Amugy azt a ket balfaszt aki downvoteot nyomott ra szivesen meglátogatnam egy alu bezbozutovel fogszabalyzasra. Nyomorultak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 26., szombat 7:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 25., péntek 21:05
Tegnap 15 órán keresztül nem volt áram az én falumban, ezzel párhuzamosan térerő sem volt, szóval teljesen elvágva a külvilágtól. Térerő kb. 36 órán keresztül egyáltalán nem volt, kivéve a tetőn, igen, ki kellett másznom, hogy egyáltalán tudják valamit, hogy mi lehet az oka, a legmagasabb hőmérséklet +2 fok volt egész nap.raul 4 ever írta: A telex hírfolyamában volt asszem egy olyan kép, ahol látszott, hogy "csak kevesebb" a világosság, mint mindenhol máshol körbe és nem teljes sötétség van.
Pár napja írta Gabink, hogy 16 órát nem volt Kárpátalján delej.. "Kulimász" van mindenhol.. Nem értek a lovakhoz, de gondolom a hálózatot megbénítani az is elég, ha szétkapják a berendezéseket (a gépeket könnyebb eltalálni, mint a vezetékeket), amik a gerincbe rakják a töltést.füst írta: Én a tegnap előtti helyzetet láttam, nyugat-ukrajnában a 750 KV-os gerinc még kb érintetlen, de keleten már régóta nagy a kulimász.*
HozzászólásSzerző: node » 2022. november 25., péntek 15:19
Egyetértek, és a hangsúly valószínűleg itt van: "ha így folytatódnak az orosz támadások". A millió dolláros kérdés az, hogy ha nem így fognak folytatódni az orosz támadások, az mitől lesz. Benne van a pakliban, hogy hirtelen elkezdenek majd az orosz átviteli hálózat elemei is üzemképtelenné válni, az mondjuk cifra lenne.füst írta: Szóval ideig-óráig helyre tudják állítani az ukránok a keletkező károkat, de egy ponton túl a feladat lehetetlenné fog válni, ha így folytatódnak az orosz támadások.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 25., péntek 12:22
Pár napja írta Gabink, hogy 16 órát nem volt Kárpátalján delej.. "Kulimász" van mindenhol.. Nem értek a lovakhoz, de gondolom a hálózatot megbénítani az is elég, ha szétkapják a berendezéseket (a gépeket könnyebb eltalálni, mint a vezetékeket), amik a gerincbe rakják a töltést.füst írta: Én a tegnap előtti helyzetet láttam, nyugat-ukrajnában a 750 KV-os gerinc még kb érintetlen, de keleten már régóta nagy a kulimász.*
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 25., péntek 11:17
https://i.servimg.com/u/f10/19/89/13/22/fivqwg10.jpgnode írta:Ez manipulált fotó, pont a napokban olvastam róla. Mondjuk a "valódi" változat sem volt sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: node » 2022. november 25., péntek 10:35
Ez manipulált fotó, pont a napokban olvastam róla. Mondjuk a "valódi" változat sem volt sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 25., péntek 9:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 25., péntek 8:29
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. november 24., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 24., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 5:36
Plusz 5% az eddigi éves termeléshez.lestat írta: fel is kaptam rá a fejem én is mikor bemondták a hiradóban.
Orbán fixen bebaszik ma
mondjuk en nem ertek hozza. Mennyire használható ez a mennyiség?
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. november 22., kedd 1:25
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 21., hétfő 23:46
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 21., hétfő 22:12
ugy tudom ami a foldben van az az allame nem? kiveve persze ha pont ecelbol veszik a telket hogy kutassanakkiserik írta: Aztán a végen meg bejelentik, hogy a múlt héten vette meg azt a területet az M&M's Company, aztán coki nektek parasztok![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 21., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 21., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 21., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 21., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 21., hétfő 19:44
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem