Amikor egy 600ezres telefonhoz mar az elso napon powerbankot keresel, megfizetethetetlen.Remy írta: Xiaomi. Előző telóm pont ilyen 300 euró környéke volt. (MI Note 10) Imádtam.
Közben megjött 2 napja a 14 Pro.Nem rossz, bár az aksi része kicsit gyér, az az egy dolog, ami miatt húzom a szám. Összehasonlítva azzal, hogy mennyit bírt a Xiaomim, mikor új volt.
![]()
Kamerája brutál, már most imádom.
Ugyanitt használ valaki iPhone-hoz ilyen hozzátapadó powerbankot? Ki milyet ajánl.
Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Nekem Poco X3 Pro 8/256 van. 89-ert vettem. Eleg bika kis telefon, az akksija meg brutal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én is csak dícsérni tudom a Xiaomit, már másodjára veszem a márkát, az első tartott 4 évig (nem volt semmi baja, kivéve az akksit, eladtam), most a másodikat nyúzom 2 éve, még olyan mintha új lenne.
Két dolog kellene ami hiányzik: nincs képstabi ha jól tudom, és nem vízálló. Mivel és sokat bringázok megvan az esélye, hogy elkap egy zuhé. Legközelebb ennyi upgrade-re van szükségem.
Két dolog kellene ami hiányzik: nincs képstabi ha jól tudom, és nem vízálló. Mivel és sokat bringázok megvan az esélye, hogy elkap egy zuhé. Legközelebb ennyi upgrade-re van szükségem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Xiaomi. Előző telóm pont ilyen 300 euró környéke volt. (MI Note 10) Imádtam.
Közben megjött 2 napja a 14 Pro.
Nem rossz, bár az aksi része kicsit gyér, az az egy dolog, ami miatt húzom a szám. Összehasonlítva azzal, hogy mennyit bírt a Xiaomim, mikor új volt.
Ugyanitt használ valaki iPhone-hoz ilyen hozzátapadó powerbankot? Ki milyet ajánl.
Közben megjött 2 napja a 14 Pro.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Xiaomi, 8 GB RAM, nagyjabol 300 euronal kezdodnek. Majd az elso 3-4-et osszehasonlitanam, hogy melyik mivel tud tobbet, megeri-e kicsit tobbet fizetni, stb.wZoLee7 írta: Tippeket szeretnék kérni tőletek telefon vásárláshoz. Nem nekem lesz, így aki ért hozzá (én igazábólteszteket tudok olvasni, de már annyi a teló, hogy ember legyen a talpán akinek van ideje erre) mit javasolna 300 euro környékén? Kicsivel lehet felette is. Nézzen ki valahogy, de nem utálunk egy márkát sem, legyen viszonylag jó kamerája és a teljesítménye. Természetesen tudom, hogy az ár korlátoz, de biztos van pár jó választás ebben a kategóriában is. Előre is köszi a tippeket
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c ... 776870844/wZoLee7 írta: Tippeket szeretnék kérni tőletek telefon vásárláshoz. Nem nekem lesz, így aki ért hozzá (én igazábólteszteket tudok olvasni, de már annyi a teló, hogy ember legyen a talpán akinek van ideje erre) mit javasolna 300 euro környékén? Kicsivel lehet felette is. Nézzen ki valahogy, de nem utálunk egy márkát sem, legyen viszonylag jó kamerája és a teljesítménye. Természetesen tudom, hogy az ár korlátoz, de biztos van pár jó választás ebben a kategóriában is. Előre is köszi a tippeket
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c ... 783331599/
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tippeket szeretnék kérni tőletek telefon vásárláshoz. Nem nekem lesz, így aki ért hozzá (én igazábólteszteket tudok olvasni, de már annyi a teló, hogy ember legyen a talpán akinek van ideje erre) mit javasolna 300 euro környékén? Kicsivel lehet felette is. Nézzen ki valahogy, de nem utálunk egy márkát sem, legyen viszonylag jó kamerája és a teljesítménye. Természetesen tudom, hogy az ár korlátoz, de biztos van pár jó választás ebben a kategóriában is. Előre is köszi a tippeket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi van veled? Egyre szarabbak a poenjaid, raadasul mindenbe belefuzod az abberacioidat.hehetheoriginal írta:Megint vettel negy raklap ondotartalyt, szivoszalat es ovszert, es kombinalni akarod oket......Realista24 írta: Jott az email emagtol, hozzak a rendelesem. A megrendelt tetelt nem tudjak hozni, de a szallitasi koltseget hamarosan elhelyezik az automataban es 690 Ft-ot fizethetek erte.
![]()
Emagot.ne hibaztasd ettol meg![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Köszi. Akkor ez nekem is tökéletes lesz.Ugyanilyen iPad van itthon, a 64 gigabol 8 a rendszer. Az iCloud azt irja 35 gigat foglal, de az iPad-en ez nem jelenik meg (lehet ez beallitas kerdese), amikor vettem tavaly, szoptam egy kicsit az iCloud meg a hulyeseggel, de ezek szerint be lehet allitani. Amugy mindenre eleg. ugyanugy netezes + nehany app megy rajta, meg jatek. Amolyan Home systemkent van hasznalva.
