mobilnet smafu?raul 4 ever írta: 15 óra baszki.. Pár hete oszlopcsere volt az utcában, megcsúsztak 1 órát és a nép már majdnem totál kétségbe is esett, mert nem volt wifi...

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 26., szombat 12:07
mobilnet smafu?raul 4 ever írta: 15 óra baszki.. Pár hete oszlopcsere volt az utcában, megcsúsztak 1 órát és a nép már majdnem totál kétségbe is esett, mert nem volt wifi...
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 26., szombat 10:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 26., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 26., szombat 9:31
Valahogy nekem úgy rémlik, hogy Gabi végig azt osztotta meg velünk, amit tapasztalt, magyarként Ukrajnában, a határ másik oldalán. Egy kolléga kérte ki talán Németországból, hogy mit panaszkodik Gabi, ott nincs is semmi, olyan kb mint Naményban. És Gabi végig Zelenszkij ellen volt. Erre írtam annó, hogy ő az, aki nem az ilyen olyan hírekből ítéli meg az ottani helyzetet.Halfkey írta: Én is gondolkodtam a minuszrakáson, de nem emiatt az egy hsz miatt, hanem kontextusban. Az 'itt nincs is háború' lordgabi hszek hangneme után elég érdekes hsz nekem, mostmár akkor mégsem minden rózsás és csak riogatnak? Ráadásul nem értem ki ellen kéne lázadnia a hadseregnek meg a lakosságnak. Nyilván nem viccből nincs áram, támadják az energetikai infrastruktúrát.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 26., szombat 8:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 26., szombat 7:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 25., péntek 21:05
Tegnap 15 órán keresztül nem volt áram az én falumban, ezzel párhuzamosan térerő sem volt, szóval teljesen elvágva a külvilágtól. Térerő kb. 36 órán keresztül egyáltalán nem volt, kivéve a tetőn, igen, ki kellett másznom, hogy egyáltalán tudják valamit, hogy mi lehet az oka, a legmagasabb hőmérséklet +2 fok volt egész nap.raul 4 ever írta: A telex hírfolyamában volt asszem egy olyan kép, ahol látszott, hogy "csak kevesebb" a világosság, mint mindenhol máshol körbe és nem teljes sötétség van.
Pár napja írta Gabink, hogy 16 órát nem volt Kárpátalján delej.. "Kulimász" van mindenhol.. Nem értek a lovakhoz, de gondolom a hálózatot megbénítani az is elég, ha szétkapják a berendezéseket (a gépeket könnyebb eltalálni, mint a vezetékeket), amik a gerincbe rakják a töltést.füst írta: Én a tegnap előtti helyzetet láttam, nyugat-ukrajnában a 750 KV-os gerinc még kb érintetlen, de keleten már régóta nagy a kulimász.*
HozzászólásSzerző: node » 2022. november 25., péntek 15:19
Egyetértek, és a hangsúly valószínűleg itt van: "ha így folytatódnak az orosz támadások". A millió dolláros kérdés az, hogy ha nem így fognak folytatódni az orosz támadások, az mitől lesz. Benne van a pakliban, hogy hirtelen elkezdenek majd az orosz átviteli hálózat elemei is üzemképtelenné válni, az mondjuk cifra lenne.füst írta: Szóval ideig-óráig helyre tudják állítani az ukránok a keletkező károkat, de egy ponton túl a feladat lehetetlenné fog válni, ha így folytatódnak az orosz támadások.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 25., péntek 12:22
Pár napja írta Gabink, hogy 16 órát nem volt Kárpátalján delej.. "Kulimász" van mindenhol.. Nem értek a lovakhoz, de gondolom a hálózatot megbénítani az is elég, ha szétkapják a berendezéseket (a gépeket könnyebb eltalálni, mint a vezetékeket), amik a gerincbe rakják a töltést.füst írta: Én a tegnap előtti helyzetet láttam, nyugat-ukrajnában a 750 KV-os gerinc még kb érintetlen, de keleten már régóta nagy a kulimász.*
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 25., péntek 11:17
https://i.servimg.com/u/f10/19/89/13/22/fivqwg10.jpgnode írta:Ez manipulált fotó, pont a napokban olvastam róla. Mondjuk a "valódi" változat sem volt sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: node » 2022. november 25., péntek 10:35
Ez manipulált fotó, pont a napokban olvastam róla. Mondjuk a "valódi" változat sem volt sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 25., péntek 9:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 25., péntek 8:29
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. november 24., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 24., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 5:36
Plusz 5% az eddigi éves termeléshez.lestat írta: fel is kaptam rá a fejem én is mikor bemondták a hiradóban.
Orbán fixen bebaszik ma
mondjuk en nem ertek hozza. Mennyire használható ez a mennyiség?
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. november 22., kedd 1:25
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 21., hétfő 23:46
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 21., hétfő 22:12
ugy tudom ami a foldben van az az allame nem? kiveve persze ha pont ecelbol veszik a telket hogy kutassanakkiserik írta: Aztán a végen meg bejelentik, hogy a múlt héten vette meg azt a területet az M&M's Company, aztán coki nektek parasztok![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 21., hétfő 20:11
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem