Szerintem tobben nem fogjak kihasznalni a hazautra szolo repjegyet.p.csabi1 írta: Azért az angol szurkerekben bízom hogy valamit alakitani fognak.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 15:01
Szerintem tobben nem fogjak kihasznalni a hazautra szolo repjegyet.p.csabi1 írta: Azért az angol szurkerekben bízom hogy valamit alakitani fognak.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. november 16., szerda 15:00
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 16., szerda 14:56
Add hozza 98at es 2002t aztan az utolso 7bol 5 vbre igaz ezdzsi91 írta: Az amúgy midurva, hogy az utsó 3 vbnek úgy mentünk neki, hogy mi vagyunk a bl győztesek.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. november 16., szerda 14:26
Ez meg a másik. Ma a faxért kell mindenhova bevinni a politikát. Az ilyen riporterek is kitiltanám az ilyen rendezvényekről.Realista24 írta: https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... hgbT6rn0eg
Ez se rossz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 16., szerda 12:47
Azért, mert pont az ilyen radikális muszlimok a legképmutatóbb csoportok egyikei. A szigorú, kitekert, hamis tanaikat pénzért vagy kivagyiskodásért bármikor beáldozzák. Lásd F1, VB, City, PSG, csak hogy párat említsek. Nem random menekültek, akik tök máshogy szocializálódtak és kultúrsokkot élnek meg. Ezek tudatosan akkor rakják félre a hitüket, mikor nekik úgy kényelmes.Anthony írta: Nem akarok nagyon offolni itt, de nem nagyon értem mi volt az elvárás, ki lepődött meg? Pont ma jött haza a kolleganőm rokoni látogatásból (Münhcen, Ausztria), kérdem sok arrafelé a bevándorló? Mondja hogy rengetegen vannak és ugye nem hogy nem alkalmazkodnak hanem jogokat kérnek, zavarja őket a kereszt, hogy miért van tartva karácsony, építsenek mecsetet és hasonlók.
A sok puhány európai vezető tevékenységének a következménye ez, aminek Európa nagyon meg fogja inni a levét a közeljövőben.
Na de ennek fényében igazán nem értem miért meglepő hogy az arabok a saját országukban ragaszkodnak a saját törvényeikhez?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. november 16., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 16., szerda 12:44
Az egyenes kieséses szakaszban viszont teljesen beállnak a 16:00 és a 20:00-ás kezdésekre.Remy írta: Várom én is, hogy a napi 4 meccsből 1 et láthassak.![]()
Délelőtt 11es meccs. Tök jó.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 16., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:37
Home office-ban azért 2 meeting között és helyett le fog csúszni 1-2 meccs.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 16., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 16., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:20
az azert van, mert normál esetben már mindenki ki van ehezve az 1 honap nyari szunet utan a focira, ráadásul egy vébére, most meg bebaszták a szezon kozepere, 2 napja még bajnoki meccsek voltakazt en is bevallom, hogy valamivel kisebb a lelkesedesem, mint altalaban, de ez inkabb azert van, mert mivel nincs akkora csinnaddratta (wtf) korulotte, igy nincs meg az a flow.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 16., szerda 12:19
lehet en vagyok tovabbra is az egyetlen a forumon, aki elvonatkoztat a korulmenyektol es varja a meccseket.ehelyett mi szúrkolók szívúnk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 16., szerda 12:17
aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák.
az inga mindig visszaleng, amikor már konkretan élet halál kérdése lesz a téma, akkor jön egy ujabb hitler.A sok puhány európai vezető tevékenységének a következménye ez, aminek Európa nagyon meg fogja inni a levét a közeljövőben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 16., szerda 12:08
Egy ember? Az a nehany millio loszart nem szamit ami Blatternek ment.besteve7 írta: Teljes mértékben elkeserítő, ami a világban folyik. Milliókat kereső burükraták azt csinálnak, amit akarnak semmi felelősséget nem kell vállalniuk a tetteikért, mégha látszik is, h teljes mértékben sikkasztás, csalás történt.
A világ egyik legnagyobb fesztiválját, amire korbábban az egész világ figyelemmel kísért, mindenhonnan összegyültek, idén ez pár kiváltságos turbánoson kívül senkié. Mindezt feláldozták egy pár ember zsebének megtöméséért.
Egy normális világban már mind börtönben élvezné ennek a gyümölcsétehelyett mi szúrkolók szívúnk.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 16., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 16., szerda 12:07
Nem akarok nagyon offolni itt, de nem nagyon értem mi volt az elvárás, ki lepődött meg? Pont ma jött haza a kolleganőm rokoni látogatásból (Münhcen, Ausztria), kérdem sok arrafelé a bevándorló? Mondja hogy rengetegen vannak és ugye nem hogy nem alkalmazkodnak hanem jogokat kérnek, zavarja őket a kereszt, hogy miért van tartva karácsony, építsenek mecsetet és hasonlók.dortev írta:Értem én, hogy a radikális muszlimok vallásértelmezésével ellentétes a kamerák használata, ami egyébként az iszlám szokásos félreértelmezése, de basszameg, ha minimálisan sem hajlandóak alkalmazkodni VB idejére a szekuláris normákhoz, akkor esetleg ne rendezzenek VB-t.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem