Attól, hogy az idő eljárt felette még mindig nagyobb teljesítmény azzal a fos uniteddel el-t nyerni vagy a Romaval barmilyen europai kupat mind 60 bajnoki címet a bayernel vagy a cityvel.___Samy___ írta: Mourinho felett mar reges regen eljart az ido, szerintem ezt nagyon sokan valljuk itt. Viszont meg mindig o az utolso edzo, aki valamit nyert ezzel az MU-val SAF ota, raadasul harom cimet is. Nem ertem miert kellene ezen rohogni.
Igazabol nem is ertem, hogy hogyan jottek ide mas eredmenyei vagy csapatai. MU-rol volt szo.

Premier League
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Premier League
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem azon van a hangsúly, hogy ismered, vagy találkozol-e vele, hanem, hogy látatlanban fitymálod le a munkásságát valakinek, akit amúgy nagyon is sokan elismernek. Te mit mondanál, ha Rózsika néni a szomszédból azt mondaná, hogy egy darab szar vagy a munkádban, és inkább mennél el kapálni amúgyis? Leszarnád, nem hatna meg, de attól még nyilván azt mondanád, hogy mit okoskodik bele ez a hülye öregasszony olyan dologba, amibe nem lát bele... Bár igen, ezek már inkább felfogás és filozófiai kérdések talán.Sierra írta:Marha nagy parasztság, hogy egy olyat fikázok akivel soha az életben nem fogok beszélni, soha nem fogok találkozni és kb leszarja ki mit gondol róla.alexoxladjackoxi írta: Szerintem parasztság, és magadról állítasz ki ebben a formában szegénységi bizonyítványt, de jogos, szíved joga.
Mintha kb Messiről írnám, hogy tehetségtelen kis senki, huha mekkora parasztság már!
Samy: Úgy, hogy valaki felhozta az Arsenalt, amiben természetesen semmi provokáció nem volt

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en sokaig kovettem oket meg a kelejanis korszaktol kezdve, sok erdekes dolgot vitattak meg erdekes nezopontokbol.
szivesen hallgattam pl egrit, harasztit, baumstarkot is vemdegkent az unibetesekkel.
de mar egy jo ideje nem kovetem oket, valahogy egy kaptafa lett minden adas ugyanazokkal a szofordulatokkal stb.
szivesen hallgattam pl egrit, harasztit, baumstarkot is vemdegkent az unibetesekkel.
de mar egy jo ideje nem kovetem oket, valahogy egy kaptafa lett minden adas ugyanazokkal a szofordulatokkal stb.
- ___Samy___
Mourinho felett mar reges regen eljart az ido, szerintem ezt nagyon sokan valljuk itt. Viszont meg mindig o az utolso edzo, aki valamit nyert ezzel az MU-val SAF ota, raadasul harom cimet is. Nem ertem miert kellene ezen rohogni.
Igazabol nem is ertem, hogy hogyan jottek ide mas eredmenyei vagy csapatai. MU-rol volt szo.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Marha nagy parasztság, hogy egy olyat fikázok akivel soha az életben nem fogok beszélni, soha nem fogok találkozni és kb leszarja ki mit gondol róla.alexoxladjackoxi írta: Szerintem parasztság, és magadról állítasz ki ebben a formában szegénységi bizonyítványt, de jogos, szíved joga.
Mintha kb Messiről írnám, hogy tehetségtelen kis senki, huha mekkora parasztság már!
- alexoxladjackoxi
Szerintem parasztság, és magadról állítasz ki ebben a formában szegénységi bizonyítványt, de jogos, szíved joga.Sierra írta:Már nem azért de ez kit érdekel? Szerintem senkit, max téged.alexoxladjackoxi írta: Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.![]()
Már nem azért de ez kit érdekel? Szerintem senkit, max téged.alexoxladjackoxi írta: Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.

- alexoxladjackoxi
Nem jós gondolom. Mondjuk ettől még a már megtörtént dolgokat lehetséges, hogy jobban átlátja az átlagnál. Meg megint ott tartunk, hogy olyan embert kérdőjelezünk meg, aki valószínűleg egy hétvége alatt több Serie A-meccset néz, mint a fórumozók zöme egy év alatt összesen. Együttvéve. Ezzel nincs baj, de én is rajzoltam már pálcikaembert papírra, mégsem kezdem el lefitymálni Picasso munkásságát. Megtehetem, csak nem vagyok hiteles. Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.ikelemen5 írta:![]()
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy
![]()
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid

A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- alexoxladjackoxi
A fő gond nem azzal van, hogy valaki hogy látja Mourinhot, Ronaldot vagy akár a teremtő atyaúristent, hanem azzal, hogy ha ezt a másik fél nem tartja tiszteletben. És ebből jön a bohócozás meg a felnevetgélés... Szükségtelen.
Mourinho felett már rég eljárt az idő, de számtalanszor bizonyította, hogy miért is az egyik legjobb edző valaha. Ettől függetlenül kóklerezni szerintem erős, még ha az utóbbi években nem is nyert semmit kb. Én sem tartom semmire ezt a Konferencia-ligát, de ott is oda-visszavágós párharcok vannak, végig kell menetelni, meg kell nyerni. Az se kis teljesítmény, ellenfelektől függetlenül. Egy jóval erősebb Barcának pl tavaly az EL döntőbe se sikerült jutni, nemhogy megnyerni.
tudom én vagyok elmaradott, de soha nem hallottam még a nevét. De biztos nagy szaktekintély innen Magyarországról.
Gondolom az unibetes bohócokhoz hasonló figura lehet, úgy látszik nálad ők a futball nagy szakértelmei.
Az 10 éve volt, ma már biztos vagyok benne, hogy jobban megbecsüli a kisebb sorozatokat (valszeg ez is húzta be tavaly a Rómával a KL-t). Az Európa Liga meg szintén nem egy könnyű falat (lásd Barca tavaly).alexoxladjackoxi írta: Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után.
Ezen csak felnevettem.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon)

Hát az biztos, ezért vagy Arsenal drukker.alexoxladjackoxi írta: Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett.

- alexoxladjackoxi
Attól még szar csapatai vannak a Chelsea-s uccsó bajnoki címe óta. Alapvetően szerintem felfogásbeli különbségekről beszélgetünk. Persze, engem is érdekelnek a trófeák, nem vagyok álszent, de a 2020-as FA-kupa győzelmes szezonunkat simán elcseréltem volna egy olyanra, ahol nem nyerünk semmit, de befutunk 4.-nek úgy, hogy jól és látványosan játszik a csapat. Mourinhoval nem lehet építkezni, és TOP-TOP-szinten már eredményeket sem elérni. Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után. Kb. azokat is De Gea nyerte meg neki amúgy, borzasztó volt az a csapat. Ez a Konferencia Liga meg... Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy lehet vele takargatni a szart, ugyanis attól még ez a Roma az égegyadta világon nem fejlődött semmit az irányítása alatt. Nézzünk már picit a dolgok mögé, nem értem, hogy lehet ennyire szélsőségesen vizsgálni valamit. Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett. Ezt most nem csak neked írtam, hanem általánosságban. Táppénzen vagyok, azért álltam bele ebbe a vitába, mert ráérek, de úgy veszem észre, hogy Karácsonyra sem fogjuk befejezni. Szóval elengedem. Legalábbis megpróbálom.LiamGallagher írta:2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak vanalexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Te mondtad hogy a fotelbol mondom, aztan csak szolok, nem egeszencronaldoforever írta:Az ultimate érv sport témájú vitában, én sportoltam, szagoltam már öltözőthehetheoriginal írta: Tobb kozom van a profi sporthoz, mint annak, aki egesz eleteben a fotelbol irogat meg podcastolgat a youtubeon agybafobe xg-zve.
De persze most epp a babzsakban ulok es pisztaciat zabalok, ebben igazad van![]()
![]()
thereisonly1ronaldo
Ne haragudj bazdmeg de ezt elteszem humorosbaDe hát sikerült itt azt is megmagyarázni, hogy Ronaldo ezen a kereten még emelt is, miközben ez a csapat amibe megérkezett, előtte jobban szerepelt, gólerősebb volt, kevesebb gólt kapott.

Sikerült megmagyarázni hogy emelt a kereten

Év vicce hsz, tényleg, nem volt nagyobb ennél 2022-ben
A hsz második feléről persze nem Szulsár meg ragnick tehet, neeem. Na erre írtam, hogy a korábbi edzői, amelyik felsorolásból SAFot kihagytam vígan kacagnak ezeken a kreténeken.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De az egészen más mint amit állít, hogy CR nem a lányával volt, hanem roadshowzott.hehetheoriginal írta:Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Es? Megkereses folyamatosan van minden nagyobb jatekosnal. Ez meg nem jelenti azt, hogy hazaltak egesz nyaron, mint ahogy a kollega emlitette.hehetheoriginal írta:Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Az ultimate érv sport témájú vitában, én sportoltam, szagoltam már öltözőthehetheoriginal írta: Tobb kozom van a profi sporthoz, mint annak, aki egesz eleteben a fotelbol irogat meg podcastolgat a youtubeon agybafobe xg-zve.
De persze most epp a babzsakban ulok es pisztaciat zabalok, ebben igazad van![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
Igen, es azt is latjuk, hogy Juvet is mennyire tonkrebaszta a jelenletevel. Alig varom mar, hogy elhuzzon az MU-bol es tovabb zuhajon a klub.
Igen, es azt is latjuk, hogy Juvet is mennyire tonkrebaszta a jelenletevel. Alig varom mar, hogy elhuzzon az MU-bol es tovabb zuhajon a klub.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2022. november 19., szombat 21:20-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak vanalexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()