Persze, és egy játékos miatt hirtelen mind szar lett.cronaldoforever írta: Ez az elmélet már ott megbukik, hogy ezek a játékosok az érkezése előtt több bajnoki gólt lőttek, mint vele. Bl indulók voltak.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 14:47
Persze, és egy játékos miatt hirtelen mind szar lett.cronaldoforever írta: Ez az elmélet már ott megbukik, hogy ezek a játékosok az érkezése előtt több bajnoki gólt lőttek, mint vele. Bl indulók voltak.
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. november 19., szombat 14:45
Teljesen jogos. Valahogy elsőre fel se tűnt. Sry.Realista24 írta:Itteni zseniknel részre utaltam.ekissm írta: Mondjuk, ha fejen állok, se jön át, mi volt itt a provokáció.
Simán lehet igy interpretálni CR szemelyiségének és viselkedésének egy szeletét.
....
Egyébként megneztem egy MU forumot (magyar) ott a legfőbb vélemény az volt, hogy kb igaza van Ronaldonak.
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 14:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 19., szombat 14:30
Én írtam, jött is rá 3 downvote.hehetheoriginal írta: Valaki irta itt alabb, hogy ha nincsenek tavaly a goljai, meg az europa liga sincs meg, hat full kozepszer az egesz csapat hosszu evek óta, mi a faszom ez
Hát ezaz.hehetheoriginal írta: de valahogy megiscsak o lett a legjobb mu jatekos tavaly, meg lott 24et, hol volt a tobbi kivalo mu jatekos, ki tiltotta meg nekik, hogy golokat lojenek vagy jobban játsszanak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 19., szombat 14:15
Itteni zseniknel részre utaltam.ekissm írta: Mondjuk, ha fejen állok, se jön át, mi volt itt a provokáció.
Simán lehet igy interpretálni CR szemelyiségének és viselkedésének egy szeletét.
....
Egyébként megneztem egy MU forumot (magyar) ott a legfőbb vélemény az volt, hogy kb igaza van Ronaldonak.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 14:01
Szerintem Mourinhon többen röhögnek sírva, mint Ten Hagon. Egyébként pedig továbbra is a múlttal jössz, az eddigi pályafutásával, hogy Zidane alatt mi volt... A hangsúly a volt-on van. Nem az a játékos már, és azért mert mi okoskodunk egy fotelból, attól még az edzője lehet jobban képben van vele, mint Te vagy én. Nem értem, hogy miért olyan nehéz feldolgozni ezt.Babinho írta: Hát én meg ezen tudok nevetni, hogy CR milyen káros személység, meg visszaesett a teljesítménye...persze hogy visszaesett, csak egy Rashfordnál 10 év múlva is jobb lesz. Mégjogy az angolnak jó szezonja van...hát ha ez a mérce akkor sok hosszú boldog évet az ELben...meg Ten Hag jól kezelte.
Meg lehet nézni az eddig pályafutását, egy portugál válogatott, real madrid, egy Ancellotti, Zidane, Santos de még egy Mourinho is sírva röhög valószínűleg az MU-n és ten hagon, hogy fogalmuk sincs mit kéne kezdeni egy ilyen interjúval, meg egy ilyen játékossal. Tipikus vesztes arrogáns viselkedés.
És majd ők fognak röhögni CRen év végén ha nagyküszködve bevergődnek a 4 közé...hát ez a baja CRnek, hogy ez a szint...hogy belefér a city ellen a 6 kapott gól. Nevetséges az egész, énekeljenek jó sok szép dalt még a szurkolók a mektomiknak, rashfordoknak meg tenhágoknak.
CR még köszöni, el fog focizgatni 2-3 évet boldogan, aztán visszavonul a történelem egyik legjobbjaként. MU meg kiplakátolhatja hogy rajtunk még ő sem tudott segíteni...de önkritika nulla.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 19., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 19., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. november 19., szombat 13:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 13:27
es ezzel semmi baja sem volt.miatt.
Így működik egy rendes klubcsapat.
Ha egy játékos kihagyja a felkészülést pótolnia kell azt. Nyilván nem fog játszani valaki ezután rögtön.
de igen. Varjuk el, mert jelenleg nagyobb, mint a klub, es edzostul jatekosostul mindenkinel nagyobb tapasztalata van es tobbet ert el, jobban tudja mit es hogyan kell csinalni, mint azok akik meg az ut elejen jarnak vagy epp soha nem fogjak a győzelem ízét megtapasztalni.Ezek után ne várjuk már el, hogy a klub és az edző alkalmazkodjon hozzá.
ugy tudom meg lett valasztva. De akkor biztos marketing csak...Nem volt a klub legjobb játékosa, ezt ő gondolja és az elfogult hívői. Megérkezett, rá lett kihegyezve a játék, ami visszafelé sült el. A társak teljesítménye visszaesett támadásban. Például Bruno Fernandes kanadai pontjai lefeleződtek. Szépen mutat az a 18 bajnoki gól, csak közben amiket elvett azok többet ártottak.
lattad iden a meccseit?De ácsorog.
talan mert van mire, van mogotte teljesitmeny, mig a tobbieknek kutya sincs lofasz semmi. Talan nem ez az egy ember a helikopter es ul forditva a lovon, hanem korulotte a vilag/csapat. De hat mindegyik olyan kurva erzekeny, csak az egvilagon semmit se tettek le az asztalra, faj az igazsag, csipi a sebeket, hogy a semmire veszik fel a nagy dellakat.rengetegszer bemutatta már milyen egészségtelen nárcisztikus személyiség.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 19., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 13:17
Így működik egy rendes klubcsapat.hehetheoriginal írta: Nem ertek egyet a futball reszevel, a felkészülés kihagyasa miatt lassan kezdte a szezont, aztan teljesen forman kivul kerult es elvesztette az onbizalmat az edzo faszsagai miatt.
Nem volt a klub legjobb játékosa, ezt ő gondolja és az elfogult hívői. Megérkezett, rá lett kihegyezve a játék, ami visszafelé sült el. A társak teljesítménye visszaesett támadásban. Például Bruno Fernandes kanadai pontjai lefeleződtek. Szépen mutat az a 18 bajnoki gól, csak közben amiket elvett azok többet ártottak.megiscsak o lett a legjobb mu jatekos tavaly, meg lott 24et, hol volt a tobbi kivalo mu jatekos, ki tiltotta meg nekik, hogy golokat lojenek vagy jobban játsszanak?
Ugyanugy letamad es nem csak messi modra acsorog, mint amit elvarnak tole.
Gondolom az interjúba akarod belemagyarázni ezt. Hát az van, hogy akkor lépett le például meccsről amikor az edző nem cserélte be, vagy már későn akarta.___Samy___ írta: De mondd mar el nekem azt, hogy hol emlitette o azt, hogy az a baja, hogy nem jatszik kezdokent allandoan, nem o lovi a golokat? Mar megint olyan dolgokat szonek bele az emberek ebbe az egeszbe, amirol szo sem volt.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 19., szombat 13:14
Tehát mindenki utálja, aki kritizálni meri? Ennyi erővel, aki meg ennyire védi, az meg totál elvakult és imádja.___Samy___ írta:Elfogadom, hogy igy latod, mert akik utaljak CR-t, azok igy velekednek rola.cronaldoforever írta: Szerintem ha emberünk a meccseken a társait rugdosná és a saját kapujukat támadná, akkor is megmaradna az itteni zseniknél áldozatnak.![]()
Ez az amikor nem tudod elengedni az elfogultságodat, mert nem akarod beismerni a tévedésedet, inkább hitegeted magad tovább.
Ronaldonál korábban is látszott már a beteges önimádat, és hogy ő ezt kizárólag egy egyéni sportnak tekinti. Ezzel régebben még nem volt baj, mert extra volt, a klubjai tudták hasznosítani, hogy alá kellett rendelni a csapatot. De most már kiégve, hogy nem csak a ladba nélkül kevés, hanem azzal is egy utolsó érintéses csatárrá redukálódott, nem fér bele.
Ez eredményekben látszódott is tavaly, neki jöttek a gólok, de a csapat góltermése beszakadt, 20 gólnál kevesebbet rúgtak vele, mint előtte nélküle, miközben a bekapott góljaik száma megugrott.
El kellett volna fogadni, hogy így öregedve be kell állni a sorba. Labda nélkül dolgozni a pályán, tűrni a kevesebbet játékidőt. Akkor talán még lett volna esélye elmenni a nyáron egy BL szereplő csapatba. Vagy mennyivel szebb karrier befejezés lett volna, ha a nyár óta elkezdett hisztik helyett ezt csinálja és segíti a Unitedet, ami állítólag neki olyan fontos.
De láthatóan nem tudja kezelni az önimádatát, túl önző ő ahhoz, hogy beismerje megöregedett, nem extra játékos már, lemondjon gólokról és játékidőről, maradnak a hisztik, a másokra való mutogatás. Nála a tisztelet, azt jelenti, hogy az emberek és a csapatok hagyják, hogy minél jobban uralkodhasson felettük.
Csúnya befejezése ez a manchesteri visszatérés a karriejének. De hát magának köszönheti.
Pereznek esélyesen élete legjobb döntése volt, hogy elengete őt, akkor még amikor a piaci megítélése jó volt, pénzt is lehetett kapni érte.
De mondd mar el nekem azt, hogy hol emlitette o azt, hogy az a baja, hogy nem jatszik kezdokent allandoan, nem o lovi a golokat? Mar megint olyan dolgokat szonek bele az emberek ebbe az egeszbe, amirol szo sem volt.
Idén jó Rashford. Lett egy normális edzője.Babinho írta: Erre szokta mondani egy 50+os barátom, hogy neki már nincs ideje szerénynek lenni![]()
Egyébként egyetértek hehevel, hagyjuk már hogy hiába lőtt ő sok gólt, a csapat kevesebbet...hát aki nézett tavaly mu meccset tudhatja hogy a csapat 95% egyáltalán nem szint, egy spanyol középcsapatban is normálisabb játékosok vannak, alapvető skillek nincsenek meg. Örüljenek hogy húzta fel az átlagot, egy rashford aki nemzeti kincs milyen teljesítményt rak le évek óta? Dupla nulla az egész MINDEN EGYES POSZTON.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 19., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 12:43
megint a hozzad hasonlok fujjak ezt a faszsagot, mindenfele objektiv helyzetertelmezes hianyaban.hogy beismerje megöregedett, nem extra játékos már, lemondjon gólokról és játékidőről,
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 19., szombat 12:26
Elfogadom, hogy igy latod, mert akik utaljak CR-t, azok igy velekednek rola.cronaldoforever írta: Szerintem ha emberünk a meccseken a társait rugdosná és a saját kapujukat támadná, akkor is megmaradna az itteni zseniknél áldozatnak.![]()
Ez az amikor nem tudod elengedni az elfogultságodat, mert nem akarod beismerni a tévedésedet, inkább hitegeted magad tovább.
Ronaldonál korábban is látszott már a beteges önimádat, és hogy ő ezt kizárólag egy egyéni sportnak tekinti. Ezzel régebben még nem volt baj, mert extra volt, a klubjai tudták hasznosítani, hogy alá kellett rendelni a csapatot. De most már kiégve, hogy nem csak a ladba nélkül kevés, hanem azzal is egy utolsó érintéses csatárrá redukálódott, nem fér bele.
Ez eredményekben látszódott is tavaly, neki jöttek a gólok, de a csapat góltermése beszakadt, 20 gólnál kevesebbet rúgtak vele, mint előtte nélküle, miközben a bekapott góljaik száma megugrott.
El kellett volna fogadni, hogy így öregedve be kell állni a sorba. Labda nélkül dolgozni a pályán, tűrni a kevesebbet játékidőt. Akkor talán még lett volna esélye elmenni a nyáron egy BL szereplő csapatba. Vagy mennyivel szebb karrier befejezés lett volna, ha a nyár óta elkezdett hisztik helyett ezt csinálja és segíti a Unitedet, ami állítólag neki olyan fontos.
De láthatóan nem tudja kezelni az önimádatát, túl önző ő ahhoz, hogy beismerje megöregedett, nem extra játékos már, lemondjon gólokról és játékidőről, maradnak a hisztik, a másokra való mutogatás. Nála a tisztelet, azt jelenti, hogy az emberek és a csapatok hagyják, hogy minél jobban uralkodhasson felettük.
Csúnya befejezése ez a manchesteri visszatérés a karriejének. De hát magának köszönheti.
Pereznek esélyesen élete legjobb döntése volt, hogy elengete őt, akkor még amikor a piaci megítélése jó volt, pénzt is lehetett kapni érte.
HozzászólásSzerző: cronaldoforever » 2022. november 19., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 19., szombat 12:09
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 19., szombat 11:36
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem