Ki lehet emelni poennak szant fel mondatokat, mintha komolyan lenyilatkozta volna, csak epp a videon nem ez tortent.alexoxladjackoxi írta: Ez kb. óvoda szint, hogy Rooney csúnya
Olyan ez, mint mikor Bruno Fernandest kerdeztek, hogy miert volt olyan fagyos a hangulat kozte es CR kozott, mikor talalkoztak, majd elkezdte magyarazni, hogy hat igen, 45 percig errol beszelt az egyik csatorna, majd mikor kijott ugyanaz a video hanggal, amiben hallatszik, hogy poenkodtak, azt 15 masodpercben lerendeztek.
Ok ugy gondoljak, hogy a modern foci CSAK errol szol. Nyilvan ez is fontos, kar lenne letagadni, de attol meg a focinak van egy emberi oldala is, ettol igazan szeretheto, csak a tapasztalatot, a mentalitast, hogy fejben ki mennyire van ott a hosszabbitas utolso perceiben is, ezeket nem szeretik, mert fbref-en nem lehet kikereseni, hogy a 3.6 nagyobb, mint az 1.35, tehat az elso csapat a jobb.alexoxladjackoxi írta: Én nagyon szeretem Peet-éket. Kis túlzással erről szól a modern foci, amit ők képviselnek. Ezt lehet szeretni, nem szeretni, de kutyába szerintem butaság őket nézni. Szoktam nézni az Esélylesőket is, pont ez az, hogy amúgy meccseket is néznek, és nem csak a számokkal dobálóznak. Az, hogy van pofájuk nem kétség, de felvállalják, és szerintem jól áll nekik, mert humorérzékük is van. Valaki írta nyilván átvitt értelemben, hogy Peetnek rosszul van a hangjától is, pedig egyébként kurva érthetően, és jól kommunikál, ellentétben pl. néhány 3-nál többet dekázó ex-futballista szaktekintélynél.
Aki barmilyen mas szempontot is elo mer venni, az szerintuk egy oskovulet, nem erti a mai focit, 'majd mi megmondjuk nektek mi a franko'.
Ebbe a reszbe nem neztem bele, de a BL menetelesunk alatt tobbet is lattam. Eleinte a kedvenc szavuk a 'szerencse' volt, majd a donto utan amilyen szinten ketsegbeesettek voltak, olyat ritkan lattam. Minden, amiben hittek, amire a filozofiajukat alapoztak, az osszedolt, jokat rohogtem rajtuk.

Peetet minimalisan megvedenem, barmilyen Realhoz kapcsolodo temanal erzodik rajta az elfogultsag, a sok eves csalodottsag, de azon kivul viszonylag hallgathato. Nem mondhato el ez Valyi Bencerol (a videon a bal oldali), bekepzelt, arrogans, az igazi PL buzirol o jut eszembe. Par hete volt az egyik teljes terjedelemben, a szamomra semleges temaknal is kijott ez a mindenkit lenezek stilus.