Már nem azért de ez kit érdekel? Szerintem senkit, max téged.alexoxladjackoxi írta: Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 22:12
Már nem azért de ez kit érdekel? Szerintem senkit, max téged.alexoxladjackoxi írta: Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 22:08
Nem jós gondolom. Mondjuk ettől még a már megtörtént dolgokat lehetséges, hogy jobban átlátja az átlagnál. Meg megint ott tartunk, hogy olyan embert kérdőjelezünk meg, aki valószínűleg egy hétvége alatt több Serie A-meccset néz, mint a fórumozók zöme egy év alatt összesen. Együttvéve. Ezzel nincs baj, de én is rajzoltam már pálcikaembert papírra, mégsem kezdem el lefitymálni Picasso munkásságát. Megtehetem, csak nem vagyok hiteles. Szerintem ez konkrétan tiszteletlen attitűd azoknak az irányába, akik sokkal több melót és energiát fektetnek ebbe az egészbe, mint mi.ikelemen5 írta:![]()
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. november 19., szombat 22:02
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 21:48
Az 10 éve volt, ma már biztos vagyok benne, hogy jobban megbecsüli a kisebb sorozatokat (valszeg ez is húzta be tavaly a Rómával a KL-t). Az Európa Liga meg szintén nem egy könnyű falat (lásd Barca tavaly).alexoxladjackoxi írta: Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után.
Ezen csak felnevettem.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon)
Hát az biztos, ezért vagy Arsenal drukker.alexoxladjackoxi írta: Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 21:39
Attól még szar csapatai vannak a Chelsea-s uccsó bajnoki címe óta. Alapvetően szerintem felfogásbeli különbségekről beszélgetünk. Persze, engem is érdekelnek a trófeák, nem vagyok álszent, de a 2020-as FA-kupa győzelmes szezonunkat simán elcseréltem volna egy olyanra, ahol nem nyerünk semmit, de befutunk 4.-nek úgy, hogy jól és látványosan játszik a csapat. Mourinhoval nem lehet építkezni, és TOP-TOP-szinten már eredményeket sem elérni. Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után. Kb. azokat is De Gea nyerte meg neki amúgy, borzasztó volt az a csapat. Ez a Konferencia Liga meg... Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy lehet vele takargatni a szart, ugyanis attól még ez a Roma az égegyadta világon nem fejlődött semmit az irányítása alatt. Nézzünk már picit a dolgok mögé, nem értem, hogy lehet ennyire szélsőségesen vizsgálni valamit. Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett. Ezt most nem csak neked írtam, hanem általánosságban. Táppénzen vagyok, azért álltam bele ebbe a vitába, mert ráérek, de úgy veszem észre, hogy Karácsonyra sem fogjuk befejezni. Szóval elengedem. Legalábbis megpróbálom.LiamGallagher írta:2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak vanalexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 21:30
Te mondtad hogy a fotelbol mondom, aztan csak szolok, nem egeszencronaldoforever írta:Az ultimate érv sport témájú vitában, én sportoltam, szagoltam már öltözőthehetheoriginal írta: Tobb kozom van a profi sporthoz, mint annak, aki egesz eleteben a fotelbol irogat meg podcastolgat a youtubeon agybafobe xg-zve.
De persze most epp a babzsakban ulok es pisztaciat zabalok, ebben igazad van![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 19., szombat 21:24
Ne haragudj bazdmeg de ezt elteszem humorosbaDe hát sikerült itt azt is megmagyarázni, hogy Ronaldo ezen a kereten még emelt is, miközben ez a csapat amibe megérkezett, előtte jobban szerepelt, gólerősebb volt, kevesebb gólt kapott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 21:24
De az egészen más mint amit állít, hogy CR nem a lányával volt, hanem roadshowzott.hehetheoriginal írta:Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 21:21
Es? Megkereses folyamatosan van minden nagyobb jatekosnal. Ez meg nem jelenti azt, hogy hazaltak egesz nyaron, mint ahogy a kollega emlitette.hehetheoriginal írta:Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 21:20
Az ultimate érv sport témájú vitában, én sportoltam, szagoltam már öltözőthehetheoriginal írta: Tobb kozom van a profi sporthoz, mint annak, aki egesz eleteben a fotelbol irogat meg podcastolgat a youtubeon agybafobe xg-zve.
De persze most epp a babzsakban ulok es pisztaciat zabalok, ebben igazad van![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 21:19
Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. november 19., szombat 21:16
2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak vanalexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 21:13
Milyen valóság?cronaldoforever írta: Hátha nem számoljuk a két nagy vereséget akkor már nem kaptak olyan sok gólt
Az a 12/20- átlag is teljes évihez van közel nem az előzőhöz. De ne zavarjon megint a valóság
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 21:08
Hátha nem számoljuk a két nagy vereséget akkor már nem kaptak olyan sok góltSierra írta:
Viszont nem tudom mikor fogod fel, hogy az edző kiléte miatt volt jobb csapat a United. Tavalyi szezonban, amíg a norvég volt az edző, termeltek is rendesen, 2 nagyobb zakó volt ami rontott erőteljesen a kapott gólokon, Watford ellen 4-1 meg Pool ellen 5-0. Másik 10 meccsen 10 kapott gól, semmi extra. Mellette lőtték azért a gólokat. 12 meccsen 20 gól. Szóval továbbra sem valid az állításod.Akárhogyan próbálod ráhúzni Cére a hülyeségedet, egyszerűen nem állja meg a helyet, a számok is ezt bizonyítják.
Nem írtam, hogy szerintem hazudott a gyerekéről. Attól még lehetett beteg, hogy ezalatt a tavozásával foglalkozott. Ez már az ő lelkiismeretének a problémája, ha a gyereke betegségére hivatkozva megy el edzés helyett új csapatot keresni.hehetheoriginal írta: biztos hazudik, hogy a lánya korhazban volt, miutan a gyerek ikertestveret par honappal korabban elvesztettek, egy igazi lelketlen erzelmek nelkuli geci az ember....
de majd te a fotelbol két chipsmorzsa kozul megmondod, es kijelented, hogy döcög a kifogás![]()
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. november 19., szombat 21:03
Szerintem se mered, félsz az unibetesek haragjátólRealista24 írta:Ne hergeljfüst írta:
Nem mered.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 20:50
Ne hergeljfüst írta:Nem mered.Realista24 írta: Majd szóljatok.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 19., szombat 20:47
Jó úton jársz, hajrá!cronaldoforever írta: Mentségemre szóljon, hogy nem terveztem sok kommentet, read only akarok maradni a továbbiakban
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem