VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 15:01

p.csabi1 írta: Azért az angol szurkerekben bízom hogy valamit alakitani fognak. :mrgreen: :lol:
Szerintem tobben nem fogjak kihasznalni a hazautra szolo repjegyet. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. november 16., szerda 15:00

Azért az angol szurkerekben bízom hogy valamit alakitani fognak. :mrgreen: :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 16., szerda 14:56

dzsi91 írta: Az amúgy midurva, hogy az utsó 3 vbnek úgy mentünk neki, hogy mi vagyunk a bl győztesek. :D
Add hozza 98at es 2002t aztan az utolso 7bol 5 vbre igaz ez

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 14:34

Napi cukisag: India 1950ben kvalifikalta magat a VB-re, de nem utaztak el vegul, mert a FIFA nem engedelyezte nekik, hogy mezitlab lepjenek palyara. :D
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. november 16., szerda 14:26

Ez meg a másik. Ma a faxért kell mindenhova bevinni a politikát. Az ilyen riporterek is kitiltanám az ilyen rendezvényekről.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 13:54

https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... hgbT6rn0eg
Ez se rossz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 16., szerda 12:47

Anthony írta: Nem akarok nagyon offolni itt, de nem nagyon értem mi volt az elvárás, ki lepődött meg? Pont ma jött haza a kolleganőm rokoni látogatásból (Münhcen, Ausztria), kérdem sok arrafelé a bevándorló? Mondja hogy rengetegen vannak és ugye nem hogy nem alkalmazkodnak hanem jogokat kérnek, zavarja őket a kereszt, hogy miért van tartva karácsony, építsenek mecsetet és hasonlók.

A sok puhány európai vezető tevékenységének a következménye ez, aminek Európa nagyon meg fogja inni a levét a közeljövőben.
Na de ennek fényében igazán nem értem miért meglepő hogy az arabok a saját országukban ragaszkodnak a saját törvényeikhez?
Azért, mert pont az ilyen radikális muszlimok a legképmutatóbb csoportok egyikei. A szigorú, kitekert, hamis tanaikat pénzért vagy kivagyiskodásért bármikor beáldozzák. Lásd F1, VB, City, PSG, csak hogy párat említsek. Nem random menekültek, akik tök máshogy szocializálódtak és kultúrsokkot élnek meg. Ezek tudatosan akkor rakják félre a hitüket, mikor nekik úgy kényelmes.
Egy ilyen presztízsű nemzetközi eseményen, ahol ráadásul vendéglátók, és keresztényeket, ateistákat, egyéb irányzatú muszlimokat nem pusztán hívnak, de kvázi az országukba kényszerítenek, az a minimum, hogy legalább a rendezvény idejére ennek fényében is viselkedjenek.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. november 16., szerda 12:45

Az amúgy midurva, hogy az utsó 3 vbnek úgy mentünk neki, hogy mi vagyunk a bl győztesek. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 16., szerda 12:44

Remy írta: Várom én is, hogy a napi 4 meccsből 1 et láthassak. :mrgreen:

Délelőtt 11es meccs. Tök jó. :lol:
Az egyenes kieséses szakaszban viszont teljesen beállnak a 16:00 és a 20:00-ás kezdésekre.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 16., szerda 12:39

Én jeleztem hogy innentől vb és warzone 2, ami átsúlyozza a család-munka-barátok optimális balanszot. :mrgreen: :lol:

Mondjuk egy héttel korábban lettem covidos, de így is indokolt a HO, még ki kell hevernem. :kalapos:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:37

vb alatt a család es a munka másodlagos, egészen amig a brazil spanjaim ki nem esnek. :mrgreen:
(ezt mondjuk ők még nem tudják :lol: )
Home office-ban azért 2 meeting között és helyett le fog csúszni 1-2 meccs. :mrgreen:
:smile: :roll: :D
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 16., szerda 12:36

Home office-ban azért 2 meeting között és helyett le fog csúszni 1-2 meccs. :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 16., szerda 12:33

Várom én is, hogy a napi 4 meccsből 1 et láthassak. :mrgreen:

Délelőtt 11es meccs. Tök jó. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:27

amugy annyira ostobák ezek a vezetők mindenhol ott fenn, hogy maguk alatt vágják a fát, a kutyából nem lesz szalonna, nem fognak ezek a katariak erre az 1 honapra megváltozni, egy ilyen "jól" alakuló vb után a szuperliga dolgai még jobban fel fognak gyorsulni, számomra nem is kérdés, hogy meg fog valósulni pár éven belül.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:20

azt en is bevallom, hogy valamivel kisebb a lelkesedesem, mint altalaban, de ez inkabb azert van, mert mivel nincs akkora csinnaddratta (wtf :mrgreen: ) korulotte, igy nincs meg az a flow.
az azert van, mert normál esetben már mindenki ki van ehezve az 1 honap nyari szunet utan a focira, ráadásul egy vébére, most meg bebaszták a szezon kozepere, 2 napja még bajnoki meccsek voltak :lol:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 16., szerda 12:19

ehelyett mi szúrkolók szívúnk.
lehet en vagyok tovabbra is az egyetlen a forumon, aki elvonatkoztat a korulmenyektol es varja a meccseket.
persze elitelendoek a dolgok, amik tortennek, de az egesz vilag egy nagy szar es nem veheti az ember a sajat vallara az osszes gondjat.

azt en is bevallom, hogy valamivel kisebb a lelkesedesem, mint altalaban, de ez inkabb azert van, mert mivel nincs akkora csinnaddratta (wtf :mrgreen: ) korulotte, igy nincs meg az a flow.

de hozzatennem, hogy engem a nyari vb-ken sem hoztak lazba kulonosebben az anglia-costa rica meg belgium-panama szintu meccsek, itt is inkabb a csoportkor utan porgok majd ra, ahogy szerintem sokan masok is, akik most meg legyintenek.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:17

aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák. :lol:
ez több szinten is igaz, a vébére, erre a derék riporterre

megvették kilóra a vb-t, lefizetve pár fejest a fifától, nem értem miért csodálkozik most a világ, hogy egy évszázadokkal visszamaradott helyen nem a "felvilágosult" világ szabályai érvényesek.
A sok puhány európai vezető tevékenységének a következménye ez, aminek Európa nagyon meg fogja inni a levét a közeljövőben.
az inga mindig visszaleng, amikor már konkretan élet halál kérdése lesz a téma, akkor jön egy ujabb hitler.

@alexokszi menjél már innen a vb topikból, nem látod, hogy fontos dolgokról beszélgetunk te meg jössz itt ilyen futball témákkal :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. november 16., szerda 12:19-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 12:08

besteve7 írta: Teljes mértékben elkeserítő, ami a világban folyik. Milliókat kereső burükraták azt csinálnak, amit akarnak semmi felelősséget nem kell vállalniuk a tetteikért, mégha látszik is, h teljes mértékben sikkasztás, csalás történt.
A világ egyik legnagyobb fesztiválját, amire korbábban az egész világ figyelemmel kísért, mindenhonnan összegyültek, idén ez pár kiváltságos turbánoson kívül senkié. Mindezt feláldozták egy pár ember zsebének megtöméséért.
Egy normális világban már mind börtönben élvezné ennek a gyümölcsét :-@ ehelyett mi szúrkolók szívúnk.
Egy ember? Az a nehany millio loszart nem szamit ami Blatternek ment.
Ezek a nagy dolgok.
Le Figaro reported that Qatar Airways purchased 50 Airbus-based aircraft. The deal brought the French economy $18.75 billion.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 16., szerda 12:07

Nem lett volna kezdőjátékos Deschampsnál Nkunku, de sajnálom, mert megint rohadt nagy szezont fut, igazán megérdemelte volna, hogy ő is ott legyen.

Egyébként Randal Kolo Muani lesz behívva helyette. Nem ismerem a tagot, de a Frankfurtban nincsenek rossz számai.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 16., szerda 12:07

dortev írta:
Értem én, hogy a radikális muszlimok vallásértelmezésével ellentétes a kamerák használata, ami egyébként az iszlám szokásos félreértelmezése, de basszameg, ha minimálisan sem hajlandóak alkalmazkodni VB idejére a szekuláris normákhoz, akkor esetleg ne rendezzenek VB-t.
Nem akarok nagyon offolni itt, de nem nagyon értem mi volt az elvárás, ki lepődött meg? Pont ma jött haza a kolleganőm rokoni látogatásból (Münhcen, Ausztria), kérdem sok arrafelé a bevándorló? Mondja hogy rengetegen vannak és ugye nem hogy nem alkalmazkodnak hanem jogokat kérnek, zavarja őket a kereszt, hogy miért van tartva karácsony, építsenek mecsetet és hasonlók.

Na de ennek fényében igazán nem értem miért meglepő hogy az arabok a saját országukban ragaszkodnak a saját törvényeikhez?

Vissza: