Premier League

Foci a Real Madridon túl...
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 19., szombat 8:32

alexoxladjackoxi írta: Ez kb. óvoda szint, hogy Rooney csúnya
Ki lehet emelni poennak szant fel mondatokat, mintha komolyan lenyilatkozta volna, csak epp a videon nem ez tortent.

Olyan ez, mint mikor Bruno Fernandest kerdeztek, hogy miert volt olyan fagyos a hangulat kozte es CR kozott, mikor talalkoztak, majd elkezdte magyarazni, hogy hat igen, 45 percig errol beszelt az egyik csatorna, majd mikor kijott ugyanaz a video hanggal, amiben hallatszik, hogy poenkodtak, azt 15 masodpercben lerendeztek.
alexoxladjackoxi írta: Én nagyon szeretem Peet-éket. Kis túlzással erről szól a modern foci, amit ők képviselnek. Ezt lehet szeretni, nem szeretni, de kutyába szerintem butaság őket nézni. Szoktam nézni az Esélylesőket is, pont ez az, hogy amúgy meccseket is néznek, és nem csak a számokkal dobálóznak. Az, hogy van pofájuk nem kétség, de felvállalják, és szerintem jól áll nekik, mert humorérzékük is van. Valaki írta nyilván átvitt értelemben, hogy Peetnek rosszul van a hangjától is, pedig egyébként kurva érthetően, és jól kommunikál, ellentétben pl. néhány 3-nál többet dekázó ex-futballista szaktekintélynél.
Ok ugy gondoljak, hogy a modern foci CSAK errol szol. Nyilvan ez is fontos, kar lenne letagadni, de attol meg a focinak van egy emberi oldala is, ettol igazan szeretheto, csak a tapasztalatot, a mentalitast, hogy fejben ki mennyire van ott a hosszabbitas utolso perceiben is, ezeket nem szeretik, mert fbref-en nem lehet kikereseni, hogy a 3.6 nagyobb, mint az 1.35, tehat az elso csapat a jobb.

Aki barmilyen mas szempontot is elo mer venni, az szerintuk egy oskovulet, nem erti a mai focit, 'majd mi megmondjuk nektek mi a franko'.

Ebbe a reszbe nem neztem bele, de a BL menetelesunk alatt tobbet is lattam. Eleinte a kedvenc szavuk a 'szerencse' volt, majd a donto utan amilyen szinten ketsegbeesettek voltak, olyat ritkan lattam. Minden, amiben hittek, amire a filozofiajukat alapoztak, az osszedolt, jokat rohogtem rajtuk. :lol:

Peetet minimalisan megvedenem, barmilyen Realhoz kapcsolodo temanal erzodik rajta az elfogultsag, a sok eves csalodottsag, de azon kivul viszonylag hallgathato. Nem mondhato el ez Valyi Bencerol (a videon a bal oldali), bekepzelt, arrogans, az igazi PL buzirol o jut eszembe. Par hete volt az egyik teljes terjedelemben, a szamomra semleges temaknal is kijott ez a mindenkit lenezek stilus.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 18., péntek 21:19

alexoxladjackoxi írta: Én nagyon szeretem Peet-éket. Kis túlzással erről szól a modern foci, amit ők képviselnek. Ezt lehet szeretni, nem szeretni, de kutyába szerintem butaság őket nézni. Szoktam nézni az Esélylesőket is, pont ez az, hogy amúgy meccseket is néznek, és nem csak a számokkal dobálóznak. Az, hogy van pofájuk nem kétség, de felvállalják, és szerintem jól áll nekik, mert humorérzékük is van. Valaki írta nyilván átvitt értelemben, hogy Peetnek rosszul van a hangjától is, pedig egyébként kurva érthetően, és jól kommunikál, ellentétben pl. néhány 3-nál többet dekázó ex-futballista szaktekintélynél.

Ronaldoval kapcsolatban számomra a legsokatmondóbb, hogy konkrétan értelmezhető csapatnak már nem kell. Oké, itt a többség érthető okokból szereti, nyilván tiszteli is, de kíváncsi lennék, ha a ti csapatotokat járatná le a sajtóban, vagy akár teljesen külső szemlélőként is ennyire védenétek-e. Lehet kóklerezni Ten Hagot is, de alighanem a kisujjában több tudás van, mint nekünk itt összesen... Az idő senkit nem kímél, ezt kellene felfogni.

Jezusom, Peet… legidiotabb “szakerto”.
Olyan szinten nem ert a focihoz, hogy mindenbe belemagyarazz az Xgt. Elarulok egy titkot, ha a focit az Xg hataroz meg, minden meccset elore tudnank es fixen papirformak lennenek. Hany olyan meccs volt, ahol a legjobb tamado kihagyja a kihagyhatatlant, mig a masik oldalt a noname jatekos, aki a szezonban 5-6 golnal tart lo kettot? Lehet jonni a statisztikakkal is, de semmi ertelme nincs, mert minden meccs mas es mas. Erdekessegnek jo, hogy az ures idot kitoltse ezzel, de masra aligha. De erre kulon felhuzni egy karaktert, aki ebbol probal megelni, nevetseges. Szerinte mikor meg Bappe a Monacoban jatszott, azt mondta, hogy Xgk miatt feleannyira nem lesz sikeres, mint Martial. Vagy beszelhetnenk arrol, hogy szerinte Valverde rosszabb jatekos, mint Gallagher a Chelseaben(akkor meg Palaceban jatszott kolcson) statisztikak szerint. Benzema is Cr idejen ugy volt beallitva altala, hogy egy tucat jatekos, es nem akarja, hogy megvegye az Arsenal, mert Giroudnak jobb a hatekonysaga… nonszensz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 18., péntek 20:56

alexoxladjackoxi írta: de kíváncsi lennék, ha a ti csapatotokat járatná le a sajtóban, vagy akár teljesen külső szemlélőként is ennyire védenétek-e.
Nálunk ilyen soha nem történhetett volna meg. Nincs olyan játékos ezen a bolygón, aki ilyen szinte alázná a Realt, itt mindenkinek kurva jó dolga van. Amikor pl egy Ázár lassan 4 éve veszi fel a csillagászati fizuját a semmire... :lol:
alexoxladjackoxi írta: Szerintem meg azért nem akarják leigazolni, mert összességében nettó emberhátrány, és abból, hogy tudsz gólt lőni, 2022-ben már nem tudsz megélni a legmagasabb szinten. Ez tipikusan az a hozzáállás, hogy mindenki hülye, csak én vagyok helikopter. Ne értsetek félre, Cristiano hatalmas játékos volt, de mára annyira leredukálódott a hozzáadott értéke, hogy nincs értelme fenntartani neki egy helyet a kezdőcsapatodban. Ezt vagy elfogadod, vagy hisztizel.
Szerintem ez hülyeség. Egy full szar csapatban tudott így is eltenni majdnem 30 gólt tavaly. Névtelen + formán kívüli játékosokkal a keretben. Egy normális, erős csapatban kurva nagy hasznára lenne bármelyik csapatnak, olyan szintű befejező az ember. 37 évesen is gyilkos ösztönei vannak, de hát ahhoz kellenek társak, kiszolgálók stb.
Realista24 írta: Nettó emberhátrány a ManUban az előző szezon gólkirálya vagy második legjobbja?
Komolyan érthetetlen, amikor valaki előveszi a tavalyi szezonja után. :D Abból a középszerű csapatból tudott kiemelkedni 36 évesen. Ha ő nincs, még EL helyre se futnak be. :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. november 18., péntek 19:52

Egyedül a nem tisztelem EtH-t szöveget kellett volna szerintem elhagynia, bár abszolút megértem, meg legalább őszinte, csak ha az nincs, szerintem az összes MU szurkoló mellette állt volna. Mondjuk nem baj, legalább nem pcskedett, az meg nyílt titok, hogy Cé nagyobb, mint az egész klub.

Még ha haragszok is rá, hogy nem gratulált KAKnak. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 18., péntek 18:14

Egy gondolat meg hogy mennyire elcseszett az egész ManU.
Greenwoodnak meg el a szerződése elvileg a klubbal. Talán csak felfüggesztés alatt áll, dehogy nem perelték be, az fix. Bár lehet agyonverni és megeroszakolni valakit belefér a szerződésbe.

Harry testi sertés és vesztegetés vádakkal nézett szembe, talán el is ítéltek, ennek ellenére nemhogy szerződése van, kezdő és kapitány, a válogatottban is.

Aztán ezek ugatnak :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 18., péntek 18:12

Azert nehogy mar CR legyen a hibas azert is, hogy ismet ott futballozik. Tavaly hazi golkiraly lett es 37 evesen olyan szezont hozott, amit csak elismerni lehetne egy normalis vilagban. Ehelyett mit hallunk az erkezese ota? Miatta ment Ole, miatta hullott szet a korabbi evek MU-ja, miatta szar a csapat, mert ra kell kihegyezni mindent, oreg, nem jo mar semmire. Tudja nagyon jol a vezetoseg milyen jatekost vettek tavaly nyaron, ehhez kepest megis teszik a hulyet.

Teljesen egyertertek vele, hogy egy Rangnick nem edzonek valo es nem erti mit keresett egy nagycsapat kispadjan. Az evek soran szamtalanszor bebizonyosodott, hogy egy edzo elete nem csak arrol szol, hogy a magnestablan pakolgatja az embereket es dirigal, hanem legalabb olyan jo pedagogusnak is kell lennie, mint magusnak. Egy nagycsapat elen foleg. CR egy roppant makacs es forrofeju ember, akivel tudni kell banni. Mint ahogy a sztarokkal altalaban, de ugye ket egyforma ember nincs. Ehelyett Rangnick kb burkoltan lenyilatkozta, hogy jobb lenne a portugalnak kivul.

Ezt kovetoen jon a csaladi trauma, egyik gyerkoc halva jon vilagra, a masik meg korhazba kerul az eloszezon elott kozvetlen. Aztan ezt a vezetoseg megfejeli azzal, hogy nem hiszi el neki, hogy emiatt nem megy eloszezonra. Aztan ETH csinal belole bohocot tobb alkalommal a palyan es a sajtoban is.

Ezt igy nem lehet, elhiszem, hogy tele lett a toke az egesz kozeggel. Luzer mentalitas veszi korul az egesz csapatot lassan 10 eve, amit az eredmenyeik is tukroznek. Ahelyett, hogy a sok ragyas angol fotelhuszar elkezdene kinyitni a szemet ilyen informaciok alapjan, nem, ok beleallnak abba az egy emberbe, akinek megvan a toke ahhoz, hogy kialljon, es elmondja mennyire rohad belulrol az egesz klub.

Alapjaban veve en elitelem a sajtonak sirast meg a kiteregetest, mert alattomos huzasnak szamit nalam, ugyanakkor megsem tudok ra haragudni, mert nagyon sok dologban igaza van, es tisztelem azert, mert kiallt a nyilvanossag ele ezzel.

Az egyetlen dolog, amit fel tudnek roni neki az a Tottenham.elleni viselkedese. Az nagy faszsag volt a reszerol.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 18., péntek 18:01

alexoxladjackoxi írta:
Realista24 írta: Agymosas mukodik rendesen.
Igyekszem tájékozódni, igen.
Ez szep dolog, csak ne olyan helyrol tedd, ahol az xg es tarsai van porondon allando jelleggel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 18., péntek 18:00

Foleg ugy kemeny kontraszt amugy a mu meccsekkel valo kínzás, hogy madrid meccshez van szokva az ember, es a munal ezek utan annyira szembeotlo, hogy hova kene tenni, mit kene csinalni, de megsem tudjak/kepesek ra, szinte senki se a keretbol.
Persze hogy felbassza magat ceronaldo, en is csapkodnek meg kuldenem el faszba az osszeset.
Jo csapattars? Nem, idegesito, en tudom, en is pont ilyen vagyok, de valaki felveszi a kesztyut es csakazertis megmutatja, hogy jobb, valaki meg mint pl a mu játékosok, imkabb vinnyognak az edzonek, hogy bomlaszt. Nem nyerni akarnak ezek, csak felvenni a fizut, kitolteni a munkaidot, es hazamenni xboxozni.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 18., péntek 17:52

Harry, na ő mínusz egy.
De épp ez az basszus, hogy nem csak abból áll a dolog, hogy ott vagy elöl, és gólt lősz. Ten Hag domináns letámadó futballt szeretne, ahová ő nem fér be ezzel az egydimenziós játékával, amit konkrétan nem volt hajlandó elfogadni
itt a lenyeg, meg a felreertes, szinte az osszes mu meccset lattam iden, ahol jatszott, es egyáltalán nem ertek egyet, hogy nem pressingelt meg tamadott le, es csak acsorgott elol. Nezzetek vissza magatok teljes meccseket, nagyon nem ertek egyet ezzel, meg akik ezt fujjak.
Haland se csinal tobbet, csak körülötte vannak normalis jatekosok.
Mikor kikaptak es unblock az egesz teljesítmény szar volt, az a gyokketto kp meg csapattarsak miatt volt, amikor le lettek focizva es ceronaldohoz el se tudtak juttatni a labdat.

Ha igyekszel tajekozodni, akkor ne ezt a 4 hulyet hallgasd a youtubeon, hanem tolts le meccseket es nezd vegig mit csinal ceronaldo
thereisonly1ronaldo

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 18., péntek 17:50

Realista24 írta: Agymosas mukodik rendesen.
Igyekszem tájékozódni, igen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 18., péntek 17:48

Agymosas mukodik rendesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 18., péntek 17:46

Realista24 írta: Nettó emberhátrány a ManUban az előző szezon gólkirálya vagy második legjobbja?

Ezt mondta ő is, hogy pár hónap alatt hogy veszne el minden tudása, alázata, stb.

Harry, na ő mínusz egy.
De épp ez az basszus, hogy nem csak abból áll a dolog, hogy ott vagy elöl, és gólt lősz. Ten Hag domináns letámadó futballt szeretne, ahová ő nem fér be ezzel az egydimenziós játékával, amit konkrétan nem volt hajlandó elfogadni. Nem az a polc, de nézzétek meg Ibrahimovicot a Milanban. Nem nyafog, hogy ő már inkább csap epizodista, beáll a sorba, és ott segíti a csapatot ahol tudja. Cristiano meg konkrétan csak bomlaszt, nem érdekli, hogy a csapata az év meccsét játssza, akkor is az kell, hogy róla szóljanak a hírek, akkor is ha az negatív. Nyilván az, hogy már nem ő a number one, mint tavaly, az ő hozzáállására is hatással volt, és ezzel egyenesen arányosan beesett a teljesítmény is. Ez kb. óvoda szint, hogy Rooney csúnya, meg nem tudta ki az a Rangnick. Saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Meg már az egész nyár is, Mendes próbálta fűnek-fának eladni, aztán miután rájöttek, hogy nem 2015 van, előadta magát, hogy visszatért a király. Valahol gusztustalan, már nem azért a 2 forintért.

Hehe, vele sem nyernének ne aggódj. De jelenleg nem is az a lényeg, hogy nyerjenek egy ligakupát, hanem, hogy végre elinduljanak egy úton egy koncepicó mentén. Ebbe nem fér bele egy csak önmagáért játszó kiégőben lévő 38 éves CR.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alexoxladjackoxi 2022. november 18., péntek 17:49-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 18., péntek 17:41

Ezek tenyek, de pont egy mu (ertsd: angol kozepcsapat) nem engedheti meg maganak, hogy ne jatszassa, a fiatalok ne szivjak magukba szivacskent az infokat es a profi hozzaallast tole, es az edzo ne kerje ki a velemenyet, megis hogyan kell barmilyen sikeres nagycsapatot osszerakni
nettó emberhátrány
igen ezt fujja fel anglia meg az osszes drukkerjuk, aztan csudi van, mikor megint nem nyernek semmit, mert vagy epp a madrid, barcelona, sevilla vagy villarreal fujja ki az orrukat a nagy hozzaertes meg reformfutball kozepette
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 18., péntek 17:39

Nettó emberhátrány a ManUban az előző szezon gólkirálya vagy második legjobbja?

Ezt mondta ő is, hogy pár hónap alatt hogy veszne el minden tudása, alázata, stb.

Harry, na ő mínusz egy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 18., péntek 17:36

Szerintem meg azért nem akarják leigazolni, mert összességében nettó emberhátrány, és abból, hogy tudsz gólt lőni, 2022-ben már nem tudsz megélni a legmagasabb szinten. Ez tipikusan az a hozzáállás, hogy mindenki hülye, csak én vagyok helikopter. Ne értsetek félre, Cristiano hatalmas játékos volt, de mára annyira leredukálódott a hozzáadott értéke, hogy nincs értelme fenntartani neki egy helyet a kezdőcsapatodban. Ezt vagy elfogadod, vagy hisztizel.

Amúgy meg... Nem véletlenül nem nálatok játszik már. Szerintem nektek is összességében sokkal rosszabbat tenne, ha csak nem tűrné el, hogy 20 perces játékos, akit behozol, ha kell a gól, de ennyi igazából. Marhára nem érné meg a Vinicius Benzema páros féle kohéziót beáldozni a múltért. Nagyon jókor szálltatok ki a portugálból. Itt is ugyanúgy hisztériázna, ha csak a padot koptatná, márpedig a kezdőbe nem férne be.

Játékosmenedzsment... Nem nagyon hallom a többi játékost panaszkodni a holland felől.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 18., péntek 17:27

Oregszik ceronaldo az teny, ezt o is tudja, el is mondta, alkalmazkodni probal folyamatosan, megvalasztani a jo pillanatokat a meccseken. de a sok vesztes, puhatestu, erzekeny kis klubot, vezetot es jatekosokat minositi, hogyha nem akarja valaki leigazolni, mert ez csak azt mutatja, hogy ezeknel a kluboknal, beleertve a mut is, nem fontos igazan a gyozelem.
A mi csapatunkat nem jaratja le a sajtoban, mert itt bő 120 eve mindig is a gyozelem es a trofeak volt a cel, ellentetben a tobbi klub 99%aval.
Lehet kóklerezni Ten Hagot is, de alighanem a kisujjában több tudás van, mint nekünk itt összesen..
latjuk, foleg jatekosmenedzsment temakorben adhat be doktori disszertációt.
thereisonly1ronaldo

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 18., péntek 17:13

Én nagyon szeretem Peet-éket. Kis túlzással erről szól a modern foci, amit ők képviselnek. Ezt lehet szeretni, nem szeretni, de kutyába szerintem butaság őket nézni. Szoktam nézni az Esélylesőket is, pont ez az, hogy amúgy meccseket is néznek, és nem csak a számokkal dobálóznak. Az, hogy van pofájuk nem kétség, de felvállalják, és szerintem jól áll nekik, mert humorérzékük is van. Valaki írta nyilván átvitt értelemben, hogy Peetnek rosszul van a hangjától is, pedig egyébként kurva érthetően, és jól kommunikál, ellentétben pl. néhány 3-nál többet dekázó ex-futballista szaktekintélynél.

Ronaldoval kapcsolatban számomra a legsokatmondóbb, hogy konkrétan értelmezhető csapatnak már nem kell. Oké, itt a többség érthető okokból szereti, nyilván tiszteli is, de kíváncsi lennék, ha a ti csapatotokat járatná le a sajtóban, vagy akár teljesen külső szemlélőként is ennyire védenétek-e. Lehet kóklerezni Ten Hagot is, de alighanem a kisujjában több tudás van, mint nekünk itt összesen... Az idő senkit nem kímél, ezt kellene felfogni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. november 18., péntek 16:04

Csak is emiatt az xg buzi analfabéta miatt kívánok még legalább 100 trófea nélküli szezont az arsenalnak :lol:

Már a hangjától is a hányinger kerülget.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. november 18., péntek 16:01

hehetheoriginal írta:
Ami nem azt mondom hogy mindennek az alfaja vagy az omegaja, de bazmeg legalább minimalis szinten csinalnad vagy csinaltad volna a futballt, amirol beszelsz.....
helyette megy az xg, rpg, rxg, vxg meg tököm tudja milyen statok mantrázása.
néha be is mondják, hogy nem látták a meccset, DE a statok alapján ez meg ez volt, ennek kellett volna történnie stb...
teljes vakvágány amit csinálnak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 18., péntek 16:00

most ujat tanultam, a jo belsovedo paros, az ilyen kutya-macska jellegu :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Vissza: