En sem igazan tudtam hova tenni ezt. Napok ota irjak az almasokat, eloszor nem is tartottam erdemesnek bemasolni ide, de gondoltam most mar miert ne?!Halfkey írta:Ezt én nemtudom értelmezni, szerintem fake lehet. Az Apple egy részvénytársaság. Ha megvesz egy teljesen másik céget (nem versenytárs, nem piacbővítés, teljesen más biznisz), csak azt azért teszi/teheti, mert több pénzt tud belőle csinálni, mintha a saját maga folyamataiba fektetne. Nemtudom elképzelni hogy ez igaz lenne a Unitedra, tipikusan ezek a klubok nem csinálnak pénzt, és értéknövekedés sem igazán kézzelfogható - elég ránézni a United és Juventus részvényekre. Gyakorlatilag 2014-ben ha nem egy azóta csődbe ment valamibe fektettél, az mind jobb döntés volt mint az akkor piacra lépő Unitedbe. Egy átlagos piaci portfólió azóta megduplázódott, a United meg stagnál.JUST IN: Apple are interested in buying #mufc in a stunning £5.8billion. [@CrossyDailyStar]
Azt is irjak, hogy aki a Poolt akarta megvenni, az most inkabb a ManUban gondolkodik.
Sok United szurkolo meg olajos penzert konyorog a twitteren es nem akarnak nyugati tulajt

Egy ajalnlattevovel kozosen dolgozik egyut Beckham, szeretne valamennyi tulajdonreszt, ugy mint LeBron a Poolnal.