VB - 2022
-
Re: VB - 2022
Ez a Japán, se nem jó, se nem szervezett, se nem gyors.
Ha ő nem elit edző, akkor nem sok elit van a világon. Már a 2014-es vb-győztes csapatnak is ő volt az agya, nem Löw. Elképesztően intelligens edző, aki nagyon jól bánik a játékosaival. És nagyon összetette ezt a mostani csapatot is, lefocizzák az amúgy nagyon szervezett és gyors japán csapatot.ikarus93 írta:
Sztem Flick nem elit edző.
Oke a BMmel összehozta a BL-t, de azért ott a döntőbe tényleg csak a szerencsén meg Neueren múlt minden.
Sztem nincs olyan elit mint ZZ,Ancelotti,Guardiola.
-
Lehetséges, de nem ez volt az állításod, hanem hogy Flick milyen baszó Bayernt csinált.ziro4vr írta: Nem értek egyet, a mostani gagyi, robot, tucat klubbfutballban a bayern az egyik üde színfolt az utóbbi most már lassan 10 évben.
A második szezonban a Bl sikertelenség sem Lewa sérülésén múlt, hanem hogy orrba-szájba nyerték a kontrákat.
Még egy gondolat, abban hogy Alaba rossz volt akkoriban, legalább annyira benne volt az ő játéka, mint maga a játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cronaldoforever 2022. november 23., szerda 14:57-kor.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ziro4vr írta: Nem értek egyet, a mostani gagyi, robot, tucat klubbfutballban a bayern az egyik üde színfolt az utóbbi most már lassan 10 évben.
Musiala azért pergethetne valamit, mióta hehe megdicsérte nem az igazi.![]()
Azert nem kis tenyezo, hogy egy szetesett, faradt csapatot egy kipihent, iramfutballt jatszo csapat daral be. Hatalmas szerencsejuk volt a coviddal.
Musiala sokszor nagyon gyenge dontest hoz nagy ziccereknel meg, ma akar 3 golpasszt is kioszthatott volna.(En is ot raktam be legjobb u21 alatti jatekosnak.)
- ikarus93
Sztem Flick nem elit edző.ziro4vr írta: Ahogy anno a vb utáni löw csapatban, úgy ebben sem érzem hogy vb esélyesek lennének, valahogy fejben és karakterben kevésnek tűnnek, a tehetség elöl meg nem elég, a védelem túl sebezhető.
Pedig FLick miylen baszó BM-et rakott össze, na az erős volt.
A spanyolokat megseggelik azért remélem.
Oke a BMmel összehozta a BL-t, de azért ott a döntőbe tényleg csak a szerencsén meg Neueren múlt minden.
Sztem nincs olyan elit mint ZZ,Ancelotti,Guardiola.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem értek egyet, a mostani gagyi, robot, tucat klubbfutballban a bayern az egyik üde színfolt az utóbbi most már lassan 10 évben.
Musiala azért pergethetne valamit, mióta hehe megdicsérte nem az igazi.
Musiala azért pergethetne valamit, mióta hehe megdicsérte nem az igazi.

Nem illik.
-
Amúgy nem. A Covid szünet utáni szezonbefejezés alatt összeállít a letámadásuk, azt leszámítva az utóbbi évek Löw válogatottjainak stabilitását hozták. A második szezonjára a letámadásuk eltűnt, és átjáróház voltak.ziro4vr írta:
És még a győztes BL döntőben is a PSG volt a jobban játszó csapat
- ziro4vr
Az öreg Müllernek azért kicsit magas az a játék, ahogy körülötte a kicsik játszanak.

Nem illik.
- realmadrid95
Feltettem is kicsit Rudigert..hehetheoriginal írta: RUDI VS KUBO![]()
- realmadrid95
ziro4vr írta: Ahogy anno a vb utáni löw csapatban, úgy ebben sem érzem hogy vb esélyesek lennének, valahogy fejben és karakterben kevésnek tűnnek, a tehetség elöl meg nem elég, a védelem túl sebezhető.
Maradjunk annyiban azert, hogy ott rengeteget szamitott, hogy a bundas honapokkal azelott veget ert, mint a topligakban, nagyon kipihentek voltak a blre. A tobbi csapat heti 3 meccset jatszott, hogy potolja a covid idejen elmaradt meccseket. Kimmich amugy nagy spiler, kar, hogy hatalmas barca fan.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ziro4vr
Ahogy anno a vb utáni löw csapatban, úgy ebben sem érzem hogy vb esélyesek lennének, valahogy fejben és karakterben kevésnek tűnnek, a tehetség elöl meg nem elég, a védelem túl sebezhető.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Pau Torres? Nem egy nagy mutatvany, de ez a Pedri, Gavi, Busquets borzalmas impotens lesz, Rodri kozepen jobb lenne. Mondjuk elol is... Ferran, full atlagos arc, Morata egy bohoc... Sosem szerettem a spanyolokat, de ez a valogatott nagyon lehangolo.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Szembejott facebookon hogy Enrique varhatoan felpattintja az
Unai Simon
Llorente-Rodri-Laporte-Alba
Gavi-Pedri-Busquets
Ferran-Morata-Sarabia
sort Costa Rica ellen.
Hat ezert otthon hagyni Ramost peldaul biztos megerte, hogy Rodrigot tegye inkabb egy sorral hatrebb.
Nagy a verseny hogy az argentin vagy a spanyol csapat a kevesbe szimpatikusabb szamomra.
Unai Simon
Llorente-Rodri-Laporte-Alba
Gavi-Pedri-Busquets
Ferran-Morata-Sarabia
sort Costa Rica ellen.
Hat ezert otthon hagyni Ramost peldaul biztos megerte, hogy Rodrigot tegye inkabb egy sorral hatrebb.

Nagy a verseny hogy az argentin vagy a spanyol csapat a kevesbe szimpatikusabb szamomra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Neuer megkapta a sárgát? Elvileg One Loveos karszalagja van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Az előbb a volt MU játékos Park volt nála japán.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Én inkább azt kérdőjelezem meg, hogy tényleg látta-e focizni az olaszoknál, mert nem gondolom, hogy sokan Verona-Fiorentina meccseket nézegetnek szabadidejükben. Elvileg adatelemző az emberünk, szóval annyit megelőlegeznék neki, hogy nem kever össze két játékost, akik között van 10 év és nem is ugyanazon a poszton meg kontinensen játszanak évek óta. Szerintem csak összerakta a darabokat, hogy top ligában játszik, relatíve nagy összegért váltott csapatot, hogy voltak hírek, hogy nagyobb csapatok is vinnék, aztán kitalálta, hogy biztos a legjobb afrikai játékosok között volt a posztján.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem allt ossze idorendben sehogy a dolog.
mert mintha egy zenitjen tullevo jatekosrol beszelne, aki legjobb afrikai jatekosok egyike volt de meg ma is magas szintet kepvisel, pedig a fazon 26 csak es utobbi 2-3 szezonban lett egyaltalan meghatarozo jatekos a serie a-ban.
az lehet, hogy tudta kirol beszel de szerintem megis osszemosta a 9 evvel idosebb bratyoval.
mindegy, nem egy nagy dolog, irtam is, de ha lenne rola video, akkor azert megneznem, hogy en voltam figyelmetlen vagy o beszelt felre.
na mindegy majd simek zsele nelkul.
mert mintha egy zenitjen tullevo jatekosrol beszelne, aki legjobb afrikai jatekosok egyike volt de meg ma is magas szintet kepvisel, pedig a fazon 26 csak es utobbi 2-3 szezonban lett egyaltalan meghatarozo jatekos a serie a-ban.
az lehet, hogy tudta kirol beszel de szerintem megis osszemosta a 9 evvel idosebb bratyoval.
mindegy, nem egy nagy dolog, irtam is, de ha lenne rola video, akkor azert megneznem, hogy en voltam figyelmetlen vagy o beszelt felre.

na mindegy majd simek zsele nelkul.

Egyiket se tudom mitol lenne kiemelkedo jatekos. Gyanitom 5 perc alatt 10 hasonlo szintu afrikai jatekost talalnek a francia bajnoksagban mondjuk. Ez tipikusan ilyen bullshit duma, szerintem o se tudta kirol beszel, kb barkire ra lehet huzni

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mondjuk ebből a mondatból tök egyértelműen az jön le, hogy tudja melyik Amrabat-ról beszél.henrik elemezte a marokkoi kezdot, elmondta, hogy amrabat a kozeppalyan par eve meg az egyik legjobb afrikai jatekos volt, de meg ma is magas minoseget kepvisel.
Sofyan (aki most játszott) egyértelműen egy belső középpályás, a testvére meg szélső támadó/csatár. Ha arról beszél, hogy "pár éve az egyik legjobb afrikai játékos volt", akkor gyanítom a közelmúltról beszél. Az idősebb Amrabat kb 5 éve nem játszott európai csapatban (tm szerint most játszott 500 percet AEK-nél) és gyanítom nem látta játszani egy percet sem, a másik meg szem előtt lehetett neki a Serie A-ban. Ha mondjuk nem is ült le sok meccsét megnézni, sanszos, hogy más külföldi bloggerek és sportújságírók cikkeit olvashatta akár vele kapcsolatban. Sofyan 20 milláért váltott csapatot ligán belül, a csóró olasz bajnokságban ez nem kis összeg, és az elmúlt 1-2 évben pletyka szintjén felmerült az Inter, Napoli vagy a Tottenham, mint lehetséges új csapat. Talán jobb is, hogy nem úgy ül be szakárteni, hogy az eredmenyek.com-ról tájékozódik az emberünk.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland