A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. november 19., szombat 22:02
A teljes terjedelemben meg azt mondta a Serie a beharangozóban, hogy a Napoli nem lesz az első 10ben idén a ligában.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 21:48
Az 10 éve volt, ma már biztos vagyok benne, hogy jobban megbecsüli a kisebb sorozatokat (valszeg ez is húzta be tavaly a Rómával a KL-t). Az Európa Liga meg szintén nem egy könnyű falat (lásd Barca tavaly).alexoxladjackoxi írta: Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után.
Ezen csak felnevettem.alexoxladjackoxi írta: Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon)
Hát az biztos, ezért vagy Arsenal drukker.alexoxladjackoxi írta: Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 21:39
Attól még szar csapatai vannak a Chelsea-s uccsó bajnoki címe óta. Alapvetően szerintem felfogásbeli különbségekről beszélgetünk. Persze, engem is érdekelnek a trófeák, nem vagyok álszent, de a 2020-as FA-kupa győzelmes szezonunkat simán elcseréltem volna egy olyanra, ahol nem nyerünk semmit, de befutunk 4.-nek úgy, hogy jól és látványosan játszik a csapat. Mourinhoval nem lehet építkezni, és TOP-TOP-szinten már eredményeket sem elérni. Igen, a MU-val 2. lett, meg jött pár trófea, olyan trófea, amiken egyébként 10 évvel ezelőtt kb. még ő maga is röhögött volna Porto és Inter BL-győzelmek után. Kb. azokat is De Gea nyerte meg neki amúgy, borzasztó volt az a csapat. Ez a Konferencia Liga meg... Mártha Bence, alias Benito (a legnagyobb olasz futball szaktekintély Magyarországon) mondta róla azt, hogy lehet vele takargatni a szart, ugyanis attól még ez a Roma az égegyadta világon nem fejlődött semmit az irányítása alatt. Nézzünk már picit a dolgok mögé, nem értem, hogy lehet ennyire szélsőségesen vizsgálni valamit. Amúgy ezzel igyekszem le is zárni a témát, mert totál más felfogással követjük a sportot, és ebből kifolyólag elbeszélünk egymás mellett. Ezt most nem csak neked írtam, hanem általánosságban. Táppénzen vagyok, azért álltam bele ebbe a vitába, mert ráérek, de úgy veszem észre, hogy Karácsonyra sem fogjuk befejezni. Szóval elengedem. Legalábbis megpróbálom.LiamGallagher írta:2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak vanalexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 21:30
Te mondtad hogy a fotelbol mondom, aztan csak szolok, nem egeszencronaldoforever írta:Az ultimate érv sport témájú vitában, én sportoltam, szagoltam már öltözőthehetheoriginal írta: Tobb kozom van a profi sporthoz, mint annak, aki egesz eleteben a fotelbol irogat meg podcastolgat a youtubeon agybafobe xg-zve.
De persze most epp a babzsakban ulok es pisztaciat zabalok, ebben igazad van![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 19., szombat 21:24
Ne haragudj bazdmeg de ezt elteszem humorosbaDe hát sikerült itt azt is megmagyarázni, hogy Ronaldo ezen a kereten még emelt is, miközben ez a csapat amibe megérkezett, előtte jobban szerepelt, gólerősebb volt, kevesebb gólt kapott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 21:24
De az egészen más mint amit állít, hogy CR nem a lányával volt, hanem roadshowzott.hehetheoriginal írta:Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 21:21
Es? Megkereses folyamatosan van minden nagyobb jatekosnal. Ez meg nem jelenti azt, hogy hazaltak egesz nyaron, mint ahogy a kollega emlitette.hehetheoriginal írta:Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 21:20
Az ultimate érv sport témájú vitában, én sportoltam, szagoltam már öltözőthehetheoriginal írta: Tobb kozom van a profi sporthoz, mint annak, aki egesz eleteben a fotelbol irogat meg podcastolgat a youtubeon agybafobe xg-zve.
De persze most epp a babzsakban ulok es pisztaciat zabalok, ebben igazad van![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 21:19
Ceronaldo mondta az interjuban hogy volt par megkereses___Samy___ írta: Meg mindig nem tudjuk, hogy honnan tudod biztosra, hogy Mendes CR jovojet intezte egesz nyaron. Johetne mar valami infor errol reszedrol, mert ez meg mindig csak feltetelezes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. november 19., szombat 21:16
2015 óta Mourinho több nemzetközi kupát nyert, mint amennyi az Arsenalnak vanalexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 21:13
Milyen valóság?cronaldoforever írta: Hátha nem számoljuk a két nagy vereséget akkor már nem kaptak olyan sok gólt
Az a 12/20- átlag is teljes évihez van közel nem az előzőhöz. De ne zavarjon megint a valóság
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 21:08
Hátha nem számoljuk a két nagy vereséget akkor már nem kaptak olyan sok góltSierra írta:
Viszont nem tudom mikor fogod fel, hogy az edző kiléte miatt volt jobb csapat a United. Tavalyi szezonban, amíg a norvég volt az edző, termeltek is rendesen, 2 nagyobb zakó volt ami rontott erőteljesen a kapott gólokon, Watford ellen 4-1 meg Pool ellen 5-0. Másik 10 meccsen 10 kapott gól, semmi extra. Mellette lőtték azért a gólokat. 12 meccsen 20 gól. Szóval továbbra sem valid az állításod.Akárhogyan próbálod ráhúzni Cére a hülyeségedet, egyszerűen nem állja meg a helyet, a számok is ezt bizonyítják.
Nem írtam, hogy szerintem hazudott a gyerekéről. Attól még lehetett beteg, hogy ezalatt a tavozásával foglalkozott. Ez már az ő lelkiismeretének a problémája, ha a gyereke betegségére hivatkozva megy el edzés helyett új csapatot keresni.hehetheoriginal írta: biztos hazudik, hogy a lánya korhazban volt, miutan a gyerek ikertestveret par honappal korabban elvesztettek, egy igazi lelketlen erzelmek nelkuli geci az ember....
de majd te a fotelbol két chipsmorzsa kozul megmondod, es kijelented, hogy döcög a kifogás![]()
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. november 19., szombat 21:03
Szerintem se mered, félsz az unibetesek haragjátólRealista24 írta:Ne hergeljfüst írta:
Nem mered.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 20:50
Ne hergeljfüst írta:Nem mered.Realista24 írta: Majd szóljatok.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 19., szombat 20:47
Jó úton jársz, hajrá!cronaldoforever írta: Mentségemre szóljon, hogy nem terveztem sok kommentet, read only akarok maradni a továbbiakban
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 19., szombat 20:31
Nem mered.Realista24 írta: Majd szóljatok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 20:22
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem