Az ev hire nalamRealista24 írta: Pep Guardiola has agreed a new deal with Manchester City until 2025, per @David_Ornstein

Ki akarna a friss 6szoros vb elere leulni, csak veszithet rajta

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 15:06
Az ev hire nalamRealista24 írta: Pep Guardiola has agreed a new deal with Manchester City until 2025, per @David_Ornstein
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 20., vasárnap 14:56
Napolinal nem jos, de szerinte a Romanak kene bajnoknak lennie, ugyhogy Mourinho egy kokler a szemedben, mert nem ott allnak a bajnoksagban ahova a nagy szagerto beharangozta oket. Ertemalexoxladjackoxi írta:Nem jós gondolom.ikelemen5 írta:![]()
![]()
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.
![]()
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 20., vasárnap 13:17
Ott amúgy csúnya lett az elválás. Volt olyan nyilatkozata is Mourinhonak a távozása után, hogy edzette Ronaldot, az igazit, a brazilt.Babinho írta:vagy épp Mourinho sírva röhög kb a szitun, akik a legmagasabb szintre jutottak el CR jelentős közreműködésével, Ten Hag meg játsza a keményet 6 bekapott gól után CRel.
Hát a a pali nem ehhez a szinthez szokott.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 20., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 20., vasárnap 10:16
alexoxladjackoxi írta:Attól még szar csapatai vannak a Chelsea-s uccsó bajnoki címe óta. Alapvetően szerintem felfogásbeli különbségekről beszélgetünk. Persze, engem is érdekelnek a trófeák, nem vagyok álszent, de a 2020-as FA-kupa győzelmes szezonunkat simán elcseréltem volna egy olyanra, ahol nem nyerünk semmit, de befutunk 4.-nek úgy, hogy jól és látványosan játszik a csapat. Mourinhoval nem lehet építkezni, és TOP-TOP-szinten már eredményeket sem elérni. Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után. Kb. azokat is De Gea nyerte meg neki amúgy, borzasztó volt az a csapat. Ez a Konferencia Liga meg... Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy lehet vele takargatni a szart, ugyanis attól még ez a Roma az égegyadta világon nem fejlődött semmit az irányítása alatt. Nézzünk már picit a dolgok mögé, nem értem, hogy lehet ennyire szélsőségesen vizsgálni valamit. Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett. Ezt most nem csak neked írtam, hanem általánosságban. Táppénzen vagyok, azért álltam bele ebbe a vitába, mert ráérek, de úgy veszem észre, hogy Karácsonyra sem fogjuk befejezni. Szóval elengedem. Legalábbis megpróbálom.LiamGallagher írta:
2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak van![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 20., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. november 19., szombat 23:07
Attól, hogy az idő eljárt felette még mindig nagyobb teljesítmény azzal a fos uniteddel el-t nyerni vagy a Romaval barmilyen europai kupat mind 60 bajnoki címet a bayernel vagy a cityvel.___Samy___ írta: Mourinho felett mar reges regen eljart az ido, szerintem ezt nagyon sokan valljuk itt. Viszont meg mindig o az utolso edzo, aki valamit nyert ezzel az MU-val SAF ota, raadasul harom cimet is. Nem ertem miert kellene ezen rohogni.
Igazabol nem is ertem, hogy hogyan jottek ide mas eredmenyei vagy csapatai. MU-rol volt szo.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 22:25
Nem azon van a hangsúly, hogy ismered, vagy találkozol-e vele, hanem, hogy látatlanban fitymálod le a munkásságát valakinek, akit amúgy nagyon is sokan elismernek. Te mit mondanál, ha Rózsika néni a szomszédból azt mondaná, hogy egy darab szar vagy a munkádban, és inkább mennél el kapálni amúgyis? Leszarnád, nem hatna meg, de attól még nyilván azt mondanád, hogy mit okoskodik bele ez a hülye öregasszony olyan dologba, amibe nem lát bele... Bár igen, ezek már inkább felfogás és filozófiai kérdések talán.Sierra írta:Marha nagy parasztság, hogy egy olyat fikázok akivel soha az életben nem fogok beszélni, soha nem fogok találkozni és kb leszarja ki mit gondol róla.alexoxladjackoxi írta: Szerintem parasztság, és magadról állítasz ki ebben a formában szegénységi bizonyítványt, de jogos, szíved joga.
Mintha kb Messiről írnám, hogy tehetségtelen kis senki, huha mekkora parasztság már!
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 19., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 22:19
Marha nagy parasztság, hogy egy olyat fikázok akivel soha az életben nem fogok beszélni, soha nem fogok találkozni és kb leszarja ki mit gondol róla.alexoxladjackoxi írta: Szerintem parasztság, és magadról állítasz ki ebben a formában szegénységi bizonyítványt, de jogos, szíved joga.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 22:17
Szerintem parasztság, és magadról állítasz ki ebben a formában szegénységi bizonyítványt, de jogos, szíved joga.Sierra írta:Már nem azért de ez kit érdekel? Szerintem senkit, max téged.alexoxladjackoxi írta: Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 22:12
Már nem azért de ez kit érdekel? Szerintem senkit, max téged.alexoxladjackoxi írta: Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 22:08
Nem jós gondolom. Mondjuk ettől még a már megtörtént dolgokat lehetséges, hogy jobban átlátja az átlagnál. Meg megint ott tartunk, hogy olyan embert kérdőjelezünk meg, aki valószínűleg egy hétvége alatt több Serie A-meccset néz, mint a fórumozók zöme egy év alatt összesen. Együttvéve. Ezzel nincs baj, de én is rajzoltam már pálcikaembert papírra, mégsem kezdem el lefitymálni Picasso munkásságát. Megtehetem, csak nem vagyok hiteles. Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.ikelemen5 írta:![]()
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. november 19., szombat 22:02
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 21:48
Az 10 éve volt, ma már biztos vagyok benne, hogy jobban megbecsüli a kisebb sorozatokat (valszeg ez is húzta be tavaly a Rómával a KL-t). Az Európa Liga meg szintén nem egy könnyű falat (lásd Barca tavaly).alexoxladjackoxi írta: Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után.
Ezen csak felnevettem.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon)
Hát az biztos, ezért vagy Arsenal drukker.alexoxladjackoxi írta: Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 21:39
Attól még szar csapatai vannak a Chelsea-s uccsó bajnoki címe óta. Alapvetően szerintem felfogásbeli különbségekről beszélgetünk. Persze, engem is érdekelnek a trófeák, nem vagyok álszent, de a 2020-as FA-kupa győzelmes szezonunkat simán elcseréltem volna egy olyanra, ahol nem nyerünk semmit, de befutunk 4.-nek úgy, hogy jól és látványosan játszik a csapat. Mourinhoval nem lehet építkezni, és TOP-TOP-szinten már eredményeket sem elérni. Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után. Kb. azokat is De Gea nyerte meg neki amúgy, borzasztó volt az a csapat. Ez a Konferencia Liga meg... Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy lehet vele takargatni a szart, ugyanis attól még ez a Roma az égegyadta világon nem fejlődött semmit az irányítása alatt. Nézzünk már picit a dolgok mögé, nem értem, hogy lehet ennyire szélsőségesen vizsgálni valamit. Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett. Ezt most nem csak neked írtam, hanem általánosságban. Táppénzen vagyok, azért álltam bele ebbe a vitába, mert ráérek, de úgy veszem észre, hogy Karácsonyra sem fogjuk befejezni. Szóval elengedem. Legalábbis megpróbálom.LiamGallagher írta:2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak vanalexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 21:30
Te mondtad hogy a fotelbol mondom, aztan csak szolok, nem egeszencronaldoforever írta:Az ultimate érv sport témájú vitában, én sportoltam, szagoltam már öltözőthehetheoriginal írta: Tobb kozom van a profi sporthoz, mint annak, aki egesz eleteben a fotelbol irogat meg podcastolgat a youtubeon agybafobe xg-zve.
De persze most epp a babzsakban ulok es pisztaciat zabalok, ebben igazad van![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem