Sierra írta:
Viszont nem tudom mikor fogod fel, hogy az edző kiléte miatt volt jobb csapat a United. Tavalyi szezonban, amíg a norvég volt az edző, termeltek is rendesen, 2 nagyobb zakó volt ami rontott erőteljesen a kapott gólokon, Watford ellen 4-1 meg Pool ellen 5-0. Másik 10 meccsen 10 kapott gól, semmi extra. Mellette lőtték azért a gólokat. 12 meccsen 20 gól. Szóval továbbra sem valid az állításod.

Akárhogyan próbálod ráhúzni Cére a hülyeségedet, egyszerűen nem állja meg a helyet, a számok is ezt bizonyítják.
Hátha nem számoljuk a két nagy vereséget akkor már nem kaptak olyan sok gólt
Az a 12/20- átlag is teljes évihez van közel nem az előzőhöz. De ne zavarjon megint a valóság
Solksjaer Ronaldoba bukott bele. Az ő csapatba kerülésével kiesett egy ember a labda nélküli játékból, ami miatt már nem tudta megoldani a labdavesztések utáni átrendeződéseket, ezekből kapták a gólokat.
Így jött össze a két nagy említett vereség is.
Nem lett volna jobb a szezon további része, ha marad. Sőt, ahogy ott kinéztek szerintem még kevesebb pontot gyűjtöttek volna akkor.
hehetheoriginal írta:
biztos hazudik, hogy a lánya korhazban volt, miutan a gyerek ikertestveret par honappal korabban elvesztettek, egy igazi lelketlen erzelmek nelkuli geci az ember....
de majd te a fotelbol két chipsmorzsa kozul megmondod, es kijelented, hogy döcög a kifogás
Nem írtam, hogy szerintem hazudott a gyerekéről. Attól még lehetett beteg, hogy ezalatt a tavozásával foglalkozott. Ez már az ő lelkiismeretének a problémája, ha a gyereke betegségére hivatkozva megy el edzés helyett új csapatot keresni.
Ezt második bekezdést annyi embernek leírtad már. Mintha te nem a fotelből írnál.