Nem mered.Realista24 írta: Majd szóljatok.

HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 19., szombat 20:31
Nem mered.Realista24 írta: Majd szóljatok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 20:07
Előtte való szezonban 44 gólt kaptak. Az se valami kevés, de igaz, hogy kevesebb.cronaldoforever írta: hogy Ronaldo ezen a kereten még emelt is, miközben ez a csapat amibe megérkezett, előtte jobban szerepelt, gólerősebb volt, kevesebb gólt kapott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 19:57
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 19:34
Hala Istennek te ott voltal es fultanuja voltal mindennek. Innentol kezdve ertelmetlen a beszelgetes, mert te feltetelezesekbe bocsatkozol a kesz tenyekkel szemben.cronaldoforever írta:Lényegtelen mit kommunikáltak, közben a menedzserével BL csapatoknál házaltak.Halfkey írta: Ezt többen írjátok, és nem kicsinyelve a problémákat, de ez nem igaz. Tavasszal szülés közben az újszülött ikerpár egyik tagja sajnos nem élte túl. Nyáron a másik tagja lett beteg, róla van itt szó. Természetesen teljesen normális hogy ezen aggódott Ronaldo és nem edzett, csak h a full sztori meglegyen azért írom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 18:57
Mutatta a tiszteletet.hehetheoriginal írta: nekem azt vki magyarazza el, hogy miert rakta be tenhág a kezdőbe es jatszatta vegig az elmúlt pár összes meccset céronaldoval, es adta rá a karszalagot is?
mi volt a koncepció?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 18:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. november 19., szombat 18:39
AzBencze írta:Nyilvan az idei EL gyozelem hatalmas sikerkent lenne elkonyvelve csucsfejjel az edzoi szekben.dzsi91 írta: Ez az alexoximoxi sztem a hányás peet személyesen.
Mourinho meg csak akkora kókler volt 2015 után, hogy a fos united azóta se nyert semmit.Pep klon eredmenyek nelkul
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 18:38
Pedig szokták oltogatni, hogy azóta ül egyenes háttal a stúdióban, amióta nője van.raul 4 ever írta:Biztos nem, mert múltkor randi-aji-ötletbörzét tartott, pít feje meg inkompatibilis a szexualitással. De még egy randevúval is..dzsi91 írta: Ez az alexoximoxi sztem a hányás peet személyesen.*
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 19., szombat 18:36
Biztos nem, mert múltkor randi-aji-ötletbörzét tartott, pít feje meg inkompatibilis a szexualitással. De még egy randevúval is..dzsi91 írta: Ez az alexoximoxi sztem a hányás peet személyesen.*
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 19., szombat 18:29
Nyilvan az idei EL gyozelem hatalmas sikerkent lenne elkonyvelve csucsfejjel az edzoi szekben.dzsi91 írta: Ez az alexoximoxi sztem a hányás peet személyesen.
Mourinho meg csak akkora kókler volt 2015 után, hogy a fos united azóta se nyert semmit.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 18:25
Megtisztelő!dzsi91 írta: Ez az alexoximoxi sztem a hányás peet személyesen.
Mourinho meg csak akkora kókler volt 2015 után, hogy a fos united azóta se nyert semmit.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. november 19., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. november 19., szombat 17:24
Azert ez nem mindennapos. Tobbnyire mindenki ott van az utolso edzeseken is, nem hogy egy egesz eloszezont kihagyjon. Azt hiszem Ronaldo ettol profibb.cronaldoforever írta:Nekem ez volt az önámításotokban a leghihetetlenebb.oroszisti írta:
Ezt te tulajdonkeppen hogy képzeled el? Hogy megy az eloszezon, de Ronaldo gondol egyet reggel veszi a kis aktataskajat, beul a ferrarijaba es elindul a Londonba, meg Munchenbe?
Kizartnak tartom, hogy az utolso mozzanatokig barmikor is szukseges lenne a szemelyes jelenlet. Es emiatt mondjuk egyetlen egy edzest is ki kene hagynia…
Emberünk menni akar egy BL csapatba, ott sincs az edzésen a klubjánál, tele voltak a hírek, hogy mikor melyik klubnak akarja eladni Mendes. A Chelseanél kiderült, hogy a tulaj viszonya azért is romlott meg az elküldött edzővel, mert az nem akarta a leigazolását.
De őt a klubja elüldözi. Családi okok miatt nincs ott az edzéseken, mert ez a kommunikálják kifelé![]()
Szerintem nem kellene megmagyaráznom, hogy egy játékos ha éppen a távozásán ügyködik, nem azért nincs ott a csapatánál az edzéseken, mert nincs ideje, hanem mert nem akar ott lenni, el akar igazolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 17:23
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 17:19
Nekem ez volt az önámításotokban a leghihetetlenebb.oroszisti írta:
Ezt te tulajdonkeppen hogy képzeled el? Hogy megy az eloszezon, de Ronaldo gondol egyet reggel veszi a kis aktataskajat, beul a ferrarijaba es elindul a Londonba, meg Munchenbe?
Kizartnak tartom, hogy az utolso mozzanatokig barmikor is szukseges lenne a szemelyes jelenlet. Es emiatt mondjuk egyetlen egy edzest is ki kene hagynia…
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 16:54
Elég nagyot, ja.realmadrid95 írta:alexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
Vajon nagyot tevednek e, hogy te es az uj profil ugyan az a szemely? Erdekes modon hirtelen most regisztralt es ugyan azokat hajtjatok…![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 19., szombat 16:52
alexoxladjackoxi írta: Azért kókler Mourinho, mert 2015 óta minden csapatával alulteljesít. Ugyanazt a nézhetetlen beszari focit nyomja, mint 15 éve, csak már egy jó ideje nem párosul mellé eredmény. Páran bajnoki címet jósoltak idén a Romának, jelzem az erősítések ellenére is ugyanúgy hetedikek, mint tavaly. Cserébe akkora arca, hogy a Colosseumba sem férne be, tipikusan mindenki hibás, csak ő tökéletes személyiség ő is, csak ebből a pályán már szinte semmi nem látszik. Ő már nem egy jó edző. Ez a véleményem. Nem érdekel, hogy régen milyen volt. Ennyi erővel mi is ültethetnénk még Wengert a padon, milyen jó is lenne... Ja nem.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem