HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 23., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 23., szerda 10:46
Belgium mindig a top nemzetek közé volt sorolva fociban? Szerintem nem egy kategória a kettő.MVPP írta:Például ott van a FIFA ranglista második helyezett Belgium, ahol egy Lukaku az első, és semmivel nem jobb játékos, mint Giroud.Tjacks írta:
Újra alágyújtok a témának ( VB2022 topikból) : Ki az aki annyira utálja Remyt hogy folyamat downvote-ot kap tőle? Nem vagyok hópihe, sem sensitive vagy mi a bánat, de komolyan kérdezem hogy az idézet Remy posztban mi érdemelt downvote-ot?Miért nem tiltja le a pics*ba?
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. november 23., szerda 10:19
Például ott van a FIFA ranglista második helyezett Belgium, ahol egy Lukaku az első, és semmivel nem jobb játékos, mint Giroud.Tjacks írta:Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
Karimnak még így is lett volna esélye, ha nincs ez a sérülés...![]()
Újra alágyújtok a témának ( VB2022 topikból) : Ki az aki annyira utálja Remyt hogy folyamat downvote-ot kap tőle? Nem vagyok hópihe, sem sensitive vagy mi a bánat, de komolyan kérdezem hogy az idézet Remy posztban mi érdemelt downvote-ot?Miért nem tiltja le a pics*ba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 23., szerda 9:59
Szamomra ez pont egy olyan hsz lenne egyebkent, amire megy a minusz. Nem Remy szemelye ellen, hanem mert nem ertek vele egyet.Tjacks írta:Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 23., szerda 9:42
Általánosságban észrevehető hogy tökmindegy mit ír, megy a downvote. Ettől még nyugodtan fogok aludni, csupán meglepődöm a gondolkodás módon. Én pl. elég régóta nem néztem be f1 topikba, a max magömléshez + "hamika" alázáshoz nincs hangulatom( lehet azóta már nem téma ez), Remy + alexoxy kollégától néha kiborultam annoHalfkey írta: A felvezetés után azthittem van 15 downvote rajta és látom hogy van 1Az lehet Barcás, Karim hater vagy Giroud fan (:D) is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 23., szerda 9:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 23., szerda 9:31
Egyszerű, így nem látni.nmate írta: Amúgy meg, akit zavar, Stylebot chrome extension-be code menüpont alatt írja be ezt:
Kód:
div.mdr_forum_reactions.mdr_desktop_reaction { display: none; }
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 23., szerda 9:27
Es en?Tjacks írta:Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 23., szerda 9:20
Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 22., kedd 20:05
Sztem Interfood is megér egy próbát. Én már évek óta tőlük rendelek, több címre is hoztak már, de 7 előtt sosem hozták, 7-8 között a jellemző mindig.Dupla D írta: Kulcsot nem adok neki. Most lett zár az ajtón.![]()
Tadam.hu-t köszönöm. Megnézem. Ha van még másik oldal is, jöhet az is.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. november 22., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 19:18
Mit tartasz a folyosón amit féltesz a futártól, aranyat?hehetheoriginal írta:Kivalo megoldas.Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Adj nekem is![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 19:17
Kivalo megoldas.Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
az ziro volt, kellett a sajt otthonra, elfogyottLehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 22., kedd 19:13
Lehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul.hehetheoriginal írta:1st world problemsDupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.![]()
![]()
Zar az ajton?
Etelrendeles?
Futarral?
Mit kepzelsz te magadrol![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 19:11
1st world problemsDupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 19:03
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. november 22., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 16:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 15:55
Köszi. Meg jo hogy nincs ertesites eredmenyek es hasonlo szarsagokon.cart írta:Katarbol a kozvetites muholdon keresztul eljut a szolgaltato kozpontjaba, ahol at kell konvertalni az adatot olyan formatumba, hogy kabeles halozaton tovabb tudjak adni az elofizetoknek.Realista24 írta: Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
DIGI kábeles műsor esetén.
Ez egyreszt a jelek terjedesenek fizikai korlatai miatt, masreszt a konvertalas ideje miatt eleg sok idobe telik.
Ezen kivul a szolgaltato valoszinuleg egyeb optimalizaciot is vegrehajt, hogy savszelesseget takaritson (tomorítes es hasonlok) meg a halozaton ami szinten kesleltetest hoz be a felhasznalo oldalan.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem