VB - 2022
Re: VB - 2022
Most komolyan a németeknek elég este az 1pont?? Azt a meccset azért vártam

Nézzük a Hakimi-Hazard párcharcot

-
Ez szerintem egy jó gondolat, sok embernél veszíti el a varázsát a vb, ahogy felnőnek, öregszenek.realmadrid95 írta: Vagy lehet csak vegervenyesen felnottem.
Ez is oka annak, hogy sokan elégedetlenkednek a színvonallal.
A másik nagy oka, hogy a 90-es és 2000-es évek, a mostani klubfocihoz képest állófociját nézhetjük újra, lemaradt a valogatott foci. Ennyire rossznak hat, ha régi szinvonalú meccseket nézünk a mai klubfoci után.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk a csoportmeccsek amugy sem szoktak annyi emlekezetes es szinvonalas meccset hozni, talan a harmadik korben, ahol mar egyeseknek valoban elet halal harc lesz a 3 pontert.
a szinvonal szerintem is kozep-alacsony kozt hintazik, de a fordulatok, erdekessegek meglesznek.
a szinvonal szerintem is kozep-alacsony kozt hintazik, de a fordulatok, erdekessegek meglesznek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem annyira az eredmenyekkel van baj, hanem a mutatott jatekkal. Vagy lehet csak vegervenyesen felnottem.Sierra írta: jó ez a vb.Az a csapat amelyik kapott 7 gólt nem rég, az most elverte azt a csapatot akik ment a németek ellen győztek. Jó kis csoport lesz, este akár négy 3 pontos csapat is lehet.
![]()
jó ez a vb.
Az a csapat amelyik kapott 7 gólt nem rég, az most elverte azt a csapatot akik ment a németek ellen győztek. Jó kis csoport lesz, este akár négy 3 pontos csapat is lehet.

Nekem az eddig látottak alapján a brazilok állnak a legközelebb az ízlésemhez. Nekik szurkolok.
Egyik europai csapatban sem látok most nekem tetsző jatékot, stílust, játékosokat.
Csak kár h anglia kiveri őket az elődöntőben
Dec18. Vasarnap...délután 4 ora, sötét, sül a kalács. Oszt nézz meg egy angol argentin vb döntőt. Hanyinger
Egyik europai csapatban sem látok most nekem tetsző jatékot, stílust, játékosokat.
Csak kár h anglia kiveri őket az elődöntőben

Dec18. Vasarnap...délután 4 ora, sötét, sül a kalács. Oszt nézz meg egy angol argentin vb döntőt. Hanyinger

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyilvan minden meccs mas es mas, de azert ez a Japan valogatott minden, csak nem jol osszerakott. Nemeteknek hatalmas leboges volt az a vereseg ellenuk, nem tartom oket favoritnak egyaltalan. Ettol a vbtol azt varom csak, ha mar kb nezhetetlen, hogy a jatekosaink eljek az almukat, kepviseljek a hazajukat, szerezzenek olyan pillanatokat, amiket az unokaiknak meselhetnek es termeszetesen ne seruljenek le. Karim miatt nagyon szurkoltam a Franciaknak, de en mar ezeknek is orulnek.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Na hát így este mindkét csapatnak tökéletes az x. Kíváncsi vagyok fog-e bárki is egy minimálisat is kockáztatni. Szerintem a németeknek, ma fontosabb lesz az 1 pont, mint a 3.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez aludni jó volt ebéd után

- 'shutterisland
az a fifas vetodes.
meg a vegen egy hetes utan a tj-ert jatszanak a nemetek ellen.
a vb szinvonala nem magas de kelloen fordulatos.

meg a vegen egy hetes utan a tj-ert jatszanak a nemetek ellen.
a vb szinvonala nem magas de kelloen fordulatos.
hopp de jól jön ez most a németeknek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
igen, a kulonbseg annyi, hogy ha ez x marad vagy nyer costa rica, akkor meg tudnak javitani az utolso forduloban es bizni a masik meccsben.
de ha a japszik nyernek most, akkor egy esti x eseten kb 5-tel kellene ussek majd costa ricat es szurkolni a japanoknak a spanyolok ellen, lehetetlen kuldetes.
amugy ez lehetett volna piros, nem de ?
de ha a japszik nyernek most, akkor egy esti x eseten kb 5-tel kellene ussek majd costa ricat es szurkolni a japanoknak a spanyolok ellen, lehetetlen kuldetes.
amugy ez lehetett volna piros, nem de ?
- Galacticos
Ja ugy igen a nemeteknek kotelezo a gyozelem. Szerintem nyerni is fognak, csaloka a spanyolok kiuteses gyozelme az elso meccsen szerintem.'shutterisland írta:ezt irtam.ha a japok berantjak, akkor a spanyolok jo gk-je miatt gyakorlatilag ma kiesnenek a nemetek, ha nem nyernek.
tudom neha szarabbul fogalmazok mert 6+ eve 80%-ban nem magyarul beszelek, de arra gondoltam, hogy japan gyozelme eseten a nemeteknek a dontetlen kb kiesest jelentene este.
- 'shutterisland
ezt irtam.ha a japok berantjak, akkor a spanyolok jo gk-je miatt gyakorlatilag ma kiesnenek a nemetek, ha nem nyernek.
tudom neha szarabbul fogalmazok mert 6+ eve 80%-ban nem magyarul beszelek, de arra gondoltam, hogy japan gyozelme eseten a nemeteknek a dontetlen kb kiesest jelentene este.
- BlancoMark
Szerintem is wxyz-rol van szo itt (megint). Par havonta visszater frusztraciotol futotten es valami perverz oromot lel a szinten aluli vitakban/masok pofatlan kioktatasaban. Szandekosan tesz merereket allitasokt is, ugy el a reakciokert mint az insta pcsak amikor kitoljak a segguket a vilag ele. Nem kell vele foglalkozni.Babinho írta:Eddig a témában senkit nem láttam gúnyosan nevetni, kioktatni. Aztán megint megjöttél.cronaldoforever írta: Igen, hatalmas jelentősége van a pályán, hogy a realista nyilatkozat helyett kamu, hitegetőket mondasz![]()
Mondjuk Ronaldo és Ramos kapásból hülyének tűnik ahhoz, hogy felmérjék csapatuk erősségét, esélyességét.
Időről időre felbukkannak itt fazonok akik ezt a stílust nyomják, sose értettem. Mi a fasztól érzed magad okosabbnak itt bárkinél. Mond el a véleményed, érvelj, az nem megy?
Ez gyakorlatilag egy évtizedes közösség. Vagy beilleszkedsz normálisan, vagy valószínűleg úgysem maradsz. Szerintem döntsd el. Nem kell még 5-10 ilyen fasz style, felesleges. Vagy megérted vagy nem.
Bocs az önkéntes polgárőrködésért, de bazdki te itt éled ki a frusztráltságod húsleves előtt. Baj van otthon?
- Galacticos
Miert?'shutterisland írta: suta egy meccs, igazabol a nemetek szempontjabol nagyon fontos.
ha a japok berantjak, akkor a spanyolok jo gk-je miatt gyakorlatilag ma kiesnenek a nemetek, ha nem nyernek.
Japan ma nyer spanyoloktol kikap: 6pont
Spanyol ma kikap es nyer japan ellen: 6pont
Nemet nyeri mindket meccset: 6pont
Akkor korbeveres es jobb gk miatt spanyol jut tovabb es az fog donteni hogy a nemet es japan kozul ki veri el jobban costaricat. Sajnos siman elofordulhat h japan 6 ponttal is kiesik.
Van még egy meccs, ha a németek megnyerik mindkettőt ami hatra van, akkor nagy valószínűséggel tovább mennek.'shutterisland írta: suta egy meccs, igazabol a nemetek szempontjabol nagyon fontos.
ha a japok berantjak, akkor a spanyolok jo gk-je miatt gyakorlatilag ma kiesnenek a nemetek, ha nem nyernek.
- 'shutterisland
suta egy meccs, igazabol a nemetek szempontjabol nagyon fontos.
Eddig a témában senkit nem láttam gúnyosan nevetni, kioktatni. Aztán megint megjöttél.cronaldoforever írta: Igen, hatalmas jelentősége van a pályán, hogy a realista nyilatkozat helyett kamu, hitegetőket mondasz![]()
Mondjuk Ronaldo és Ramos kapásból hülyének tűnik ahhoz, hogy felmérjék csapatuk erősségét, esélyességét.
Időről időre felbukkannak itt fazonok akik ezt a stílust nyomják, sose értettem. Mi a fasztól érzed magad okosabbnak itt bárkinél. Mond el a véleményed, érvelj, az nem megy?
Ez gyakorlatilag egy évtizedes közösség. Vagy beilleszkedsz normálisan, vagy valószínűleg úgysem maradsz. Szerintem döntsd el. Nem kell még 5-10 ilyen fasz style, felesleges. Vagy megérted vagy nem.
Bocs az önkéntes polgárőrködésért, de bazdki te itt éled ki a frusztráltságod húsleves előtt. Baj van otthon?