Lavju madridom

De kit erdekel, amikor Messiek nem nyertek

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 13:25
Santi írta:Akarod mondani a DOWNvote-okkal?negan írta:Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek...![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. november 22., kedd 13:20
Akarod mondani a DOWNvote-okkal?negan írta:Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek...
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 12:44
Egyáltalán nem vicces más nyomora, sehol nem írtam ilyet. Az, hogy hajlamos néhány ember (köztük én is) nevetni a fekete humoron, nem jelenti, hogy más nyomora vicces lenne, nem is értem ezt a következtetést, annyit írtam csupán, hogy nekem vicces, sőt, jó érzéssel tölt el, ha valaki, akivel valami szörnyűség történt, képes poénkodni rajta, ahelyett, hogy síránkozna. No meg persze ha meglátok egy képet egy kissrácról, aki történetesen down-szindrómában szenved, persze, hogy megsajnálom, és belegondolok abba, milyen lehet a szüleinek, illetve az ő élete is mennyi megpróbáltatással lehet tele, nagyon nehéz lehet így élni. Na de ha beöltözik tini nindzsának, és valaki odaírja, hogy DOWNatello, hát bazdmeg akkor is röhögni fogok. Nem a nyomorán nevetek, ne magyarázd szándékosan félre, mert egyszerűen nem igaz.Sierra írta:Részemről kurvára semleges a téma, nem nagyon érdekel, de az alább látható kommentjeidet olvasva biztos van aki parasztnak gondol, mert más nyomora szerinted vicces.negan írta: Szerintem egy abszolút kultúrált vita zajlik éppen, ugyan nem feltétlen értünk egyet, de mindenki normálisan elmondja a véleményét, nem tudom kit láttál full parasztnak, bár van egy tippem, de nyilván nem az a paraszt, aki leparasztoz másokat, hanem aki véleményt nyilvánít.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 22., kedd 12:34
Részemről kurvára semleges a téma, nem nagyon érdekel, de az alább látható kommentjeidet olvasva biztos van aki parasztnak gondol, mert más nyomora szerinted vicces.negan írta: Szerintem egy abszolút kultúrált vita zajlik éppen, ugyan nem feltétlen értünk egyet, de mindenki normálisan elmondja a véleményét, nem tudom kit láttál full parasztnak, bár van egy tippem, de nyilván nem az a paraszt, aki leparasztoz másokat, hanem aki véleményt nyilvánít.
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 12:29
Szerintem egy abszolút kultúrált vita zajlik éppen, ugyan nem feltétlen értünk egyet, de mindenki normálisan elmondja a véleményét, nem tudom kit láttál full parasztnak, bár van egy tippem, de nyilván nem az a paraszt, aki leparasztoz másokat, hanem aki véleményt nyilvánít.Sierra írta:Egyrészt, másrészt az a fura, hogy egy ilyen ember ugrik rá, aki előtte meg full parasztba nyomta a figurát.ikelemen5 írta: Ez az anyázás témát soha nem értettem.
Rengszer szidták édesanyámat, szórakozóhelyeken, legtöbbször futballmérkőzésen, és soha, de soha nem hatott meg. Soha nem értettem, hogy erre miért ugrik megannyi ember egyből.![]()
Minden más lepereg, de a kurva anyázás nem? érdekes.
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 12:27
"A rohadt büdös kurva anyádat azt!" - ez nálam nem oké.ikelemen5 írta: Ez az anyázás témát soha nem értettem.
Rengszer szidták édesanyámat, szórakozóhelyeken, legtöbbször futballmérkőzésen, és soha, de soha nem hatott meg. Soha nem értettem, hogy erre miért ugrik megannyi ember egyből.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 22., kedd 12:25
Egyrészt, másrészt az a fura, hogy egy ilyen ember ugrik rá, aki előtte meg full parasztba nyomta a figurát.ikelemen5 írta: Ez az anyázás témát soha nem értettem.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. november 22., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 11:56
Helyesen megfogalmaztad, szerinted nem, de van más, garantálom neked, hogy ezer, tízezer, százezer ember, akinek pedig igen, cserébe ami neked vicces, az meg neki nem, nincs ebben semmi különös, megegyeztünk benne, szubjektívHalfkey írta:Erről beszélek, szerintem meg az nem. De maximálisan igazad van, ez szubjektív, mindenki nevessen nyugodtan amin akar.A hangsúly nem azon volt, hogy nevetek-e a skót vicceken, én személy szerint nem, mert szerintem nem vicces,
Viszont ezekben a témákban az alábbi a kedvencem.
Mindig onnan indulnak egyes emberek hogy jajjjj akinek nem tetszik az snowflake, és aztán az a vége hogy ők sértődnek meg a reakciókra. Döntsük már el hogy vastag a bőr vagy snowflake. Legközelebb majd azt írom akkor, hogy a kurva anyád, az nem személyeskedés hanem vicces beszólás.Ez a fölényeskedés meg nem szükséges az anyázós poénra, nem kell személyeskedésbe belemenni, finoman utalgatva arra, hogy egy unintelligens tahó vagyok, aki a saját anyja kurvázásán és nők verésén nevet, mert nem erről van szó.
