Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 17., csütörtök 8:40

Remy írta: Amerikai. Gondolom sok sok dollár jön vele.

Csak tudnám, hogy a Haas miért nem ugrott rá, mikor amerikai a csapat.

Akkor lett volna a Williamsben helye Micknek. Jobb közeg, jobb csapattárs.
Ennyi erővel Latifyt is megtarthatták volna. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 17., csütörtök 8:36

Amerikai. Gondolom sok sok dollár jön vele.

Csak tudnám, hogy a Haas miért nem ugrott rá, mikor amerikai a csapat.

Akkor lett volna a Williamsben helye Micknek. Jobb közeg, jobb csapattárs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 17., csütörtök 8:34

Remy írta: Hivatalos Hülkenberg. :lol:

Mondanám, hogy Sargeant remélem nem tudja megszerezni a kellő pontszámot, de erre nagyon kicsi az esély... szóval ez a hajó elment. :kivagyhe:
Nem vágom egyébként, hogy ez a Sargeant is mit tett le az asztalra, amiért minden áron be kell nyomni a mezőnybe.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 17., csütörtök 8:06

Hivatalos Hülkenberg. :lol:

Mondanám, hogy Sargeant remélem nem tudja megszerezni a kellő pontszámot, de erre nagyon kicsi az esély... szóval ez a hajó elment. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 15., kedd 15:58

Basszus, sírok.. De komolyan :D :D Ez nagyon jó :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 15., kedd 15:19

https://twitter.com/f1trolls_/status/15 ... C6f1tb-RfQ

Ezen meghaltam :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 14., hétfő 23:17

ronaldo99 írta: Ha olyan nagy tehetség lenne, akkor egy nyaralásról visszahívott Magnussent csak beárazott volna.
Magnussen egy tapasztalt pilota, hamar kiismerte az autot, mig Mick meg mindig csak egy tehetseg. (nyilvan nem akkora, mint Norris vagy Russel, ezt meg Remy is beismeri :mrgreen:)

Amilyen szinten bearazta Micket a szezon elso harmadaban, ugy fogyott el ez a hatalmas nagy elonye a szezon tobbi reszeben. 16 pontot szerzett az elso 4 futamon (Mick 0), majd a maradek 17 futamon 9-et (Mick 12).

Sokszor Mick jobban teljesit, ott van a pontszerzo helyeken, majd rarakjak valami elcseszett taktikara, aminek a vegen a 13. hely kornyeken talalja magat; vagy epp a boxutcaban rontjak el a kerekcseret.

En nem vagyok Mick fan, nem erdekel kulonosebben a sorsa (Zhou vagy Tsunoda is ez a kategoria). Viszont inkabb egy fiatal legyen ott a mezonyben, mint a 35 eves Hulkenberg, aki eveken keresztul megkapta az eselyt.

ronaldo99
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. november 14., hétfő 22:36

Remy írta:
ronaldo99 írta:
Látom nem szereted ha valakinek más a véleménye.
Mondjuk én is csak a véleményemet írtam le és olyan dolgokat, amik meg tények. De olyanba belekötni, ha nem ez lenne a neve... Az a neve. Akkor is, ha fejre állsz. Ha Hamilton nem autóversenyző akar lenni, hanem szakács, akkor nem 7x bajnok, na bumm.

Továbbra is az a legnagyobb WTF, hogy kire akarják lecserélni, nem az, hogy lecserélik. Ülni a langyos hugyban, nagy tervek a jövőre a Haasnal. Bár hozzáteszem, vannak a mezőnyben még bőven olyanok, akik nem hoznak extrát, csak kevésbé látszódik, mert jobb verdába ülnek. Tsunoda, Zhou, Stroll, Ricc...
Én nem a nevébe kötöttem bele, hanem abba hogy az apja miatti rajongás/tisztelet miatt többet látsz bele mint ami.

Azt, hogy Hülkenberg mit hoz, ha tényleg ő lesz megtudjuk kb egy év múlva. Addig csak találgatásokkal próbálod bizonygatni. Ha kb ötöde kárt okoz lehet már előrébb vannak.
Amúgy a többi csapat akkor miért nem szerződtette? Azért most voltak mozgások a piacon.
Vagy mindenki vak? Csak te látod benne a valós teljesítményét és senki más? A Paddock-ban sem?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 14., hétfő 22:21

ronaldo99 írta:
Mondjuk én is csak a véleményemet írtam le és olyan dolgokat, amik meg tények. De olyanba belekötni, ha nem ez lenne a neve... Az a neve. Akkor is, ha fejre állsz. Ha Hamilton nem autóversenyző akar lenni, hanem szakács, akkor nem 7x bajnok, na bumm.

Továbbra is az a legnagyobb WTF, hogy kire akarják lecserélni, nem az, hogy lecserélik. Ülni a langyos hugyban, nagy tervek a jövőre a Haasnal. Bár hozzáteszem, vannak a mezőnyben még bőven olyanok, akik nem hoznak extrát, csak kevésbé látszódik, mert jobb verdába ülnek. Tsunoda, Zhou, Stroll, Ricc...
wZoLee7 írta: Fú a hollandok jó gyorsan kreáltak egy abszolút idióta indokot, miért is tette Verstappen azt amit tegnap.
Nekem se tetszett a tegnapi húzása, de ezt azért érdemes elolvasni.

Azért legyünk őszinték, senki nem szent a mezőnyben. Kifelé jobb képet kell mutatni, belül meg ki tudja mi van... Sok mindent nem látunk, mi nézők. Alapvetően mindenki nyerni akar és előrébb végezni. De való igaz, pont az ilyen segítségek adnak egy kis pozitívumot néha. Ami jól mutat a "CV-ben."
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ronaldo99

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. november 14., hétfő 20:54

Remy írta:
ronaldo99 írta: Szerintem ha nem Schumacher lenne a vezetékneve, akkor a lőtéri kutyát sem érdekelné, hogy tagja-e a mezőnynek.

Egész szezont nézbe Hülkenberg valószínűleg sokkal biztosabb pont lesz a csapatnak.
Beszarsz, de Schumacher a neve és ezért beszélünk róla. Mik vannak. :ozil:

Ez az indok, ha nem Schumacher lenne a neve... Az a neve és pont.

Amúgy meg egy F3 és F2-es bajnokról beszélünk.
lestat írta: Schumacherért kár. Nyilván mindenki drukkolt neki. De nagyon elmaradt Magnussen teljesítményétől. Kiváncsi vagyok mi lesz vele a jövőben...
Noha az időmérős részt egyértelműen Kevin vitte egész szezonban, meg makkja se volt Schuminak akkora, hogy a körülmények úgy dobjanak neki, ahogy Magnussennek (nem vitatva ezzel a lepattanószerzését a dánnak!), ezáltal extrának nevezhető dolgot hozzon. (Nem is tudom melyik futamon volt eső és hagyták kint, ha ott makkja van és megjön az eső, bármi lehetett volna abból a futamból, nyilván a lehető legrosszabb forgatókönyv jött számára. :lol: )

Cserébe, a rosszabb időmérős eredmények ellenére, futamon meg jobban teljesített, mint a dán. Többször végzett előrébb, mint Magnussen. És minimum 3 futam volt, ahol a csapat totálisan szétbaszta a futamát, amit egy Haasszal nem lehet visszahozni. (Ferrari falba áll, RB extra kiállás, orrkúpcsere, és majdnem dobogó... )

Tény, az extra sem igazán jött tőle, de a plafonja még mindig magasabban van, mint ennek a Kevin - Hülkenberg kettősnek valaha. Az is tény, hogy a padló meg úgy tűnik alacsonyabban.

Kicsit olyan érzésem van, hogy az egész F1es karrierje már ott megpecsételődött, hogy egy ilyen toxikus, nulla csapatba került, mint a Haas, ahol a bohóc Steiner a boss. Voltak ugye hírek anno, hogy Alfában kap helyet, hát... mindenki jobban járt volna.
Sok f2-es és f3-as bajnok bukott meg az f1-ben.
Ez egészen más kávéház.

Ha olyan nagy tehetség lenne, akkor egy nyaralásról visszahívott Magnussent csak beárazott volna.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 14., hétfő 20:12

Remy írta: Noha az időmérős részt egyértelműen Kevin vitte egész szezonban, meg makkja se volt Schuminak akkora, hogy a körülmények úgy dobjanak neki, ahogy Magnussennek (nem vitatva ezzel a lepattanószerzését a dánnak!), ezáltal extrának nevezhető dolgot hozzon. (Nem is tudom melyik futamon volt eső és hagyták kint, ha ott makkja van és megjön az eső, bármi lehetett volna abból a futamból, nyilván a lehető legrosszabb forgatókönyv jött számára. )

Cserébe, a rosszabb időmérős eredmények ellenére, futamon meg jobban teljesített, mint a dán. Többször végzett előrébb, mint Magnussen. És minimum 3 futam volt, ahol a csapat totálisan szétbaszta a futamát, amit egy Haasszal nem lehet visszahozni. (Ferrari falba áll, RB extra kiállás, orrkúpcsere, és majdnem dobogó... )

Tény, az extra sem igazán jött tőle, de a plafonja még mindig magasabban van, mint ennek a Kevin - Hülkenberg kettősnek valaha. Az is tény, hogy a padló meg úgy tűnik alacsonyabban.

Kicsit olyan érzésem van, hogy az egész F1es karrierje már ott megpecsételődött, hogy egy ilyen toxikus, nulla csapatba került, mint a Haas, ahol a bohóc Steiner a boss. Voltak ugye hírek anno, hogy Alfában kap helyet, hát... mindenki jobban járt volna.
De a haas az egyik legkisebb koltsegvetesu csapat. Nem akarok hulyesegeket mondani de valami 4.5millio kart okozott schumi, ezzel szemben magnussen 400ezret. Lehet a szamok nem teljesen pontosak, de aranyaiba oriasi a kulonbseg.
Amugy meg adom, ha nem michael fia lenne es hivnak igy, teljesen mas lenne az egesz. De ez sokszor amekkora elony neki, legalabb akkor teher es hatrany is.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 14., hétfő 20:05

ronaldo99 írta: Szerintem ha nem Schumacher lenne a vezetékneve, akkor a lőtéri kutyát sem érdekelné, hogy tagja-e a mezőnynek.

Egész szezont nézbe Hülkenberg valószínűleg sokkal biztosabb pont lesz a csapatnak.
Beszarsz, de Schumacher a neve és ezért beszélünk róla. Mik vannak. :ozil:

Ez az indok, ha nem Schumacher lenne a neve... Az a neve és pont.

Amúgy meg egy F3 és F2-es bajnokról beszélünk.
lestat írta: Schumacherért kár. Nyilván mindenki drukkolt neki. De nagyon elmaradt Magnussen teljesítményétől. Kiváncsi vagyok mi lesz vele a jövőben...
Noha az időmérős részt egyértelműen Kevin vitte egész szezonban, meg makkja se volt Schuminak akkora, hogy a körülmények úgy dobjanak neki, ahogy Magnussennek (nem vitatva ezzel a lepattanószerzését a dánnak!), ezáltal extrának nevezhető dolgot hozzon. (Nem is tudom melyik futamon volt eső és hagyták kint, ha ott makkja van és megjön az eső, bármi lehetett volna abból a futamból, nyilván a lehető legrosszabb forgatókönyv jött számára. :lol: )

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ronaldo99

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. november 14., hétfő 19:50

Szerintem ha nem Schumacher lenne a vezetékneve, akkor a lőtéri kutyát sem érdekelné, hogy tagja-e a mezőnynek.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. november 14., hétfő 19:44

Az egyetlen magyarázat erre, hogy ez ilyen budget alapú döntés.
Szerintem nagyon fáj nekik az amúgyis szűk költségvetésükben az a 2-3 verda, amit Mick idén totálkárosra tört. A Hulk-Kevin párosban ez a biztonság megvan, más értelmét nem látom én sem ennek.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 14., hétfő 19:16

Na hát ez mondjuk meglepett, tényleg nincs ebben így semmi koncepció, de Ők tudják.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 14., hétfő 19:15

Schumacherért kár. Nyilván mindenki drukkolt neki. De nagyon elmaradt Magnussen teljesítményétől. Kiváncsi vagyok mi lesz vele a jövőben...
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 14., hétfő 19:10

Remy írta: Úgy tűnik Hülkenberg Haas... Mick a Mercihez kerülhet tartalékba... :kivagyhe:

Még, ha el is fogadom, hogy kirakják Micket, komolyan egy vén Hülkenberg kell? Az, hogy itt-ott beugrált oké, ahhoz elég tapasztalt. De, hogy egész szezont megkapjon, mikor a középszerűség mintapéldája az ember, ennyi idősen ráadásul... érthetetlen.

Akkor már vitték volna el Drugovichot (tudom, hogy már tartalék az Astonnál, de gondolom nem bánták volna, ha lehetőséget kap élesben).
Egyetértek, ebben a Magnussen-Hülkenberg párosban semmi előremutató nincs, de még csak azt sem mondom, hogy eladható nevek. Hülkenberg is biztos picit megkopott a kihagyás végett, fénykorában sem volt több egy erős középszernél, szóval a logika odaver.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 14., hétfő 18:43

Remy írta: Úgy tűnik Hülkenberg Haas... Mick a Mercihez kerülhet tartalékba... :kivagyhe:

Még, ha el is fogadom, hogy kirakják Micket, komolyan egy vén Hülkenberg kell? Az, hogy itt-ott beugrált oké, ahhoz elég tapasztalt. De, hogy egész szezont megkapjon, mikor a középszerűség mintapéldája az ember, ennyi idősen ráadásul... érthetetlen.

Akkor már vitték volna el Drugovichot (tudom, hogy már tartalék az Astonnál, de gondolom nem bánták volna, ha lehetőséget kap élesben).
Luzer csapathoz a forma 1 tortenetenek legnagyobb luzer pilotaja illik. Nincs itt semmi latnivalo.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 14., hétfő 18:22

Úgy tűnik Hülkenberg Haas... Mick a Mercihez kerülhet tartalékba... :kivagyhe:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 14., hétfő 16:04

Fú a hollandok jó gyorsan kreáltak egy abszolút idióta indokot, miért is tette Verstappen azt amit tegnap. Alapból egyébként azt mondanám, hogy Perez érje el magától azt a vb 2. helyet, meg Leclerc sírása is irtó gáz volt, de itt már eldőlt a vb cím és még csak nem is dobogós helyről volt szó. A red bullnak biztos jól jönne a vb 1-2 és a holland a csapat kérésére sem volt képes erre, az tényleg mindent elmond róla, egy elkényeztetett kisgyerek, ez pontosan hallatszott abból is amit a rádióban mondott, már azt hiszi Ő a főnök.

Russel győzelmének örülök. A merci megérkezett, hagyták harcolni a pilótákat de Russel egy percig nem engedett kérdést.

Amúgy kíváncsi leszek az FIA magyarázatára, tegnap 2 hatalmas hiba volt tőlük. Az a Hamilton-Verstappen ütközés minden világban Hamilton hibája, esetleg versenybaleset, de tuti nem a holland volt a hibás és büntethető. Mellette volt, több hely nem maradt a pályán.
Utána meg az elengedések, 3 autót nem lehetett megjegyezni :D

Vissza: