fegyó fizika meg a mozgás egesz jó, egy ilyen átmenet a pubg meg a korábbi szélsebesen mozgok cuccok közt, amint nyerek egy solo kört, törlöm is a gecibe, mert érzem, hogy rácuppannék

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 17., csütörtök 0:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 16., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 16., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 7., hétfő 12:18
Varnek egy par honapot, hogy kijavitjak-e a hibakat, mivel a jelenlegi formajaban nem tul elvezheto a jatek.tomi_b írta: Mennyire ajánlanátok ModernWarfare 2-t PS4-re?
Képfrissítés nem a legjobb, érdemes legalább 120 Hz-eset keresni jatekhoz.kecsu10 írta:Ehhez mit szóltok?
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. november 2., szerda 17:21
Ps5 miatt, meg elvileg dlss mellett megoldja a 3070ti is. Bár most már a konzol is támogatja a 1440p-t. Lehet inkább az lesz.cart írta: Miert szeretnel 4K monitort ha 1440p-n hasznalnad? 4k-ra legalabb egy 3080-at erdemes venni.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 2., szerda 17:15
Nekem ez nem tul meggyozo jatekra sajnos.kecsu10 írta: https://youtu.be/IMBykZQZJUU
Srácok segítsetek már légyszi. Nagyon tetszik ez a monitor. Jó lehet gamingre is? Végül egy 3070ti asztali mellett döntöttem. Tudom, input lag és csak 60hz, de én csak sztori játékokat játszok, nincs szükségem többre. De még az is kérdés, hogy ha 1440p-re állítom a felbontást, az mennyire lenne csúnya a 4k kijelzőn? Ezen lenne a Ps5 is egyébként.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 2., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. november 2., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. november 1., kedd 18:52
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 1., kedd 13:10
Nem lepődök meg.realmadrid95 írta: Top 100 predatorban vagyok, ahol nevszerint ismeri mar egymast az ember es tudja ki mivel jatszik Apexen.Meglepodnel, hogy mennyire ra lehet erezni a joyistickra.
En speciel az aim assistot reg kilottem, mivel sok esetben a triobol a masik enemyre huzott, akit mar knockoltam.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:11
Gerr90 írta:Ez csak részben igaz. Valóban vannak játékok, amikben ban-t eredményezhet a mókolás, de kivételek is akadnak, mint például a COD. Ott évek óta teljes mértékben szabályos egeret és billentyűzetet használni, van hivatalos támogatás, sőt elvileg a matchmaking is olyan, hogy hasonlóan játszó emberekkel igyekszik összedobni.realmadrid95 írta:
En nem hasznalok, viszont azt tudd, hogy ha online jatszol vele, siman fent akadhat a rendszeren es orokos bant kapsz. Codnal tavaly meg igy volt, lehet volt valtoztatas azota. En Apexezni szoktam, ott is igy volt meg par honapja. Azt javaslom neked, hogy eroltesd picit a joyt es belejossz.(13 evig pcs voltam, mondjuk kockanak nem mondanam magam, heti 6-7 ora jatek talan.) nagyjabol 2-3 honap gyakorlas utan siman lehoztam a meccseket pro pcsek ellen..![]()
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2022. november 1., kedd 9:09
Ez csak részben igaz. Valóban vannak játékok, amikben ban-t eredményezhet a mókolás, de kivételek is akadnak, mint például a COD. Ott évek óta teljes mértékben szabályos egeret és billentyűzetet használni, van hivatalos támogatás, sőt elvileg a matchmaking is olyan, hogy hasonlóan játszó emberekkel igyekszik összedobni.realmadrid95 írta:
En nem hasznalok, viszont azt tudd, hogy ha online jatszol vele, siman fent akadhat a rendszeren es orokos bant kapsz. Codnal tavaly meg igy volt, lehet volt valtoztatas azota. En Apexezni szoktam, ott is igy volt meg par honapja. Azt javaslom neked, hogy eroltesd picit a joyt es belejossz.(13 evig pcs voltam, mondjuk kockanak nem mondanam magam, heti 6-7 ora jatek talan.) nagyjabol 2-3 honap gyakorlas utan siman lehoztam a meccseket pro pcsek ellen..![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 7:10
dortev írta:Nem beszólásképp, de azok tuti nem "pro" PC-sek voltak.realmadrid95 írta: En nem hasznalok, viszont azt tudd, hogy ha online jatszol vele, siman fent akadhat a rendszeren es orokos bant kapsz. Codnal tavaly meg igy volt, lehet volt valtoztatas azota. En Apexezni szoktam, ott is igy volt meg par honapja. Azt javaslom neked, hogy eroltesd picit a joyt es belejossz.(13 evig pcs voltam, mondjuk kockanak nem mondanam magam, heti 6-7 ora jatek talan.) nagyjabol 2-3 honap gyakorlas utan siman lehoztam a meccseket pro pcsek ellen..![]()
Ők még a szoftveres/hardveres egérgyorsítást és a 360 fokos fordulat egértávját is magukra optimalizálják, aztán évekig konzisztensen azon maradnak. Legalábbis az arena FPS community ilyen volt míg élt. Ilyen precízióra és konzisztenciára az analóg karok totál alkalmatlanak. De amúgy egyetértek. Inkább érdemes megszokni. Az egész iron sight célzási mechanika legfőbb hajtóereje az FPS-ek/TPS-ek analógra való butítása, hogy azzal is élvezetesek és használhatóak legyenek a fegyverharcok. Pár hét alatt jellemzően mindenkinek rááll az agya.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 31., hétfő 22:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 31., hétfő 22:16
Max friendly fire-re lennének jók.ferni írta: megnézném hogy lőné meg őket bárki is kontrollerrel![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 31., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 31., hétfő 21:48
Nem beszólásképp, de azok tuti nem "pro" PC-sek voltak.realmadrid95 írta: En nem hasznalok, viszont azt tudd, hogy ha online jatszol vele, siman fent akadhat a rendszeren es orokos bant kapsz. Codnal tavaly meg igy volt, lehet volt valtoztatas azota. En Apexezni szoktam, ott is igy volt meg par honapja. Azt javaslom neked, hogy eroltesd picit a joyt es belejossz.(13 evig pcs voltam, mondjuk kockanak nem mondanam magam, heti 6-7 ora jatek talan.) nagyjabol 2-3 honap gyakorlas utan siman lehoztam a meccseket pro pcsek ellen..![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 31., hétfő 21:21
Én PS4-hez ilyet használtam: https://eu.splitfish.com/fragfx-game-co ... a-ps4.htmltorjack írta: Uraim!
Az a helyzet, hogy pár hónapja landolt nálam egy használt ps4, be is lett szerválva hozzá pár játék, de a kontrollerrel pc-s kockaként nem igazán tudok kibékülni (egyszer majdnem falhoz vágtam...). Na szóval, mert a google a barátom, kiderült, hogy lehet venni jelátalakítót, amivel össze lehet hozni a konzolt billentyűzet+egér kombóval. Van ezzel valakinek tapasztalata? Mármint milyen cuccot (spirit of gamer?) érdemes beszerezni? Neten láttam néhány típust, de vakon nem rendelném le egyiket sem.
HozzászólásSzerző: torjack » 2022. október 31., hétfő 21:11
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem