam, CR vagy Modric kezében kurvajól mutatna az a serleg a végén, a pályán pedig az ekik játéka tetszett a legjobban.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 27., vasárnap 21:55

Németek egyszerűen a kapu előtt nem érzik, sok a jó előkészítő meg előnyszerző, de aki bebassza max ez a fül-orr gégész.

Fel kell rakni a bayernes kp-t meg ezt a fülest aztán szerintem kitömik costa ricát.

Spanyolok szájában meg megalszik a tej.
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 27., vasárnap 21:53

Édes faszom

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 27., vasárnap 21:53

sane.... az volt a meccslabda