Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 25., péntek 8:00

Remy írta: Xiaomi. Előző telóm pont ilyen 300 euró környéke volt. (MI Note 10) Imádtam.

Közben megjött 2 napja a 14 Pro. :mrgreen: Nem rossz, bár az aksi része kicsit gyér, az az egy dolog, ami miatt húzom a szám. Összehasonlítva azzal, hogy mennyit bírt a Xiaomim, mikor új volt. :D

Kamerája brutál, már most imádom.

Ugyanitt használ valaki iPhone-hoz ilyen hozzátapadó powerbankot? Ki milyet ajánl.
Amikor egy 600ezres telefonhoz mar az elso napon powerbankot keresel, megfizetethetetlen. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 25., péntek 7:58

Nekem Poco X3 Pro 8/256 van. 89-ert vettem. Eleg bika kis telefon, az akksija meg brutal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 25., péntek 7:54

Én is csak dícsérni tudom a Xiaomit, már másodjára veszem a márkát, az első tartott 4 évig (nem volt semmi baja, kivéve az akksit, eladtam), most a másodikat nyúzom 2 éve, még olyan mintha új lenne.

Két dolog kellene ami hiányzik: nincs képstabi ha jól tudom, és nem vízálló. Mivel és sokat bringázok megvan az esélye, hogy elkap egy zuhé. Legközelebb ennyi upgrade-re van szükségem.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 24., csütörtök 20:04

Xiaomi. Előző telóm pont ilyen 300 euró környéke volt. (MI Note 10) Imádtam.

Közben megjött 2 napja a 14 Pro. :mrgreen: Nem rossz, bár az aksi része kicsit gyér, az az egy dolog, ami miatt húzom a szám. Összehasonlítva azzal, hogy mennyit bírt a Xiaomim, mikor új volt. :D

Kamerája brutál, már most imádom.

Ugyanitt használ valaki iPhone-hoz ilyen hozzátapadó powerbankot? Ki milyet ajánl.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. november 24., csütörtök 20:01

https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c ... 689790519/

Esetleg még ez :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 24., csütörtök 20:00

wZoLee7 írta: Tippeket szeretnék kérni tőletek telefon vásárláshoz. Nem nekem lesz, így aki ért hozzá (én igazábólteszteket tudok olvasni, de már annyi a teló, hogy ember legyen a talpán akinek van ideje erre) mit javasolna 300 euro környékén? Kicsivel lehet felette is. Nézzen ki valahogy, de nem utálunk egy márkát sem, legyen viszonylag jó kamerája és a teljesítménye. Természetesen tudom, hogy az ár korlátoz, de biztos van pár jó választás ebben a kategóriában is. Előre is köszi a tippeket
Xiaomi, 8 GB RAM, nagyjabol 300 euronal kezdodnek. Majd az elso 3-4-et osszehasonlitanam, hogy melyik mivel tud tobbet, megeri-e kicsit tobbet fizetni, stb.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. november 24., csütörtök 19:58

wZoLee7 írta: Tippeket szeretnék kérni tőletek telefon vásárláshoz. Nem nekem lesz, így aki ért hozzá (én igazábólteszteket tudok olvasni, de már annyi a teló, hogy ember legyen a talpán akinek van ideje erre) mit javasolna 300 euro környékén? Kicsivel lehet felette is. Nézzen ki valahogy, de nem utálunk egy márkát sem, legyen viszonylag jó kamerája és a teljesítménye. Természetesen tudom, hogy az ár korlátoz, de biztos van pár jó választás ebben a kategóriában is. Előre is köszi a tippeket
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c ... 776870844/

https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c ... 783331599/

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 24., csütörtök 19:34

Tippeket szeretnék kérni tőletek telefon vásárláshoz. Nem nekem lesz, így aki ért hozzá (én igazábólteszteket tudok olvasni, de már annyi a teló, hogy ember legyen a talpán akinek van ideje erre) mit javasolna 300 euro környékén? Kicsivel lehet felette is. Nézzen ki valahogy, de nem utálunk egy márkát sem, legyen viszonylag jó kamerája és a teljesítménye. Természetesen tudom, hogy az ár korlátoz, de biztos van pár jó választás ebben a kategóriában is. Előre is köszi a tippeket

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 20:50

Lehuztatok a szintetekre.
Gyoztetek :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 20:49

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Jott az email emagtol, hozzak a rendelesem. A megrendelt tetelt nem tudjak hozni, de a szallitasi koltseget hamarosan elhelyezik az automataban es 690 Ft-ot fizethetek erte.
:lol:
Megint vettel negy raklap ondotartalyt, szivoszalat es ovszert, es kombinalni akarod oket......
Emagot.ne hibaztasd ettol meg :kalapos:
Mi van veled? Egyre szarabbak a poenjaid, raadasul mindenbe belefuzod az abberacioidat. :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mateszpr

HozzászólásSzerző: mateszpr » 2022. november 22., kedd 20:47

Ugyanilyen iPad van itthon, a 64 gigabol 8 a rendszer. Az iCloud azt irja 35 gigat foglal, de az iPad-en ez nem jelenik meg (lehet ez beallitas kerdese), amikor vettem tavaly, szoptam egy kicsit az iCloud meg a hulyeseggel, de ezek szerint be lehet allitani. Amugy mindenre eleg. ugyanugy netezes + nehany app megy rajta, meg jatek. Amolyan Home systemkent van hasznalva.
Köszi. Akkor ez nekem is tökéletes lesz.
Realista24 írta: Jott az email emagtol, hozzak a rendelesem. A megrendelt tetelt nem tudjak hozni, de a szallitasi koltseget hamarosan elhelyezik az automataban es 690 Ft-ot fizethetek erte.
Pont onnan akarok rendelni én is. Remélem nem gyakori eset ez az emagnál. :kalapos:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 22., kedd 19:25

mateszpr írta: Sziasztok! Ipaddel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Vásárolnék egy tavalyi sima Ipadet. Tudnátok abban segíteni, hogy a 64 GB verzió mire elég? Semmi extrára nem használnám. Netezés meg egy két alap program.(PDF olvasó, Word stb...) Sima általános használat. Sok helyet elfoglal a 64 GB-ból a rendszer? Illetve van még egy Macbook air laptopom és értelemszerűen Icloud fiókom 50 gb tárhellyel. Na a tárhelyen van pár nagyobb méretű videó nyaralásokról. Viszont hiába van az 50 gb Icloud felhő tárhelyen a macbookból ugyanúgy elveszi a tárhelyet. Pedig áthúztam a felhőbe és töröltem is a gépről. Ez a jelenség Ipadnél is fent áll? Köszönöm előre is a segítséget. :)
Ugyanilyen iPad van itthon, a 64 gigabol 8 a rendszer. Az iCloud azt irja 35 gigat foglal, de az iPad-en ez nem jelenik meg (lehet ez beallitas kerdese), amikor vettem tavaly, szoptam egy kicsit az iCloud meg a hulyeseggel, de ezek szerint be lehet allitani. Amugy mindenre eleg. ugyanugy netezes + nehany app megy rajta, meg jatek. Amolyan Home systemkent van hasznalva.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 19:16

Megint vettel negy raklap ondotartalyt, szivoszalat es ovszert, es kombinalni akarod oket......
Emagot.ne hibaztasd ettol meg :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 19:13

Jott az email emagtol, hozzak a rendelesem. A megrendelt tetelt nem tudjak hozni, de a szallitasi koltseget hamarosan elhelyezik az automataban es 690 Ft-ot fizethetek erte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mateszpr

HozzászólásSzerző: mateszpr » 2022. november 22., kedd 18:50

Sziasztok! Ipaddel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Vásárolnék egy tavalyi sima Ipadet. Tudnátok abban segíteni, hogy a 64 GB verzió mire elég? Semmi extrára nem használnám. Netezés meg egy két alap program.(PDF olvasó, Word stb...) Sima általános használat. Sok helyet elfoglal a 64 GB-ból a rendszer? Illetve van még egy Macbook air laptopom és értelemszerűen Icloud fiókom 50 gb tárhellyel. Na a tárhelyen van pár nagyobb méretű videó nyaralásokról. Viszont hiába van az 50 gb Icloud felhő tárhelyen a macbookból ugyanúgy elveszi a tárhelyet. Pedig áthúztam a felhőbe és töröltem is a gépről. Ez a jelenség Ipadnél is fent áll? Köszönöm előre is a segítséget. :)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. november 22., kedd 7:46

Yazid írta:Gázkazán termosztátja? Vezetékes?
Gázkazáné, igen és vezetékes is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. november 22., kedd 7:40

M1Ö írta: Az mitől van, hogy a termosztát folyamatosan kikapcsol? Most lett átköltöztetve a nappaliba a konyhából. Rendesen bekötve, zsír új elem. De mégis pár óránként kikapcsol. Eddig pedig semmi gond nem volt vele. Valakinek esetleg tipp, hogy mi baja lehet?
Gázkazán termosztátja? Vezetékes?

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. november 22., kedd 7:38

zsuninnyo írta:
p.csabi1 írta:

Köszönöm a tippet arról tudtam én is.Reggel 7 után már elfogyott amikor néztem. :mrgreen: :lol:
A többi helyet is végig néztem de semmi.
Most viszont learaztak: https://www.emag.hu/microsoft-xbox-seri ... D647D2MBM/
Tegnap már megrendeltem.Mostmár az Alzán is akciós!Én ott rendeltem meg mert volt egy 3000 forintos kuponom is. :mrgreen:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. november 22., kedd 7:30

Az mitől van, hogy a termosztát folyamatosan kikapcsol? Most lett átköltöztetve a nappaliba a konyhából. Rendesen bekötve, zsír új elem. De mégis pár óránként kikapcsol. Eddig pedig semmi gond nem volt vele. Valakinek esetleg tipp, hogy mi baja lehet?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 21., hétfő 13:52

p.csabi1 írta:
p.csabi1 írta:

Kapják be.Xbox Series kontrollert persze nem áraztak le. :ozil:
Köszönöm a tippet arról tudtam én is.Reggel 7 után már elfogyott amikor néztem. :mrgreen: :lol:
A többi helyet is végig néztem de semmi.
Most viszont learaztak: https://www.emag.hu/microsoft-xbox-seri ... D647D2MBM/

Vissza: