Sztem Interfood is megér egy próbát. Én már évek óta tőlük rendelek, több címre is hoztak már, de 7 előtt sosem hozták, 7-8 között a jellemző mindig.Dupla D írta: Kulcsot nem adok neki. Most lett zár az ajtón.![]()
Tadam.hu-t köszönöm. Megnézem. Ha van még másik oldal is, jöhet az is.
OFF
Re: OFF
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kulcsot nem adok neki. Most lett zár az ajtón.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Mit tartasz a folyosón amit féltesz a futártól, aranyat?hehetheoriginal írta:Kivalo megoldas.Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Adj nekem is![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kivalo megoldas.Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Adj nekem is
az ziro volt, kellett a sajt otthonra, elfogyottLehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul.![]()
![]()
thereisonly1ronaldo
Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Lehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul.hehetheoriginal írta:1st world problemsDupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.![]()
![]()
Zar az ajton?
Etelrendeles?
Futarral?
Mit kepzelsz te magadrol![]()
- hehetheoriginal
1st world problemsDupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.![]()
Zar az ajton?
Etelrendeles?
Futarral?
Mit kepzelsz te magadrol
thereisonly1ronaldo
Tadam.hu, mondjuk ez csak Budapest és Pest megyében elérhető
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Gondolom fugg attol hogy mekkora adatcsomagokat kuld a szolgaltato. Tehat peldaul ha 10 masodpercnyi kep es hangot kuld egyszerre akkor azzal savszelesseget takarit meg, viszont nagyobb kesleltetese lesz mintha mondjuk 5 masodperces blokkokat hasznalna.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszi. Meg jo hogy nincs ertesites eredmenyek es hasonlo szarsagokon.cart írta:Katarbol a kozvetites muholdon keresztul eljut a szolgaltato kozpontjaba, ahol at kell konvertalni az adatot olyan formatumba, hogy kabeles halozaton tovabb tudjak adni az elofizetoknek.Realista24 írta: Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
DIGI kábeles műsor esetén.
Ez egyreszt a jelek terjedesenek fizikai korlatai miatt, masreszt a konvertalas ideje miatt eleg sok idobe telik.
Ezen kivul a szolgaltato valoszinuleg egyeb optimalizaciot is vegrehajt, hogy savszelesseget takaritson (tomorítes es hasonlok) meg a halozaton ami szinten kesleltetest hoz be a felhasznalo oldalan.
De amit meg eszrevettem, hogy masik magyar szolgatatohoz kepest 5 mp hatranyban vagyok.
Akkor ez mar cegspecifikus utomunka a bejovo adatokkal, es ebbol adodik gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Otthon vagyok a kocka témában, sd adásokat letiltottam, ahol elérhető csak Hd adás jön.
Digi amúgy, ebben az utcában csak az van. A netük miatt szeretem is, és tv vel sincs gond, csak ez az egy csatorna olyan bánat, hogy visítok
valójában nem nézhetetlen, csak néha elveszti az élességét a kép és felbasz
Digi amúgy, ebben az utcában csak az van. A netük miatt szeretem is, és tv vel sincs gond, csak ez az egy csatorna olyan bánat, hogy visítok
valójában nem nézhetetlen, csak néha elveszti az élességét a kép és felbasz
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Katarbol a kozvetites muholdon keresztul eljut a szolgaltato kozpontjaba, ahol at kell konvertalni az adatot olyan formatumba, hogy kabeles halozaton tovabb tudjak adni az elofizetoknek.Realista24 írta: Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
Ez egyreszt a jelek terjedesenek fizikai korlatai miatt, masreszt a konvertalas ideje miatt eleg sok idobe telik.
Ezen kivul a szolgaltato valoszinuleg egyeb optimalizaciot is vegrehajt, hogy savszelesseget takaritson (tomorítes es hasonlok) meg a halozaton ami szinten kesleltetest hoz be a felhasznalo oldalan.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nagyon amatőr tipp, de nem lehet, hogy véletlenül nem a HD adást nézed?Mester77 írta: Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
Nekem a sima csatorna a 4esen van, a HD meg a 120ason…
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem lehet hogy vhogy a netes streamet nezed es nem a tv adast?Mester77 írta: Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
Nem vagom amugy
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Próbáltál már qva anyázni vele?
Amúgy melyik szolgáltató? Nekünk telekomnál (sat tv) semmi gond. (igaz a vb-t bojkottálom, hétvégén f1 jó volt)
Amúgy melyik szolgáltató? Nekünk telekomnál (sat tv) semmi gond. (igaz a vb-t bojkottálom, hétvégén f1 jó volt)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mester77
Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kurvaanyazas mint jelenseg, es ennek hatasai, pro es kontrai.
Lavju madridom
De kit erdekel, amikor Messiek nem nyertek
Lavju madridom
De kit erdekel, amikor Messiek nem nyertek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
negan
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Santi írta:Akarod mondani a DOWNvote-okkal?negan írta:Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek...![]()
Valakinek vicces, valaki túl fejlett érzelmi szinten van ahhoz, hogy nevessen. Megyek is inkább zenét hallgatni, kedvem támadt egy kis Syndrome of a Down-hoz