Pont onnan akarok rendelni én is. Remélem nem gyakori eset ez az emagnál.Realista24 írta: Jott az email emagtol, hozzak a rendelesem. A megrendelt tetelt nem tudjak hozni, de a szallitasi koltseget hamarosan elhelyezik az automataban es 690 Ft-ot fizethetek erte.
![]()
Ugyanilyen iPad van itthon, a 64 gigabol 8 a rendszer. Az iCloud azt irja 35 gigat foglal, de az iPad-en ez nem jelenik meg (lehet ez beallitas kerdese), amikor vettem tavaly, szoptam egy kicsit az iCloud meg a hulyeseggel, de ezek szerint be lehet allitani. Amugy mindenre eleg. ugyanugy netezes + nehany app megy rajta, meg jatek. Amolyan Home systemkent van hasznalva.mateszpr írta: Sziasztok! Ipaddel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Vásárolnék egy tavalyi sima Ipadet. Tudnátok abban segíteni, hogy a 64 GB verzió mire elég? Semmi extrára nem használnám. Netezés meg egy két alap program.(PDF olvasó, Word stb...) Sima általános használat. Sok helyet elfoglal a 64 GB-ból a rendszer? Illetve van még egy Macbook air laptopom és értelemszerűen Icloud fiókom 50 gb tárhellyel. Na a tárhelyen van pár nagyobb méretű videó nyaralásokról. Viszont hiába van az 50 gb Icloud felhő tárhelyen a macbookból ugyanúgy elveszi a tárhelyet. Pedig áthúztam a felhőbe és töröltem is a gépről. Ez a jelenség Ipadnél is fent áll? Köszönöm előre is a segítséget.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Megint vettel negy raklap ondotartalyt, szivoszalat es ovszert, es kombinalni akarod oket......Realista24 írta: Jott az email emagtol, hozzak a rendelesem. A megrendelt tetelt nem tudjak hozni, de a szallitasi koltseget hamarosan elhelyezik az automataban es 690 Ft-ot fizethetek erte.
![]()
Emagot.ne hibaztasd ettol meg
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jott az email emagtol, hozzak a rendelesem. A megrendelt tetelt nem tudjak hozni, de a szallitasi koltseget hamarosan elhelyezik az automataban es 690 Ft-ot fizethetek erte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok! Ipaddel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Vásárolnék egy tavalyi sima Ipadet. Tudnátok abban segíteni, hogy a 64 GB verzió mire elég? Semmi extrára nem használnám. Netezés meg egy két alap program.(PDF olvasó, Word stb...) Sima általános használat. Sok helyet elfoglal a 64 GB-ból a rendszer? Illetve van még egy Macbook air laptopom és értelemszerűen Icloud fiókom 50 gb tárhellyel. Na a tárhelyen van pár nagyobb méretű videó nyaralásokról. Viszont hiába van az 50 gb Icloud felhő tárhelyen a macbookból ugyanúgy elveszi a tárhelyet. Pedig áthúztam a felhőbe és töröltem is a gépről. Ez a jelenség Ipadnél is fent áll? Köszönöm előre is a segítséget.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Gázkazáné, igen és vezetékes is.Yazid írta:Gázkazán termosztátja? Vezetékes?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Gázkazán termosztátja? Vezetékes?M1Ö írta: Az mitől van, hogy a termosztát folyamatosan kikapcsol? Most lett átköltöztetve a nappaliba a konyhából. Rendesen bekötve, zsír új elem. De mégis pár óránként kikapcsol. Eddig pedig semmi gond nem volt vele. Valakinek esetleg tipp, hogy mi baja lehet?
Tegnap már megrendeltem.Mostmár az Alzán is akciós!Én ott rendeltem meg mert volt egy 3000 forintos kuponom is.zsuninnyo írta:Most viszont learaztak: https://www.emag.hu/microsoft-xbox-seri ... D647D2MBM/p.csabi1 írta:
Köszönöm a tippet arról tudtam én is.Reggel 7 után már elfogyott amikor néztem.![]()
A többi helyet is végig néztem de semmi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az mitől van, hogy a termosztát folyamatosan kikapcsol? Most lett átköltöztetve a nappaliba a konyhából. Rendesen bekötve, zsír új elem. De mégis pár óránként kikapcsol. Eddig pedig semmi gond nem volt vele. Valakinek esetleg tipp, hogy mi baja lehet?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Most viszont learaztak: https://www.emag.hu/microsoft-xbox-seri ... D647D2MBM/p.csabi1 írta:Köszönöm a tippet arról tudtam én is.Reggel 7 után már elfogyott amikor néztem.p.csabi1 írta:
Kapják be.Xbox Series kontrollert persze nem áraztak le.![]()
![]()
A többi helyet is végig néztem de semmi.