Mindenesetre mára offoltam magam, nehéz navigálni a között hogy mi fér bele neked és mi nem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 22., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 11:45
Erről beszélek, szerintem meg az nem. De maximálisan igazad van, ez szubjektív, mindenki nevessen nyugodtan amin akar.A hangsúly nem azon volt, hogy nevetek-e a skót vicceken, én személy szerint nem, mert szerintem nem vicces,
Mindig onnan indulnak egyes emberek hogy jajjjj akinek nem tetszik az snowflake, és aztán az a vége hogy ők sértődnek meg a reakciókra. Döntsük már el hogy vastag a bőr vagy snowflake. Legközelebb majd azt írom akkor, hogy a kurva anyád, az nem személyeskedés hanem vicces beszólás.Ez a fölényeskedés meg nem szükséges az anyázós poénra, nem kell személyeskedésbe belemenni, finoman utalgatva arra, hogy egy unintelligens tahó vagyok, aki a saját anyja kurvázásán és nők verésén nevet, mert nem erről van szó.
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 11:35
A hangsúly nem azon volt, hogy nevetek-e a skót vicceken, én személy szerint nem, mert szerintem nem vicces, de van, aki igen, mert neki vicces, és az, hogy mi a vicces, jó kérdés, mindenkinek más, hiszen te magad írtad fentebb, hogy "abban marhára nem látom mi lehet vicces"... Teljesen szubjektív, mint pl. szegény tolószékes évfolyamtársamnak az, hogy neki féláron adják a hosszúnadrágot, mert csak térdtől felfelé kell megvennie.Halfkey írta:Mikor nevettél utoljára egy skót viccen? És nem azért mert píszí, hanem azért mert egyszerűen ez idejétmúlt humor, sokkal frappánsabban is lehet ma már poénkodni mint a 90-es évek Móricka lapjaiban. Nem a téma, hanem a módszer amiről beszélek, egy ilyen mondat amit itt felhoztál abban marhára nem látom mi lehet vicces, egy Ricky Gervais féle szösszenet csak hogy a lenti példára ráerősítsek, durva témákban is tud vicces lenni.Semmi torz nincsen benne, pontosan így működik. Skót viccek, cigány viccek, székely viccek, fekete humor. Minden zsidó kapzsi? Nem, mégis viccelünk vele. Minden szőke nő ostoba? Nem, mégis viccelünk vele.
Ezzel meg már reakció szintjén se nagyon nemtudok mit kezdeni, ha nálatok ez a poén szintje, amin sírva nevettek, akkor maximálisan elhiszem hogy neked a verd az asszonyt is humoros.Kurva az anyám? Nem. Szar poén? Szörnyen, de kibaszott vicces, ahogy egymással szemben ülve, baltaarccal anyázunk egymásnak öcsémmel, majd utána sírva nevetünk ezen az ostoba, tahó poénon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 11:23
A golden globe dijatadok tole eleg utosekRealista24 írta: Hallgassatok Ricky Gervaist...nala nincs tabu, ha poenrol van szo, de olyan szinten nincs, hogy beszarsz.
Egy kedves baratom ajanlotta nem is olyan regen. Na ha van valaki, akitol kiakad a mutato, az oviszont zsenialis.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 11:22
Mikor nevettél utoljára egy skót viccen? És nem azért mert píszí, hanem azért mert egyszerűen ez idejétmúlt humor, sokkal frappánsabban is lehet ma már poénkodni mint a 90-es évek Móricka lapjaiban. Nem a téma, hanem a módszer amiről beszélek, egy ilyen mondat amit itt felhoztál abban marhára nem látom mi lehet vicces, egy Ricky Gervais féle szösszenet csak hogy a lenti példára ráerősítsek, durva témákban is tud vicces lenni.Semmi torz nincsen benne, pontosan így működik. Skót viccek, cigány viccek, székely viccek, fekete humor. Minden zsidó kapzsi? Nem, mégis viccelünk vele. Minden szőke nő ostoba? Nem, mégis viccelünk vele.
Ezzel meg már reakció szintjén se nagyon nemtudok mit kezdeni, ha nálatok ez a poén szintje, amin sírva nevettek, akkor maximálisan elhiszem hogy neked a verd az asszonyt is humoros.Kurva az anyám? Nem. Szar poén? Szörnyen, de kibaszott vicces, ahogy egymással szemben ülve, baltaarccal anyázunk egymásnak öcsémmel, majd utána sírva nevetünk ezen az ostoba, tahó poénon.
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 11:16
Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek, pedig “Lucille… she … is … thirsty… she’s a vampire bat!”Tjacks írta:Elkezdhetsz Lucille-l melegíteni, adjál nekiknegan írta:
![]()
![]()
Kurva anyád!![]()
Közben megérkeztek a hópihék ahogy figyelem a like-dislike arányt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 22., kedd 10:57
Elkezdhetsz Lucille-l melegíteni, adjál nekiknegan írta:ateeemadrid írta:
Hasonló kategória Louis CK. Zseni mind2.
Negan meg egy topg.![]()
![]()
![]()
Kurva anyád!![]()
Közben megérkeztek a hópihék ahogy figyelem a like-dislike arányt![]()
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 10:51
ateeemadrid írta:Hasonló kategória Louis CK. Zseni mind2.Realista24 írta: Hallgassatok Ricky Gervaist...nala nincs tabu, ha poenrol van szo, de olyan szinten nincs, hogy beszarsz.
Egy kedves baratom ajanlotta nem is olyan regen. Na ha van valaki, akitol kiakad a mutato, az oviszont zsenialis.
Negan meg egy topg.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. november 22., kedd 10:40
Hasonló kategória Louis CK. Zseni mind2.Realista24 írta: Hallgassatok Ricky Gervaist...nala nincs tabu, ha poenrol van szo, de olyan szinten nincs, hogy beszarsz.
HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 10:11
Sajnálom, nem szeretem a saját anyámat sem, mit vársz egy ilyentől?Faust írta:Es orbanista/trumpista. Szegyelld magad.negan írta:
Igen, downgyűlölő fogyatékosfóbiás fasiszta vagyok![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem