Mit tartasz a folyosón amit féltesz a futártól, aranyat?hehetheoriginal írta:Kivalo megoldas.Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Adj nekem is![]()

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 19:18
Mit tartasz a folyosón amit féltesz a futártól, aranyat?hehetheoriginal írta:Kivalo megoldas.Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
Adj nekem is![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 19:17
Kivalo megoldas.Halfkey írta: Ha ugyanonnan szoktál rendelni, adj neki kulcsot.
az ziro volt, kellett a sajt otthonra, elfogyottLehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 22., kedd 19:13
Lehet o az a csavo, aki rendelt 800 forintos kiszallitasi koltsegert a burgertol sajtburgert hus, zsemle, kecsap es uborka nelkul.hehetheoriginal írta:1st world problemsDupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.![]()
![]()
Zar az ajton?
Etelrendeles?
Futarral?
Mit kepzelsz te magadrol![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 19:11
1st world problemsDupla D írta: Tudtok olyan ebédrendelős oldalt, amin be lehet állítani egy körülbelüli időpontot, hogy mikor hozzák ki az aznapi rendelést?
Azért kellene ilyen, mert kulcsos zár került a társasházi folyosónkra, és nem tud bejönni a futár hajnalban anélkül, hogy ne keltsen fel minket.![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 19:03
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. november 22., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 16:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 15:55
Köszi. Meg jo hogy nincs ertesites eredmenyek es hasonlo szarsagokon.cart írta:Katarbol a kozvetites muholdon keresztul eljut a szolgaltato kozpontjaba, ahol at kell konvertalni az adatot olyan formatumba, hogy kabeles halozaton tovabb tudjak adni az elofizetoknek.Realista24 írta: Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
DIGI kábeles műsor esetén.
Ez egyreszt a jelek terjedesenek fizikai korlatai miatt, masreszt a konvertalas ideje miatt eleg sok idobe telik.
Ezen kivul a szolgaltato valoszinuleg egyeb optimalizaciot is vegrehajt, hogy savszelesseget takaritson (tomorítes es hasonlok) meg a halozaton ami szinten kesleltetest hoz be a felhasznalo oldalan.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. november 22., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 22., kedd 15:48
Katarbol a kozvetites muholdon keresztul eljut a szolgaltato kozpontjaba, ahol at kell konvertalni az adatot olyan formatumba, hogy kabeles halozaton tovabb tudjak adni az elofizetoknek.Realista24 írta: Én azt nem értem hogy az miért van, hogy a tv műsor 10mp késésben van a valósághoz képest.
DIGI kábeles műsor esetén.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. november 22., kedd 15:14
Nagyon amatőr tipp, de nem lehet, hogy véletlenül nem a HD adást nézed?Mester77 írta: Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 15:08
Nem lehet hogy vhogy a netes streamet nezed es nem a tv adast?Mester77 írta: Elnézést, hogy témát váltok, de van egy kis problémám. Abszolút csúcskategóriás tv van a nappalimban, ennek ellenére az M4 adásai extra csöves mód jönnek, hd ide vagy oda. értem én, hogy jelenleg nincs 4 meg 8K-s adás, de azért a lófasznak is van vége, amikor tiszta pixel néha a játékosok mozgása.. és a kérdésem, hogy az M4nél csak én tapasztalom ezt?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 22., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. november 22., kedd 14:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 13:25
Santi írta:Akarod mondani a DOWNvote-okkal?negan írta:Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek...![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. november 22., kedd 13:20
Akarod mondani a DOWNvote-okkal?negan írta:Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek...
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 12:44
Egyáltalán nem vicces más nyomora, sehol nem írtam ilyet. Az, hogy hajlamos néhány ember (köztük én is) nevetni a fekete humoron, nem jelenti, hogy más nyomora vicces lenne, nem is értem ezt a következtetést, annyit írtam csupán, hogy nekem vicces, sőt, jó érzéssel tölt el, ha valaki, akivel valami szörnyűség történt, képes poénkodni rajta, ahelyett, hogy síránkozna. No meg persze ha meglátok egy képet egy kissrácról, aki történetesen down-szindrómában szenved, persze, hogy megsajnálom, és belegondolok abba, milyen lehet a szüleinek, illetve az ő élete is mennyi megpróbáltatással lehet tele, nagyon nehéz lehet így élni. Na de ha beöltözik tini nindzsának, és valaki odaírja, hogy DOWNatello, hát bazdmeg akkor is röhögni fogok. Nem a nyomorán nevetek, ne magyarázd szándékosan félre, mert egyszerűen nem igaz.Sierra írta:Részemről kurvára semleges a téma, nem nagyon érdekel, de az alább látható kommentjeidet olvasva biztos van aki parasztnak gondol, mert más nyomora szerinted vicces.negan írta: Szerintem egy abszolút kultúrált vita zajlik éppen, ugyan nem feltétlen értünk egyet, de mindenki normálisan elmondja a véleményét, nem tudom kit láttál full parasztnak, bár van egy tippem, de nyilván nem az a paraszt, aki leparasztoz másokat, hanem aki véleményt nyilvánít.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem