OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 19:18

hehetheoriginal írta:
Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Kivalo megoldas.

Adj nekem is :kalapos:
Mit tartasz a folyosón amit féltesz a futártól, aranyat? :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 19:17

Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Kivalo megoldas.

Adj nekem is :kalapos:
Lehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul. :lol: :lol: :lol:
az ziro volt, kellett a sajt otthonra, elfogyott
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 19:13

Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 22., kedd 19:13

hehetheoriginal írta:
Dupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?

Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket. :)
1st world problems :kalapos:
Zar az ajton?
Etelrendeles?
Futarral?
Mit kepzelsz te magadrol :mrgreen:
Lehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul. :lol: :lol: :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 19:11

Dupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?

Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket. :)
1st world problems :kalapos:
Zar az ajton?
Etelrendeles?
Futarral?
Mit kepzelsz te magadrol :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 19:03

Tadam.hu, mondjuk ez csak Budapest és Pest megyében elérhető

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. november 22., kedd 18:55

Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 16:03

Gondolom fugg attol hogy mekkora adatcsomagokat kuld a szolgaltato. Tehat peldaul ha 10 masodpercnyi kep es hangot kuld egyszerre akkor azzal savszelesseget takarit meg, viszont nagyobb kesleltetese lesz mintha mondjuk 5 masodperces blokkokat hasznalna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 15:55

cart írta:
Realista24 írta: Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
DIGI kábeles műsor esetén.
Katarbol a kozvetites muholdon keresztul eljut a szolgaltato kozpontjaba, ahol at kell konvertalni az adatot olyan formatumba, hogy kabeles halozaton tovabb tudjak adni az elofizetoknek.
Ez egyreszt a jelek terjedesenek fizikai korlatai miatt, masreszt a konvertalas ideje miatt eleg sok idobe telik.
Ezen kivul a szolgaltato valoszinuleg egyeb optimalizaciot is vegrehajt, hogy savszelesseget takaritson (tomorítes es hasonlok) meg a halozaton ami szinten kesleltetest hoz be a felhasznalo oldalan.
Köszi. Meg jo hogy nincs ertesites eredmenyek es hasonlo szarsagokon.
De amit meg eszrevettem, hogy masik magyar szolgatatohoz kepest 5 mp hatranyban vagyok.
Akkor ez mar cegspecifikus utomunka a bejovo adatokkal, es ebbol adodik gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. november 22., kedd 15:50

Otthon vagyok a kocka témában, sd adásokat letiltottam, ahol elérhető csak Hd adás jön.
Digi amúgy, ebben az utcában csak az van. A netük miatt szeretem is, és tv vel sincs gond, csak ez az egy csatorna olyan bánat, hogy visítok :lol:

valójában nem nézhetetlen, csak néha elveszti az élességét a kép és felbasz
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 15:48

Realista24 írta: Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
Katarbol a kozvetites muholdon keresztul eljut a szolgaltato kozpontjaba, ahol at kell konvertalni az adatot olyan formatumba, hogy kabeles halozaton tovabb tudjak adni az elofizetoknek.
Ez egyreszt a jelek terjedesenek fizikai korlatai miatt, masreszt a konvertalas ideje miatt eleg sok idobe telik.
Ezen kivul a szolgaltato valoszinuleg egyeb optimalizaciot is vegrehajt, hogy savszelesseget takaritson (tomorítes es hasonlok) meg a halozaton ami szinten kesleltetest hoz be a felhasznalo oldalan.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. november 22., kedd 15:14

Mester77 írta: Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
Nagyon amatőr tipp, de nem lehet, hogy véletlenül nem a HD adást nézed?

Nekem a sima csatorna a 4esen van, a HD meg a 120ason…

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 15:12

Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 15:08

Mester77 írta: Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
Nem lehet hogy vhogy a netes streamet nezed es nem a tv adast?
Nem vagom amugy
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 22., kedd 14:57

Próbáltál már qva anyázni vele? :mrgreen: :mrgreen:

Amúgy melyik szolgáltató? Nekünk telekomnál (sat tv) semmi gond. (igaz a vb-t bojkottálom, hétvégén f1 jó volt)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. november 22., kedd 14:09

Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 13:39

A kurvaanyazas mint jelenseg, es ennek hatasai, pro es kontrai.
Lavju madridom :mrgreen:

De kit erdekel, amikor Messiek nem nyertek :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 13:25

Santi írta:
negan írta:Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek...
Akarod mondani a DOWNvote-okkal? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Valakinek vicces, valaki túl fejlett érzelmi szinten van ahhoz, hogy nevessen. Megyek is inkább zenét hallgatni, kedvem támadt egy kis Syndrome of a Down-hoz :coffee:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. november 22., kedd 13:20

negan írta:Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek...
Akarod mondani a DOWNvote-okkal? :mrgreen:

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 12:44

Sierra írta:
negan írta: Szerintem egy abszolút kultúrált vita zajlik éppen, ugyan nem feltétlen értünk egyet, de mindenki normálisan elmondja a véleményét, nem tudom kit láttál full parasztnak, bár van egy tippem, de nyilván nem az a paraszt, aki leparasztoz másokat, hanem aki véleményt nyilvánít.
Részemről kurvára semleges a téma, nem nagyon érdekel, de az alább látható kommentjeidet olvasva biztos van aki parasztnak gondol, mert más nyomora szerinted vicces.
Egyáltalán nem vicces más nyomora, sehol nem írtam ilyet. Az, hogy hajlamos néhány ember (köztük én is) nevetni a fekete humoron, nem jelenti, hogy más nyomora vicces lenne, nem is értem ezt a következtetést, annyit írtam csupán, hogy nekem vicces, sőt, jó érzéssel tölt el, ha valaki, akivel valami szörnyűség történt, képes poénkodni rajta, ahelyett, hogy síránkozna. No meg persze ha meglátok egy képet egy kissrácról, aki történetesen down-szindrómában szenved, persze, hogy megsajnálom, és belegondolok abba, milyen lehet a szüleinek, illetve az ő élete is mennyi megpróbáltatással lehet tele, nagyon nehéz lehet így élni. Na de ha beöltözik tini nindzsának, és valaki odaírja, hogy DOWNatello, hát bazdmeg akkor is röhögni fogok. Nem a nyomorán nevetek, ne magyarázd szándékosan félre, mert egyszerűen nem igaz.
Ettől függetlenül nyugodtan lehet parasztnak gondolni, nincs vele gond, nekem is vannak emberek, akiket annak tartok, így megy ez.

Vissza: