VB - 2022
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
végre egy jó ítélet. véres szájjal mutatják hogy kezezés, hát bazdki alapvonalnál rápattant a labda.....la ligában ez tizi.
M4 youtube oldalan is vannak golosszefoglalok.lordgabi írta:https://www.yoursoccerdose.comMorataMartin írta: Valahol az interneten meg lehet nézni a világbajnokság mérkőzéseinek a góljait? Tudom, hogy van valami izé ezzel kapcsolatban, pl ezért nincs videós összefoglaló a neten.
Szívesen!![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyitómeccset nem láttam szerencsére, de azt leszámítva eddig a stadionokon belül jobb a vb mint amire számítottam. Főleg az argentin vereség óta.

Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
https://www.yoursoccerdose.comMorataMartin írta: Valahol az interneten meg lehet nézni a világbajnokság mérkőzéseinek a góljait? Tudom, hogy van valami izé ezzel kapcsolatban, pl ezért nincs videós összefoglaló a neten.
Szívesen!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jó kis meccs ez a dán-tunéz, az iram is nagyon jó, Laidouni is, pedig nem volt semmi elvárásom ettől a meccstől.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

Hát ez férfimunka volt Szaúd-Arábiától!
Le a kalappal!
A végén azért megijedtem mikor szegény srácot a kapus kivégezte.
Le a kalappal!
A végén azért megijedtem mikor szegény srácot a kapus kivégezte.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Mester77
1. Oké, túltárgyaltuknmate írta: Nem, ebben nem értünk egyet, bár a szabályokat rosszul tudtam - gólhelyzet esetén továbbra sem teljesen értek vele egyet. De szabály az szabály, ezt elfogadom, igazatok van, le kellett volna így fújni.
Bognár Gyuri isMester77 írta:Én toltam Nb1ben is![]()
![]()

2. Szégyellve is vallottam be

Más. Itt eddig nem nagyon akart senkise beszaladgálni a pályára

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Ez már ennél a pontnál megbukott.'shutterisland írta: ha sikerul tovabbjutni a masodik helyen

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
argentinok is evvel jarnanak jol, mert papirforma szerint a franciakat kapnak, ha sikerul tovabbjutni a masodik helyen, de ha a gallok is elluzerkednek...Szerintem a Franciák is kiszopnak.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem, ebben nem értünk egyet, bár a szabályokat rosszul tudtam - gólhelyzet esetén továbbra sem teljesen értek vele egyet. De szabály az szabály, ezt elfogadom, igazatok van, le kellett volna így fújni.
Bognár Gyuri isMester77 írta:Én toltam Nb1ben is

Most néztem meg a szaúdi meccs eredményét, nem tagadom, felvidították a napomat.
- Mester77
Ne haragudj, de nem. És légyszíves ne sarkítsd ki a mondanivalómat.nmate írta:Ez benne van a játékban, (igaz) profi szinten vagyunk,(igaz) hagyjuk már ezt. Akkor ha meg akarom akadályozni a gólt, odamegyek fejbe térdelem a védőmet és majd mehet a játék, hogy visszaadom a labdát, vagy mi?Mester77 írta:
De, kurvára. Lehetséges fej/ agysérülés, vagy akár életveszély. Anno Eriksen is csak összeesett. Nem volt kontakt se, nemhogy szabálytalanság, azonnal le is fújták és ez is közrejátszott benne, hogy meg tudták menteni az életet akkor.
Ha most ezt messi beveri az mennyire lett vna fair? Hogy az egyik védő világát nem tudva fekszik közben a földön ?( ordító tévedés)
Real Madrid ellen lett volna, faképpel nézitek tovább. ( tévedés)
Én toltam Nb1ben is, ott is, ha volt ilyen szitu, szartam rá, hogy csapattárs vagy ellen, ha a spori nem stoppolta a meccset én akkor is megálltam, ezekkel nem lehet szórakozni. Értem, amit mondasz, de nem fogadom el.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Innen aztán hajrá Polska

Hát be lettek árazva rendesen.
Bár azért az erős, hogy mindezt Szaúd-Arábia tette meg.

- Sorrentino
Uhhh, ez a vereség szép kis meme alapanyag lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!There is nothing new...arabs f&ck goats.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!There is nothing new...arabs f&ck goats.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ha a spori esetleg szarul is helyezkedett, szerintem a partjelzőnek mindent látnia kellet, ott történt az eset a 16-os szélén tőle 10-15 méterre, Ő meg tud jelezni a játékvezetőnek.Ilyen már van? Még nem hallottam róla. Ez esetben én vagyok a helikopter, bár kérdés spori mennyit látott ebből.
https://dubz.co/v/6p9rsc
Hát a srác úgy repül, mintha kihúzták volna alóla a talajt. Az meg, hogy megvárja míg messi elbassza a ziccert és csak utána hajlandó a játékosra ránézni, aki nem mozdul az nonszensz.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ilyen nagy arányú győzelmet nem vártam, de egy sima 2-0, 3-0 körüli eredményt igen.dzsi91 írta:
Szerintem a Franciák is kiszopnak. Mondjuk ez az argentín égés akkor is nagyobb lesz. Én ilyen 7-0át vártam mindenféle jinx nélkül.
hát ehhez képest....egyenlítő gól teljesen visszavetette őket, kb mint az elmúlt két év barcája, ha gólt kapnak, megzuhannak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ilyen már van? Még nem hallottam róla. Ez esetben én vagyok a helikopter, bár kérdés spori mennyit látott ebből.CS0ki írta: De ki van adva a bírónak, hogy lehetséges fejserulesnel azonnal meg kell állítani a játékot.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem a Franciák is kiszopnak. Mondjuk ez az argentín égés akkor is nagyobb lesz. Én ilyen 7-0át vártam mindenféle jinx nélkül.csababarca írta: Nem tudom lesz-e ennél nagyobb meglepetés a csoportkör alatt:D
Iszonyat blama, most tök mindegy, hogy ki hova rakta az argentín csapatot, erre nem sokan gondoltak, hogy a szaudiak bárkit is megvernek.
Nagyon javulás kellene az argentínoktól, hogy a Mexikó-Lengyel kettős ellen hozzanak 6 pontot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams