Még egy százas egy holland ligában jeleskedő játékosért?Realista24 írta: Erik ten Hag has made Cody Gakpo his winter transfer priority. [@footmercato]

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 25., péntek 15:17
Még egy százas egy holland ligában jeleskedő játékosért?Realista24 írta: Erik ten Hag has made Cody Gakpo his winter transfer priority. [@footmercato]
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 25., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 25., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. november 24., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 24., csütörtök 19:52
K*rva anyjukat.Realista24 írta: Szaúd Arábia sportminiszterenek a célja, hogy hozzájuk köthető legyen a Pool és a ManU is a Newcastle után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 24., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 24., csütörtök 13:27
En sem igazan tudtam hova tenni ezt. Napok ota irjak az almasokat, eloszor nem is tartottam erdemesnek bemasolni ide, de gondoltam most mar miert ne?!Halfkey írta:Ezt én nemtudom értelmezni, szerintem fake lehet. Az Apple egy részvénytársaság. Ha megvesz egy teljesen másik céget (nem versenytárs, nem piacbővítés, teljesen más biznisz), csak azt azért teszi/teheti, mert több pénzt tud belőle csinálni, mintha a saját maga folyamataiba fektetne. Nemtudom elképzelni hogy ez igaz lenne a Unitedra, tipikusan ezek a klubok nem csinálnak pénzt, és értéknövekedés sem igazán kézzelfogható - elég ránézni a United és Juventus részvényekre. Gyakorlatilag 2014-ben ha nem egy azóta csődbe ment valamibe fektettél, az mind jobb döntés volt mint az akkor piacra lépő Unitedbe. Egy átlagos piaci portfólió azóta megduplázódott, a United meg stagnál.JUST IN: Apple are interested in buying #mufc in a stunning £5.8billion. [@CrossyDailyStar]
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 24., csütörtök 12:08
Ezt én nemtudom értelmezni, szerintem fake lehet. Az Apple egy részvénytársaság. Ha megvesz egy teljesen másik céget (nem versenytárs, nem piacbővítés, teljesen más biznisz), csak azt azért teszi/teheti, mert több pénzt tud belőle csinálni, mintha a saját maga folyamataiba fektetne. Nemtudom elképzelni hogy ez igaz lenne a Unitedra, tipikusan ezek a klubok nem csinálnak pénzt, és értéknövekedés sem igazán kézzelfogható - elég ránézni a United és Juventus részvényekre. Gyakorlatilag 2014-ben ha nem egy azóta csődbe ment valamibe fektettél, az mind jobb döntés volt mint az akkor piacra lépő Unitedbe. Egy átlagos piaci portfólió azóta megduplázódott, a United meg stagnál.JUST IN: Apple are interested in buying #mufc in a stunning £5.8billion. [@CrossyDailyStar]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 24., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. november 23., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 23., szerda 10:25
MU drukkerek megköszönhetik CR-nek ha befejezték az interju utáni fröcsögést.Realista24 írta: Na, elado a ManU.
Ezt hivjak ugy hogy sakkmatt![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 23., szerda 6:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 23., szerda 6:14
Mi is gondolkodtunk ilyenen, annyira gyuloltuk anno a céget, hogy aki megnyeri a lottot, az megveszi a ceget es bezarja az irodat, mindenkit kibaszSorrentino írta:CR most már meg is veheti.Realista24 írta: Na, elado a ManU.
Aztán megköszönheti Ten Hagnak a munkáját.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. november 22., kedd 23:47
Melyik arab sejk lesz a befutó? Bahrainnek még nincs foci csapata.Realista24 írta: Na, elado a ManU.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. november 22., kedd 21:36
CR most már meg is veheti.Realista24 írta: Na, elado a ManU.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 22., kedd 15:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 15:06
Az ev hire nalamRealista24 írta: Pep Guardiola has agreed a new deal with Manchester City until 2025, per @David_Ornstein
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 20., vasárnap 14:56
Napolinal nem jos, de szerinte a Romanak kene bajnoknak lennie, ugyhogy Mourinho egy kokler a szemedben, mert nem ott allnak a bajnoksagban ahova a nagy szagerto beharangozta oket. Ertemalexoxladjackoxi írta:Nem jós gondolom.ikelemen5 írta:![]()
![]()
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem